Youtubeye Alternatif Kazanç Kapısı Tavsiyeleriniz

armageddon.

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
Benim çok şükür youtube sayesinde belli bir kazancım var 2 yıldır youtube ile uğraşıyorum
şu şekilde yeni kazanç yerleri aradım ama bir türlü doğru düzgün bişey bulamadım, belki konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar vardır diye konu açtım

Benim çok şükür youtube sayesinde bi miktar param birikti, ve her ayda düzenli olarak bişeyler alıyorum birçoğunuz gibi

diyorum ki, sanal ortamda şöyle yerler varmı acaba, youtube den aldığım paraları harcasam, yani bişeylerin reklamını versem, ve bu işin sonunda harcadığım parayla brlikte birmiktar kar elde edebilsem
Ben şimdi websitelerden falan anlamıyorum,

website olmadan sadece reklam vererek kazanabileceğim bildiğiniz başka kazanç alanları, kazanç platformları var mı sağlam

cevaplar için şimdiden teşekkürler

Hocam ben reklam sistemlerini vs önermiyorum ya yok anket doldur kazan yok tıklat kazan

Ya kazançları aşırı düşük oluyor
Ya kazanıyorsun kazanıyorsun ödeme yapmıyorlar veya site kapanıyor
yani her türlü zaman kaybı youtube devam et derim

he affileate marketing işleri var onlarda para var ama onlardada bir yerde site açman ve o konularda çok iyi olman lazım oda emek+yatırım ister

Youtube gibisi benim bildiğim kadar ile yok kıymetini bilmemiz lazım...

Grafikten anlıyorsan Design Templates - Fonts - Logo - Icons | Customizable | GraphicRiver
web tasarımından anlıyorsan Website Templates | WordPress Themes | ThemeForest
Kod yazmaktan anlıyorsan jQuery Plugins - Bootstrap Plugins - WordPress Plugins | CodeCanyon
Stock Photography yaparım diyorsan Stock Photos & Stock Images from $1 | PhotoDune
After effects vs video yaparım dersen Templates for After Effects, Apple Motion and Cinema 4D | VideoHive
3d modelleme yapabilirim dersen 3D Models - CG Textures - Cinema 4D Models - 3ds Max Models | 3DOcean
Flash tan anlıyorum dersen Stock Flash Templates, Web Templates, Banner Rotators | ActiveDen

Dan kazanabilirsin, Ben 3 yıl önce Yaptığım Grafiklerden, Temalardan ufak tefek bişeyler kazandım.

Web sitesi youtube hepsi aynı yere çıkıyor yine googleden kazanıyoruz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri