Youtube'ye üye olma eziyeti

Hocam ses yok mu yoksa ben de mi yok anlamadım ama güzel olmuş bence kaliteli olmuş Goanimate'i yazdım bir kenarıya :)

Hocam ses yok mu yoksa ben de mi yok anlamadım ama güzel olmuş bence kaliteli olmuş Goanimate'i yazdım bir kenarıya :)

Videoda ses yok hocam uygun fon müziği bulamadım o yüzden böyle oldu.Goanimate çok işine yarar çok iyi site :)

vay be neler öğreniyoruz..şu goanimateye bende bi göz atayım;)

La video da ses yokmuş bende hoparlörü sonuna kadar açtım video bitince şarkıyı bir açtım kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. :D

Bu arada iyi olmuş video aslında hava da uçma olayı olmasa karakterlerin seslendirilerek günlük olayları dizi şeklinde yayınlayıp iyi para kırarsın. Family Guy gibi.

Hocam bu arada sorması ayıp goanimate'de hangi planı kullanıyorsunuz, kişisel mi iş mi ya da hangi paket :D watermark'sız şekliyle yıllık 600 dolardan falan bahsediyor da:D

La video da ses yokmuş bende hoparlörü sonuna kadar açtım video bitince şarkıyı bir açtım kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. :D

Bu arada iyi olmuş video aslında hava da uçma olayı olmasa karakterlerin seslendirilerek günlük olayları dizi şeklinde yayınlayıp iyi para kırarsın. Family Guy gibi.

Bir ara bölüm bölüm dizi yapmayı düşündüm de maximum 30 saniyelik izin veriyorlar 1 aylık 50 TL üyelik ücreti maximum hizmetlerden yararlanmak için ama yapılsa gerçekten tutar. :)

Bu programi tbm yüksek kelimeler ile ilgili animasyon yaparak kullanabiliriz :) En azindan kendi icerigimiz olmus olur. Paylasim icin tesekkürler.

Kullanmak isteyen arkadaslar bu linkten devam edebiliyor : http://goanimate.com/videomaker

Hocam bu arada sorması ayıp goanimate'de hangi planı kullanıyorsunuz, kişisel mi iş mi ya da hangi paket :D watermark'sız şekliyle yıllık 600 dolardan falan bahsediyor da:D

Hocam standart üyelik kullanıyorum.30 saniyeye kadar izin veriyor o yüzden kısa tutmam gerekti videoyu.Premium için aylık ücret en az 50 TL 60 TL :)

Hocam standart üyelik kullanıyorum.30 saniyeye kadar izin veriyor o yüzden kısa tutmam gerekti videoyu.Premium için aylık ücret en az 50 TL 60 TL :)

Haftaya üye olmayı düşünüyorum ben de ama işime yarayabilecek tek Gopremium sanırım, eğer böyle refferal vs tarzı bir şey varsa, referans gönderebileceğin link vs sana kazandıracak üye başına onu da ekle konuya :) Güzel olmuş diyelim son kez, devamını da bekliyoruz :D üye olmakla bitmiyor :D sonrası da mesele :D

Haftaya üye olmayı düşünüyorum ben de ama işime yarayabilecek tek Gopremium sanırım, eğer böyle refferal vs tarzı bir şey varsa, referans gönderebileceğin link vs sana kazandıracak üye başına onu da ekle konuya :) Güzel olmuş diyelim son kez, devamını da bekliyoruz :D üye olmakla bitmiyor :D sonrası da mesele :D

Yok yok hocam değil üye kazandırmakla premium vermek videoyu indirmene bile izin vermiyorlar premium olmadan.Camtasia ile ekran görüntüsünü alıp öyle yükleyebildim Youtube'ye :)

---------- Mesaj saat 03:20:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:03:58 civarında gönderildi. ----------

kardesım elınde Goanimate downlaods lınk varsa verebılırmısın ucretlısı gercekten cok pahalıymıs deneme surumunu denıyım dedım

Hocam Goanimate'den premium üye olmadan video indirilmiyor tek çaresi ekran görüntüsünü almak ben Camtasia kullandım.Ekran görüntüsünü gayet iyi almıştım ama Youtube'ye yükleyince görüntü biraz bozuldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri