YouTube'un Yeni Guncellemesi | Icerik Uretici Onayi

• Kullanıcı xantos7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

xantos7

Kayıtlı Üye
Bir forum sitesinde aşağıdaki bir konu var acaba para kazanma şartlarımı değişecek?

Arkadaslar YouTube yakinda bir guncelleme ile para kazanma durumuna yeni bir ayricalik ekleyecek. "Icerik Uretici Onayi"

Icerik Uretici Onayi soyle calisacak;

Iceriginizi yukleyeceksiniz ve para kazanmayi acacaksiniz. Reklam veren herkese uygun mu degil mi bunu siz belirliyeceksiniz. ( hepimiz biliyoruz kimse bu ayrintiya bakmayacak direkt UYGUN diyecek ama DE-ME-YIN )

Reklam verenlere uygun ise uygun diyeceksiniz degil ise degil diyeceksiniz ama eger emin degilseiniz videoyu liste disi yukleyip manuel inceleme isteyeceksiniz.
Bu durumu duzgun kullanmak icin etrafinizda ki herkesi uyarin, paylasin, haberdar edin cunku icimizde ki bazi Insanlar gibi YouTube kimseye gicik degil gordugunuz gibi adamlar gelir elde etmenizi istiyor.
Videonun ilk yuklendigi an aldigi goruntulemelerden gelir kaybi yasamanizi ve kendilerinin de yasamamasini istiyor.
Sizler de bu guveni kotuye kullanmayip bunun kalici olmasini saglayin.

Haa diyelim ki uymadiniz ( ben eminim kimse uymayacakta ) o zaman ne oluyor ?
Otomatik sistemi kullanmaya devam edecekler o zaman sizlerde sizlanmayi birakacaksiniz yok en degerli goruntulemelerim bosa gitti falan diye ve en kotusu; YouTube is ortakliginiz yeniden incelenecek belkide para kazanma ozelliginizi kaybedeceksiniz.

Konuyu okuyup cikmayin, bu bilgileri kendinize saklamayin etrafinizda paylasin arkadaslar kaynak falan belirtmenize gerek yok deyin ki; "YouTube boyle bir guncelleme yapacak lutfen bunu guzel kullanalim

Sarı dolar sorunu için gelicekti bu güncelleme, çalışanlara korona izni verilince rafa kalktı galiba.

Bir süredir olan bir durum, forumdan bi abinin kanalında çıkmıştı bu uyarılar bana sormuştu nedir diye, sanırım klasik kullandığımız için biz göremiyoruz şuan

IVvvK0.jpg

5tmIPl.jpg

heNeHB.jpg

klasikde de var 1 aydır bende her video yüklerken form dolduruyorsun videon ile ilgili , şuana kadar çok şükür hep yeşil dolar gidiyorum

2 aydır bendede var hatta neyin nesi bu diye sormuştum kimse sallamamıştı henüz sarı dolara yakalanmadım

Son düzenleme:
Bana da 2 hafta önce geldi bu. Görünürde güzel bir uygulama gibi duruyor. Bakalım zaman ne gösterecek :)

4k saat ve 1000 abone şartı devammı ediyor yoksa kalkıcakmı anlamadım o kısmı

Aynen 4k saat ve 1000 abone yok mu sayılıyor bu durumda?

Bu kanalın para kazanması ile alakalı değil arkadaşlar, videolarınızı ilgilendiren bir güncelleme. Her video yükleyişinizde videonuzun para kazanması hakkında bilgiler isteniyor.
[MENTION=48763]Unknow[/MENTION] [MENTION=15956]CoderXmax[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri