YT Canlı Yayın Hakkında...

aboneyimabone

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba...

Merak ettiğim bir konu var, sizlere sorayım istedim...

Canlı yayının, video ile para kazanması arasında fark mı var?...

Çünkü canlı yayına beğeni, izlenme, yorum gibi etkinlik oluşturmak için ayrı bi çaba farkettim...

Ve ek olarak canlı yayına film koyduklarını gördüm, hatta dakikada 1 reklam yerleştirmişler... ;)

Acaba spam video deniliyor ya para kazanma riske girilmiş oluyor, bu gibi canlı yayınlar da algoritmanın farketmesi zor mu oluyor acaba?...

Bu caba nedendir diye 2 gündür öylesine belki ama merak ettim...

Herhangi bir canlı yayın yapma gibi bir niyetim yok, bilginize...

Teşekkürler...

mesajım bulunsun kazanç sistemini bende merak ettim açıkcası

Evet ben de görüyorum sürekli. Çok büyük kanallar günde 5-10 canlı yayın aynı anda yaptıkları oluyor. Bu yaptıkları spam olsa YouTube anında durdurur.

Simdi aklima bisey geldi...

Acaba ayni videoyu koyarak tekrara dusmemek icin mi yapiyorlar?...
Bi artisi olmali muhakkak...
Spam koymamak yada spam sayilmamak buyuk kanallar icin gecerli...
Atiyorum bi cizgi film kanali, cizgi filmini birde canli yayin olarak gosteriyor...

Birde yeni yada spam kanal olup, telifli filmleri koyanlar var...

Herkese merhaba...

Merak ettiğim bir konu var, sizlere sorayım istedim...

Canlı yayının, video ile para kazanması arasında fark mı var?...

Çünkü canlı yayına beğeni, izlenme, yorum gibi etkinlik oluşturmak için ayrı bi çaba farkettim...

Ve ek olarak canlı yayına film koyduklarını gördüm, hatta dakikada 1 reklam yerleştirmişler... ;)

Acaba spam video deniliyor ya para kazanma riske girilmiş oluyor, bu gibi canlı yayınlar da algoritmanın farketmesi zor mu oluyor acaba?...

Bu caba nedendir diye 2 gündür öylesine belki ama merak ettim...

Herhangi bir canlı yayın yapma gibi bir niyetim yok, bilginize...

Teşekkürler...

Youtube canlı yayın algoritmasını çok iyi bilirim, siz belli bir sürede telifli içerik paylaştığınız zaman, ünlem işareti ile sizi uyarır " İçeriğiniz Risk altında" gibisinden, eğer siz yayında hala telifli içeriği izletmeye devam ederseniz, yayınınız olduğu yerde kesiliyor, ve artık yayın yapmak için bir daha şansınızı demek zorundasınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri