YT Çalışma Arkadaşı Arıyorum...

• Kullanıcı Triqalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Triqalx

Kayıtlı Üye
İptal...

Son düzenleme:
Mehmet abi %100 para kazanma açma demesen ben talip olurdum ama o iş biraz zor benim oranlar %70'lerde anca.

Mehmet abi %100 para kazanma açma demesen ben talip olurdum ama o iş biraz zor benim oranlar %70'lerde anca.

Eğer İzmir'de biriyle anlaşamazsak çalışabiliriz aslında Ali.

Tanımadığım biriyle %100 yerine tanıdığım biriyle %70 daha mantıklı aslında :)

Partner sahibi hariç kim %100 açarım diyorsa yalandır abi.Günlük 40k izlenen kanalım red yedi ytnin kimseye eyvallahı yok :)

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belirtildiği üzere YT için aşağıda belirttiğim koşullarda çalışma arkadaşı arıyorum.

Genelde YT çalıştığım dönemlerde kanal sayım 3-4K nın altına inmez, hal böyle olunca izlenim ve tutan kanal gibi sorunlarım olmuyor.

Kafamdaki çalışma şekli, ben kanalların temini yüklenmesi vs. gibi konulardan sorumlu olur iken çalışacağım arkadaş kanalın 10K dan sonra Para kazanmasının açılması adsense bağlanması ve takibi ile ilgilenicek.

Hiçbir maliyeti olmayacak bir yatırım yapmayacak tek yapması gereken benim ona verdiğim 10K üzeri izlenim alan kanalların para kazanmasını açarak belirlenen adsense hesaplarına bağlamak olacak...

Tek istediğim bana %100 para kazanma açabileceğinin ve kanalın kapanmayacağının garantisini vermesi. (kanalın kapanmayacağının garantisini tabiki veremez fakat %100 para kazanma açacağının garantisini vermesi şart..)

Para kazanmayı nasıl açtığını bana söylemek zorunda değil ben sonuçla ilgilenen biriyim yani bunu yapıyor olması benim için yeterli...

Tercihen İzmir'li biri olursa iyi olur yüzyüze oturup 1 kahve içme fırsatımızda olur...

Yukarıdaki şekilde çalışarak sonuç alınan kanalların geliri üzerinden %lik şekilde pay alacak bir çalışma arkadaşı arıyorum...

İlgilenen arkadaşlar PM ile tarafıma ulaşabilirler...

Siz sormadan akıllara gelebilecek sorulara cevap vereyim...

Çok kanal olurmu? Evet olur dediğim gibi gerçekten kanal sayısı konusunda biraz abartıyorum...
Kanalların geliri olurmu? Evet olur :) yani sizden günde 300 izlenim alan kanalı bağlamanızı istemem rahat olun :)

Hakkımızda hayırlısı...

Kanal Kapanmasına garanti vermem ama abi %90 civarı para kazanmayı açabilirim kanal fazlalığı sorun olmaz boş zamanım çok.

Eğer İzmir'de biriyle anlaşamazsak çalışabiliriz aslında Ali.

Tanımadığım biriyle %100 yerine tanıdığım biriyle %70 daha mantıklı aslında :)

Yüzde 100 açılma risk demek nasıl yapıldığını bilsemde yapamam.fakat diğer konularda anlaşabilirsek 1 hafta sonra çalışmaya başlayabiliriz hocam

Tamamdır Mehmet abi ayarlarız duruma göre...

ben de 90ve üstü onay alacağımı zannediyorum istersen de 10-20 kanalla deneme yapabiliriz@Triqalx

% 100 açanı bulursan bana yola kardeşim
Güzel çalışma şekli ama % 100 zor
Hakkınızda Hayırlısı olsun

Mehmet hocam bana göre kasayı başkasına emanet etmek büyük risk. İş planını gözden geçirmeni tavsiye ederim, Kanal bulma, yükleme işini senin tarif ettiğin şekilde yapacak birisini bulman daha mantıklı değil mi? Verdiğin kanalın senin dediğin adsenseye bağlandığından nasıl emin olacaksın?

S.a Abi ben de para kazanma açma konusun da kesin bir şey diyemem bilgim yok maalesef

Biraz konu dışı ben de İzmir' de Karşıyaka ve Bornova ikamet ediyorum abi
Şöyle bir konum vardı olur da farklı şekil de çalışma arkadaşı gerekirse görüşebiliriz abi
umarım aradığın nitelikte ki kişiyi bulabilirsin abi :)
https://www.ytpara.com/arayanlar/119619-kisa-ve-uzun-vadeli-islerinize-talibim.html

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri