Youtubeye 2016 da gelen yeni güncellemeler.

EliteMaster

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
Yıl 2016 ya giriyoruz ve Youtube ye gelen yenilikler..

1- Her hesap açımı için artık google ülkelerin yasal kimlik kullanımını zorunlu hale getirdi.
2- Youtube 3 ihtar süresini tek ihtara düşürdü.
2- Videoları youtube a yüklerken kanıtlar adı altında bir bölüm eklendi ve artık youtube a videolarımızı yüklerken kanıtlarıyla birlikde yüklemesini istedi.
4- Api sistemi kaldırıldı.
5- Her adsense için hesap bağlama limiti 500 den 20 ye düşürüldü.

Sonuç; Youtube gelirleri düşmüş, ve spammerlar Dailymotion a yöneldiği için Dailymotion Youtube la aynı ticari hacme kavuşmuş.

Youtube de hala spam yapan varmı derseniz tabiki var fakat sayısı azalmış, onlarda daha önce kaşıkla yiyordu şimdi kepçe daldırır olmuş, çünkü onlar bu zorlukların üstesinden gelmiş herşeyi düzene oturtmuş ve tık başına gelirleri tavan yapmış.

Not: Bu hikayedeki gelişmeler tamamen hayal ürünü olup gerçekle ilgisi yoktur.

Konu @AntiBiyotiK hocamın şu http://www.ytpara.com/youtube-hakki...utubeye-2014-de-gelen-yeni-guncellemeler.html konusuna ithafen yazılmıştır.

Yorumlarınızı alalım sizce sadece bir hayal ürünü olarakmı kalır bunlar, teşekkürler iyi forumlar. :)

Olur ama 2016 da değil olsa olsa 2056 'da olur :) Yani youtubenin spamı TAMAMEN bitirmeye yönelik bir girişimi bence şuan yok ve uzun bir süre boyuncada olmayacak.Youtubenin kendi açıklamasına göre YT'deki videoların yüzde 80'i spam videolar.

bana işte bunlarla gelin :)

Az daha okumadan yorum yapıyordum.Bir kez daha üşengeç olduğum için utandım.

o kırmızı yazı varya , o kırmızı yazı heh işte o kırmızı yazı varya hani altta olan , onu diyorum işte o kırmızı yazı varya :D keşke en başda olaymış nerdeuse sıkıntıdan hesapları silip brakıyodum bu işi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri