Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok iyi hocam şuan uzun zamandır çalışıp da bu kadarını bile alamayan kişiler tanıyorum ben![]()
en kolayıda o zatenBaslarken ilk 1-2 gün izlenim umutlandirdi beni. O yüzden devam ettim ve suan durum bu vaziyette. Hedefim abartmadan kanallarla ilgilenerek videolar yüklemek. Fakat sosyal paylasim sitelerinde eksiklikler var (abone facebook sayfasi vs) onu nasil halledecegimi bilmiyorum![]()
ilk yüklediğin videon neydi ?
en kolayıda o zaten
facebook sayfanda ne kadar arkadaşın grubun çoksa hepsinin altına videolarının linkini kopyala yapıştır güzel başlıklarla tabi ordan izlendiği zaman sana faydası olur haliyle
---------- Mesaj saat 21:23:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:22:53 civarında gönderildi. ----------
ilk yüklediğin videon neydi ?![]()
allah yolunu daim etsin inşallah kardeşimYorum icin tesekkürler. Ilk günü karisik attiydim deneme oldugu icin sonrasinda yabanci haber videosu attim bi tane. Firtinalarla alakali o sekilde basladim,
allah yolunu daim etsin inşallah kardeşim
Bence başlangıç için mükemmel, aynen devam kardeşim. Allah kazasız belasız hayırlı bol kazançlar nasip etsin hepimize.
Çok iyi.TBM de iyimiş bu arada![]()
ne videosuymuş maaşallah arkadaşım yeni başladım diyosun telifsiz videoyu nerden hemen buluyon anlamadım ben iki aydır yükleemediğim video kalmadı telif telif telif inan yani
ne videosuymuş maaşallah arkadaşım yeni başladım diyosun telifsiz videoyu nerden hemen buluyon anlamadım ben iki aydır yükleemediğim video kalmadı telif telif telif inan yani![]()
evet bunu bende duydum ve yaptım 30 saniyeye kadar videolar pek bişe olmuyo form da okuyup yapmıştım bende güzel fikir ama işte özgün bi şekilde uzatmak lazım video yuvideo bi yarismadan ufak bir kesit. Fakat dünya engeli verdiydi ilk basta ve bende süreyi 29 saniye gibi birsey yaptim videoyu görüntü falan editledim. Ondan sonra dünya engeli vermedi. Telif olur mu olmaz mi bilmiyorum acikcasi. Malum yeni basladim denemeler yapiyorum![]()
evet bunu bende duydum ve yaptım 30 saniyeye kadar videolar pek bişe olmuyo form da okuyup yapmıştım bende güzel fikir ama işte özgün bi şekilde uzatmak lazım video yusanırsam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.