YT 1 haftalik deneme ve adsense

cozzas

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, 1 hafta önce ytpara üye olarak ve muslera nin videolarini izleyerek bu ise basladim.3 Kanal ile ugrasiyorum. Sizce gidisat iyimi kötümü?

1 Hafta sonucunda degerler bu sekilde ;

1 gün ardindan yeni bi kanal actim ve 1-2 video paylastim degerler bu sekilde oldu ;

çok iyi hocam şuan uzun zamandır çalışıp da bu kadarını bile alamayan kişiler tanıyorum ben :)

çok iyi hocam şuan uzun zamandır çalışıp da bu kadarını bile alamayan kişiler tanıyorum ben :)

Baslarken ilk 1-2 gün izlenim umutlandirdi beni. O yüzden devam ettim ve suan durum bu vaziyette. Hedefim abartmadan kanallarla ilgilenerek videolar yüklemek. Fakat sosyal paylasim sitelerinde eksiklikler var (abone facebook sayfasi vs) onu nasil halledecegimi bilmiyorum :)

Baslarken ilk 1-2 gün izlenim umutlandirdi beni. O yüzden devam ettim ve suan durum bu vaziyette. Hedefim abartmadan kanallarla ilgilenerek videolar yüklemek. Fakat sosyal paylasim sitelerinde eksiklikler var (abone facebook sayfasi vs) onu nasil halledecegimi bilmiyorum :)
en kolayıda o zaten :)
facebook sayfanda ne kadar arkadaşın grubun çoksa hepsinin altına videolarının linkini kopyala yapıştır güzel başlıklarla tabi ordan izlendiği zaman sana faydası olur haliyle

---------- Mesaj saat 21:23:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:22:53 civarında gönderildi. ----------

Merhaba arkadaslar, 1 hafta önce ytpara üye olarak ve muslera nin videolarini izleyerek bu ise basladim.3 Kanal ile ugrasiyorum. Sizce gidisat iyimi kötümü?

1 Hafta sonucunda degerler bu sekilde ;

ilk yüklediğin videon neydi ?:)

en kolayıda o zaten :)
facebook sayfanda ne kadar arkadaşın grubun çoksa hepsinin altına videolarının linkini kopyala yapıştır güzel başlıklarla tabi ordan izlendiği zaman sana faydası olur haliyle

---------- Mesaj saat 21:23:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:22:53 civarında gönderildi. ----------

ilk yüklediğin videon neydi ?:)

Yorum icin tesekkürler. Ilk günü karisik attiydim deneme oldugu icin sonrasinda yabanci haber videosu attim bi tane. Firtinalarla alakali o sekilde basladim,

Bence başlangıç için mükemmel, aynen devam kardeşim. Allah kazasız belasız hayırlı bol kazançlar nasip etsin hepimize.

allah yolunu daim etsin inşallah kardeşim

Amin cümlemizi insallah :)

---------- Mesaj saat 20:45:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:33 civarında gönderildi. ----------

Bence başlangıç için mükemmel, aynen devam kardeşim. Allah kazasız belasız hayırlı bol kazançlar nasip etsin hepimize.

Amin insallah hepimize bol kazanclar nasip olur. tesekkürler :)

Tabikide çok iyi hocam zamanla kat kat fazlasını kazanırsın inşallah.

Tekrar merhaba arkadaslar, yeni bir kanala sabah 1-2 video attim izlenme oranlari 10 saat icinde 1bin+ oldu.

Bu durumda video'da patlamamami oluyor? Yani 100k+ yolu varmi?

Bu da bugünkü adsense ;

Tekrar merhaba arkadaslar, yeni bir kanala sabah 1-2 video attim izlenme oranlari 10 saat icinde 1bin+ oldu.

Bu durumda video'da patlamamami oluyor? Yani 100k+ yolu varmi?

Bu da bugünkü adsense ;

ne videosuymuş maaşallah arkadaşım yeni başladım diyosun telifsiz videoyu nerden hemen buluyon anlamadım ben iki aydır yükleemediğim video kalmadı telif telif telif inan yani:)

ne videosuymuş maaşallah arkadaşım yeni başladım diyosun telifsiz videoyu nerden hemen buluyon anlamadım ben iki aydır yükleemediğim video kalmadı telif telif telif inan yani:)

video bi yarismadan ufak bir kesit. Fakat dünya engeli verdiydi ilk basta ve bende süreyi 29 saniye gibi birsey yaptim videoyu görüntü falan editledim. Ondan sonra dünya engeli vermedi. Telif olur mu olmaz mi bilmiyorum acikcasi. Malum yeni basladim denemeler yapiyorum :)

video bi yarismadan ufak bir kesit. Fakat dünya engeli verdiydi ilk basta ve bende süreyi 29 saniye gibi birsey yaptim videoyu görüntü falan editledim. Ondan sonra dünya engeli vermedi. Telif olur mu olmaz mi bilmiyorum acikcasi. Malum yeni basladim denemeler yapiyorum :)
evet bunu bende duydum ve yaptım 30 saniyeye kadar videolar pek bişe olmuyo form da okuyup yapmıştım bende güzel fikir ama işte özgün bi şekilde uzatmak lazım video yu :)sanırsam

an itibariyle 1258 oldu :D ins baslangic icin telif kapanma durumu olmaz moral olur

---------- Mesaj saat 21:22:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:22:21 civarında gönderildi. ----------

evet bunu bende duydum ve yaptım 30 saniyeye kadar videolar pek bişe olmuyo form da okuyup yapmıştım bende güzel fikir ama işte özgün bi şekilde uzatmak lazım video yu :)sanırsam

Forumda okuyarak yola ciktim bende. Allah icin forumda bir cok sey yazilmis. Ayrintilari görüp yakaladinmi güzel sonuclar cikacak gibi geliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri