Youtuber Yardımcısı{3 Günlük Test imkanı}

HoffnungTR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.r10.net
Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır ortağım @mustafa9516 ile beraber üzerinde çalıştığımız projemiz bugün kısmen bitmiş bulunmakta. Önümüzdeki süre içerisinde hem programımızı tanıtmak hemde test etmek amacı ile 3 günlük ücretsiz kullanıma açıyoruz. Dilerseniz programımızın özelliklerine sizlere sunayım.

Siz videonuzu başlık,açıklama,etiket girip yüklenecekler listesine eklersiniz. Ve videolardan kendinize bir liste oluşturursunuz listeyi tamamladığınızda uploada başlarsınız tek tek başlık,açıklama,etiket girdiğiniz videolarınız sırayla youtube daki seçtiğiniz kanalınıza upload edilir.

Programın Özellikleri:
  • - Youtube'dan direk video çekebilme.
  • - Direk link ile yükleme.(Herhangi bir siteden çekdiğiniz .mp4 dosyaları ile upload.)
  • - Bilgisayarınızdan yükleme
  • - Toplu upload edebilme.
  • - 5 Dile çeviri desteği.(Türkçe,İngilizce,Almanca,Fransızca,İspanyolca,İtalyanca).
  • - Sınırsız kanal ekleyebilirsiniz.
  • - En önemli özelliklerinden biri ise kanallarınızda ne olup ne bitiyor bir tıkla öğrenebilirsiniz.Kanaldaki toplam video sayısını, Telif bildirimli videoların sayısını(eşleşen 3.taraf,dünya genelinde engellendi v.s.),Para kazanması deaktif videolarınızın sayısını öğrenebilirsiniz.
  • - Para kazanması deaktif videolarınızın para kazanmasını bir tık ile aktif edebilirsiniz.
  • - Hesap kayıt bölümünde kaydettiğiniz bilgiler programın kurulu oldugu yerde bir metin belgesi içine kaydedilir ve böylelikle her girişde kanallarınıza kullanıcı adı,şifre,api key girmek zorunda kalmıyıcaksınız.
Program Arayüzü
qbn8b.jpg

Tester olmak isteyen arkadaşlarımız medyacan.com skype adresine tester olmak istediğini bildirmesi gerekiyor. Tanıtım videomuz Kısa zamanda konuya eklenecektir. Bilginize

Güncelleme:

1. - Güncelleme sorunlarımız giderildi.
  2. - Başlık,açıklama,etiket çekme sorunları giderildi.
  3. - Kategori sayıları azdı tamamı eklendi.
  4. - Upload sorunu giderildi.
  5. - Youtube'dan video indirme sorunu giderildi.
  6. - Youtube info sorunları giderildi.
  7. - Çeviriye rusça dilide eklendi.
  8. - Liveleak botu eklendi.

Cevap: Youtuber Yardımcısı V1.0 {3 Günlük Test imkanı}

hayırlı olsun ben katılmak istiyorum

Hayırlı Olsun . Skypeden ekledim .

bende katılmak istiyorum

denemek isterim peki etiket ve açıklamasınıda alıyormu videoların ?

Hayirli olsun ozellikler olarak guzel + olarak Kanal cekebilme + Playlist cekebilme yaparsaniz daha guzel olur.

Hayirli satislar.

skype ekledim hocam

edit:tester alındı denenince yazılacaktır.

edit2: Denendi bir kaç problem iletildi çözüm bekleniyor.

Hocam program için lisans satışımı yapıcakınız. Eğer öyleyse düşündünüz fiyat nedir.

bende isityorum ekliyorum skype şimdi

skype mail adresi nedir ?

Arkadaşlar ben şuanda mobildeyim bu yüzden sizlere bu aksam ortağım mustafa yardımcı olacak

bende katılmak istiyorum

Ellerine sağlık program güzele benziyor extra özellikler olursa ilerleyen zamanlarda tercih sebebi bile olur..

Hayirli olsun ozellikler olarak guzel + olarak Kanal cekebilme + Playlist cekebilme yaparsaniz daha guzel olur.

Hayirli satislar.

İnşallah diğer versionlarımızda olucak bunlar çok güzel fikirlerimiz var :) Teşekkür ederiz.

---------- Mesaj saat 01:14:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:10:59 civarında gönderildi. ----------

Ellerine sağlık program güzele benziyor extra özellikler olursa ilerleyen zamanlarda tercih sebebi bile olur..

Böyle bir cevabı bekliyordum birtane extra özelliğimiz var Kanal Ekledikden sonra kanalların listesine iki kere tıklayın ve görün :)

---------- Mesaj saat 01:14:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:14:02 civarında gönderildi. ----------

bende katılmak istiyorum

Skype adresimizi ekleyebilirsiniz.

bende katılmak istiyorum
Skype adresimizi eklermisiniz

İlerleyen günlerde güncellemeler olacak ilk güncelleme içeriğini değerli müşterilerimizin öneri&isteklerini dikkate alarak yapmmayı düşünüyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri