Yt Çerçeveleri çaktımı

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Merhaba ;

Benim gibi yt kanalına bugün sabah giren arkadaşlar yt deki değişikliği görecektir sanırım bu yeni değişiklik bir çok şeyle geldi dün bir arkadaşıma ve bendeki bağzı videolara dünya engeli gelmiş bugun sabah video atmak istedim onlarda dünya engeli yedi videolar çerçeveliydi hazır çerçeve kullanmadım asla sıfırdan kendim tasarlıyorum bu olay beni düşündürdü böle sorun yaşayan varmı aramızda şans eseri olan bir sorunmu şuan bu bendeki yoksa yt cidden önlem almayamı başladı

aynen benimde ünlem geldi yükledimi bugu kapattılar galiba

kalktı büyük ihtimal. çerçeve kullanmadan videoyu küçültüp o haliyle geçirmeye kalktım yine yakalandı. sistemi sürekli geliştiriyorlar. mühendisleri boş durmuyor, o parmaklar sürekli hareket halinde

youtube'dan gelen cevap: son halinizi çerçeveletip duvara asacağız coming soon. :)

kalktı büyük ihtimal. çerçeve kullanmadan videoyu küçültüp o haliyle geçirmeye kalktım yine yakalandı. sistemi sürekli geliştiriyorlar. mühendisleri boş durmuyor, o parmaklar sürekli hareket halinde

Acaba neden her gün kaç tane dünya genelini nasıl geçerim ünlemi nasıl geçerim adında konu açılıyo ajan var diyoruz kimse takmıyo bizi sonuçlar gayet normal heny midir nedir prim üstüne prim alıyo olan bize oluyo.

kısacası çerçeve devri kapandı yani :D ben kendi sistemimi en iyisi geliştiriyim yoksa ekmek yok yt den spamcılara :)

Video çerçevelide olsa. Bir süre sonra tanıyor YT ya hak sahipleri bu videoları tanıtıyor yada dediğiniz gibi YT kendini geliştiriyor. Dünya engelini geçmek için açık vardı ama ne yazıkki kapandı 1 hafta önce. Yenisi var ama bu sefer uzun sürer umarım.

haricen sistem geliştirenler popüler konularda videolar atmaya çalışmasın derim. sessiz sessiz az ama öz takipçisi olan kategori/konularda engel aşarak video atın ki videolarınız spamlanmasın, radarlara takılmasın.

youtube u öldürmeyen şey güçlendiriyor beyler yazılım süreci işte geliştirme süreci

Merhaba ;

Benim gibi yt kanalına bugün sabah giren arkadaşlar yt deki değişikliği görecektir sanırım bu yeni değişiklik bir çok şeyle geldi dün bir arkadaşıma ve bendeki bağzı videolara dünya engeli gelmiş bugun sabah video atmak istedim onlarda dünya engeli yedi videolar çerçeveliydi hazır çerçeve kullanmadım asla sıfırdan kendim tasarlıyorum bu olay beni düşündürdü böle sorun yaşayan varmı aramızda şans eseri olan bir sorunmu şuan bu bendeki yoksa yt cidden önlem almayamı başladı

Hocam yt düngece bize onlara göre dün öğleden sonra büyük bir algoritma ve yeni arayüz güncellemesine gitti. Yeni yazdıkları algoritmaya göre bazı temel java kodlardan gördüüm kadarı ile artık görüntü kalitesi değişmek dışında hiç bir şekilde eşleşen ve dünya geneli geçmek mümkün olmamakta... TABİ BU DA KANAL SAHİBİNİN ARTIK GÖRSEL BAZDA, montaj veya render alırken yenilikçi düşünce tarzına göre şekil alacak...

Saygıyla... Antalyadan sevgiyle...

Acaba neden her gün kaç tane dünya genelini nasıl geçerim ünlemi nasıl geçerim adında konu açılıyo ajan var diyoruz kimse takmıyo bizi sonuçlar gayet normal heny midir nedir prim üstüne prim alıyo olan bize oluyo.

bunun ajanlarla forumlarla alakası yok bence. karşımızdaki insanlar mühendis ve sağlam eğitimli insanlar.Birde o kadar çok çerçeveli video ekleniyor ki herhalukarda bunlar da karşımızdaki mühendisler tarafından inceleniyor ve ona göre çözüm buluyorlar.

bunun ajanlarla forumlarla alakası yok bence. karşımızdaki insanlar mühendis ve sağlam eğitimli insanlar.Birde o kadar çok çerçeveli video ekleniyor ki herhalukarda bunlar da karşımızdaki mühendisler tarafından inceleniyor ve ona göre çözüm buluyorlar.

Eklenen video çok değil hocam kopyalanan çok 1 kişi yüklüyo 100 kişi kopyalıyo ama ne olursa olsun ajanla alakası var az yada çok farketmez.

Hocam yt düngece bize onlara göre dün öğleden sonra büyük bir algoritma ve yeni arayüz güncellemesine gitti. Yeni yazdıkları algoritmaya göre bazı temel java kodlardan gördüüm kadarı ile artık görüntü kalitesi değişmek dışında hiç bir şekilde eşleşen ve dünya geneli geçmek mümkün olmamakta... TABİ BU DA KANAL SAHİBİNİN ARTIK GÖRSEL BAZDA, montaj veya render alırken yenilikçi düşünce tarzına göre şekil alacak...

Saygıyla... Antalyadan sevgiyle...

vallaha hocam birtane deniycem render olayı bakalım yiycekmi yedi yedi yemedi özel yazılım yazıyorum arkadaşla bu yeni değişimden önce sorunsuzdu ufak tefek şeyler hariç lakin iş değişti mecburen yazılımıda değiştirmek zorunda kalıcaz bi yerinde kalsa yt süper olucakda

camtasia çerçeveli videolarım devam ediyor şükür bişey olmadı daha

vallaha hocam birtane deniycem render olayı bakalım yiycekmi yedi yedi yemedi özel yazılım yazıyorum arkadaşla bu yeni değişimden önce sorunsuzdu ufak tefek şeyler hariç lakin iş değişti mecburen yazılımıda değiştirmek zorunda kalıcaz bi yerinde kalsa yt süper olucakda

Deneyin, eğer olmazsa bana yazın hocam ben gereğini anlatayım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri