YT Bilgisi olan eleman aranıyor. Beyto 33 !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paranızı kazanın, eleman bulun tamam da bu nasıl iğrenç bi usluptur?

" Babası öldü, anası öldü " ne demektir? Dünya hali, her an herkesin başına aynı bi durum gelebilir. Çocuğunun, babanın, ananın, eşinin ölmeyeceğinin garantisini kim verebilir?

Para kazanmak için bu kadar insanlık dışı kelimeler kullanmayın.

Yazık günah.

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] forumda saygı duyduğum ve bilgisine güvendiğim nadir insanlardansın ama günde 15 kanal için 500 tl çok az kalmış.15 kanalın herşeyini (down-upload-render vs.vs) 2 saaatte yapabilen adamın olacağını da sanmıyorum.

" Babası öldü, anası öldü " ne demektir? Dünya hali, her an herkesin başına aynı bi durum gelebilir. Çocuğunun, babanın, ananın, eşinin ölmeyeceğinin garantisini kim verebilir?

Yazık günah.

arkadaş bence yalan mazeret kullananlar için söylemış yoksa anası babası ölen kışı oturupta bu ışı yapmaz

Yüklenecek videoları ve etiketlerini anladığım kadar siz vereceksiniz değil mi hocam, 15 kanala her gün yükleme yapılacak. İp değiştirme vs. Nasıl olacak? O kısım bize mi kalmış yoksa onunla ilgili uyguladığınız bir sistem var mı? Demek istediğim kanallar kapanırsa suç çalışanın mı olacak? Detaylı pm alabilir miyim, ben çalışabilirim.

IP felan değiştirme yok ben 15 günde bir vds nın ıp sni değiştricem...sizin öle bi işniz olmıcak

---------- Spam Engelliyici 22:50 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

anası babası ölürse bilemi ? kardeş köle mi arıyorsun yardımcı arkadaşmı o sözün biraz değil bayağı ağır.sorun çıkarmayacak arkadaş de zaten parasını sen veriyorsun.hata yaparsa gönder gitsin.
o lafın gelişi....ama heralde ne demek isteiğimi anladı herkez...

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

Adsense satisimi bitirirsem bende calisabilirim. 2004 den beri adsense calisiyorum. Detayli pm almama gerek sartlar zaten acikca yazilmis. Sadece calisma saatleri hakkinda pm alayim.

çalışma saati size bakar ben bilmem..yapıalcak iş belli video indir-yükle-yopluca etiket gönder....bu iş 15 kanala yapıalcak.....istersenız 1 saatte bitri isterseniz 15 saatte önemli olan hergün sabah 8 de mailimde kanallar hazır olsun

---------- Spam Engelliyici 22:52 ---------- Önceki Mesaj 22:51 ----------

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] günde 2 saat stabill çalışırım 8-10 arası insanlık hali bir iş olursa ertesi gün 2x olarak karşılarım mesala bu gün 2 saat çalışmadım öyle değilmi? Yarın 4 saat +2 saat calisicam.
[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] kabul edersen pm.

bunların hepsi insanlık hali dostum konuşurp halledebiliriz.dönüş yapıcam sana sen skyp ekle

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------

aylık 450 kanala 500 tl istiyorsunuz , nerdeyse kanal fiyatına eşit , insanlara hakkı neyse onu vermelisiniz.

siz 1000 tl verin sizde yardımcı olun...belki 1 yıldır uğraşıpta 1 yılda 500 tl akznamayan çok insan var bu forumda...ben bi akrdşeime yardımcı olmayı planladım boş konuşup konuyu baltalamasanız sevnirirm....

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

bu yazdıklarını gunde 2 saat harcayarak yapacak babayiğit varsa zaten koseyi donmustur gunde 15 kanal+ upload+ download+ render+rapor ...

ben 1 saatte 20 kanal yapıyorum !!!

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Beyto yazdıklarına bana çok itici geldi günde 2 saat çalışma evet az ama adamın gerçekten o gün işi olabilir 1 hafta sonra maaş verme hikâyesi ayrı bisey yorum dahi yapmıyorum bana komilik zamanları mı hatırlattı günde 15 kanal yapabilen adam senin vereceğim 15 TL napsın adam zaten iyi kazanır

üstad bak ben esnaflık yaptım garsonun 2 haftalık maaşını içerde tutarsın ki sabah gelsin işe....hergün parasını veirrisen canı sıkılınca gider gelmez.çalışmıcak bile olsa güzellce usta ben 10 gun sonra işi bırakacam sen kendine adam bak dicek eleman ok..

Ayrıca ben bu kimle çalışırsam tekniğimi öğrticem...işimi öğreticem...4-5 ay çalışcam en az...benden aldığı sadece 500 tl değil yani....

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

bu işleri 2 saatte yapabilen insan varsa zaten hocam 500 tlye ihtiyacı yoktur :D ama işi bilmeyen birisini alıp ögretebilirsiniz anca , ama siz bilgisi olan eleman istiyorsunuz

450 Kanal günde 0.10TL getirse günde 45 TL ayda 1350TL
inşallah bulursunuz

o iş öle olaydı bu forumda herkez aylık 10.000 tl kznaırdı

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

Yazık günah.

ya sen yensiisin bu forumda yada hiç tecrüben yok kardeşim...

o laflar ile ne dmeek isteidğimi bu forumda iş veren herkez bilir....

hepimiz insanız hepimizin işi gücü hastalığı oalcak ama bu sanal alemde neler gördüm neler adama iş veriyon güveniyon 2.gün elektrk gtiti,3.gün net gtti,4.gün pc bozuldu diyen adamalrla çok zamanımı öldürdüm.

ayrıca insanlık dışı vb kelimeleri okumadım sayıyorum ve hemen editlemnizi rica ediyorum

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:58 ----------

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] forumda saygı duyduğum ve bilgisine güvendiğim nadir insanlardansın ama günde 15 kanal için 500 tl çok az kalmış.15 kanalın herşeyini (down-upload-render vs.vs) 2 saaatte yapabilen adamın olacağını da sanmıyorum.

%80 yt to yt ....yani 100 kanalda 20 si ya çıakr ya çıkmaz renderlik iş

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:59 ----------

arkadaş bence yalan mazeret kullananlar için söylemış yoksa anası babası ölen kışı oturupta bu ışı yapmaz

çok şükür üstad :)

Merhaba Arkadaşlar :

Hem Bi arkadaşımıza faydamız olsun, hemde benım işimi hafifletsin bi iş imkanı sunacağım.
Aşağıdaki yazacağım işleri yapabilecek olanlar yazsınlar değerlendircem 1 kişi kesin çalışacağım.bir ihtimal 2.kişide olabilir.

Çalışacak olan kişinin hiç bir gideri olmıcak.VDS beden olsun kanal benden olsun vb ilgilenmiyorum.

YAPILACAK İŞ ve İMKANLAR

- VDS yi ben vereceğim.
- kanalları ben vereceğim.
- Bir defalık içeirk listesini ben vereceğim (nasıl içeirk isteidğim görmeniz açısından) en az 20-30 içeirk.
-YT to YT yapıalcak (%70-80) - ama yt de olmayan içeirkelrde vereceğim kaynaktan alınıp ekran karartma renderi yapılıp (Aiseesoft da) yüklenecek buda %20-30 olur.
-Her kanala 5-20 arası video yüklenecek.çok nadir %2-3 belki 40-50 video.kanalalra veirdğim etiket şablonuna göre sadece içeriğin ismi değiştiirlip topluca etiket gönderilecek.
-Günde 15 kanal yapılacak olup her gece kanalalrın bilgileri veridğim tabloya göre sabah mailme gelmiş olcak.
-İş aksatan arakdaşın işine o gün son verilecek.günde 2 saat çalışmak zor olmasa gerek !!!

İş çok zor bi iş değil yukarıda detaylıca yazdım kafanız karışmasın diye yt den vds ye video incek (tüm proğramlar kurulu vds de) veridğim kanlların birine yüklencek.topluca etiket gönderilecek. ve günde 15 kanal.

1 AY İÇİN VERİLECEK ÜCRET 500 TL . İLK 1 HAFTA ÜCRET VEİRLMİCEKTİR.BUNUN SEBEBİ İSE 3.GÜNDE BEN VAZGEÇTİM DENMESİNDEN DOLAYIDIR.1.HAFTADAN SONRA İSTEİDĞİNİZ ZAMAN ÜCRET VERİLİR.

NOT: BUGUN ANAM ÖLDÜ-YARIN BABAM ÖLDÜ-ELEKTRK KESİLDİ-SU YOKTU-DEPREM OLDU GİBİ MAZERETLER SUNANACAK ARKADAŞLAR SAKIN YAZMASINLAR.

Halen beklemedeyım skype ekledım kabul etmıyosun hocam

Hocam anlaştığınız biri varsa bildirin, işi yapabilirim, ben de beklemedeyim

Bu şekilde çalışacak eleman varsa gelsin ayda 1000 tl vereyim.

"BUGUN ANAM ÖLDÜ-YARIN BABAM ÖLDÜ"

Ölüm raporu getirince kızmıyorsun dimi ?

"anam öldü, babam öldü" bu nasıl bir üslup resmen robot arıyor konu sahibi para neye çeviriyor insanları yazık.

Edit: Komple edit. Böyle olmucak. :) Forumda hakikaten tahmin ettiğimden de çok fazla iş ihtiyacı olan arkadaş varmış. 2 dk da anladım pmlerden..

Son düzenleme:
Parası olan ve youtube dan kazanç elde etmek için bir şeyler öğrenmek isteyen kişinin üste para verip talip olacağı bir iş. Bir espriyi bile anlayamayan bir sürü kişi konuya yorum yazmış forumdaki ilk bir kaç bilgili kişiden birisi çırak arıyor bu kadar basit, eskiden çırağın karnı doyurulur meslek öğretilirdi. Bu da öyle bir şey. Ki 500 TL niye az para olsun?
Ben sadece şu kısma takıldım: adam işi öğrenip kaçacak, para kazanamayacak olsa da kazanırım sanıp kaçacak bu kesin, ne diye işi öğretiyorsun dostum, bu şekilde forumdan uzun süreli 4-5 aylık adam bulmak zor bence ..

Tahminimce bu paraya çalışacaklar işi öğrenmek için çalışır . 1-2 ay hadi bilemedin 3 ay sonra işten çıkıp öğrendikleriyle kazanmaya başlar.

öğrenci adamlar işte iş arıyorum diye 20 tane başlık açıyolar ne yaptıysam tutumuyor diyen adamlar çalışın 1 ay bişey kaybetmezsiniz para az ama yöntem öğrenirsiniz en azından başkasına çalışırken disiplini de öğrenirsiniz ...

"anam öldü, babam öldü" bu nasıl bir üslup resmen robot arıyor konu sahibi para neye çeviriyor insanları yazık.

Sana yazık sana dana okuyupta anlayamadığın şeyler var gelip buraya boş boş şeyler yazıyorsun....

bu işi bilenler bilir o cümleleri nedne yzdığımı gelip burda bebelik yapmayın gidinde kumda oynasyın siz.....

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:53 ----------

iş verilmiştir.konu şimdilik kilit.

pm ve skypa döüş yapmaıdğım arkadaşalrdan özür dilerim.bir arkadaşla anlaştık.

---------- Spam Engelliyici 23:56 ---------- Önceki Mesaj 23:54 ----------

"BUGUN ANAM ÖLDÜ-YARIN BABAM ÖLDÜ"

Ölüm raporu getirince kızmıyorsun dimi ?

kızıoyrum kardşeim.nedne öldü ki banane !!! al oldumu isteidğin cvb ....tövbe tövbe ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri