YT de Başıma Gelen İlginç Olay

• Kullanıcı Ahmetzone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Ahmetzone

Kayıtlı Üye
Merhaba, arkadaslar bu konuyu paylasmamın sebebi belkide telif konusunda farkı bir yaklasım sergilememizi sağlayacak.Olaya gelelim,

Dün boş bir kanala 2-3 video attım.Ertesi gun baktım videolar izlenmemiş dedim sileyim başka bir kategoride video atayım (bu sabah) daha sonra attım ve aksam kanalıma lınkten kontrol ettım kanalınız kapanmıstır telıf hakkında dolayı dıyordu, şu kırmızı uyarıdan bahsediyorum.
Kanalıma giriş yaptım ve telefon sorgulaması istedi daha sonra sorgulama işlemini yaptım.Gmail i kontrol ettiğimde ise dün yüklediğim 2 videodan telif hakkı talebi geldiğini gördüm,fakat kanala giriş yap dediğimde ise kanala sorunsuz giriş yaptı ve uyarılarda hiç bir şey yoktu bütün ışıklar yeşildi.Sonuç olarak yapılan telif hakkı talebi siz videolarınızı kaldırsanız dahi geliyor fakat kaldırdıgınız için etki etmiyor ben bundan bu sonucu çıkardım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Son olarak kanal kapanıp bır daha nasıl açıldı anlamadım.​

Banada böyle oldu.
Telif geldi baktım yemyesil heryer.
Hemde 59 video sanıyorum telif yemisti.
Tabi birkac saat sonra kontrol ettigimde 3 telifden gümlemis kanal.
Yani sorun sadece güncellenme saati.
Hertürlü kanal sonunda ucar, ona göre davranın.

Banada böyle oldu.
Telif geldi baktım yemyesil heryer.
Hemde 59 video sanıyorum telif yemisti.
Tabi birkac saat sonra kontrol ettigimde 3 telifden gümlemis kanal.
Yani sorun sadece güncellenme saati.
Hertürlü kanal sonunda ucar, ona göre davranın.

bakalım yarına dayanacakmı

banada öyle baktım diyor videonuz silindi girdim kanala telif hiçbirşey yok 2 videoda karşı bildirim gönder var baktım 4 gün sonra onun telifi geldi :)) ve peşpeşe telifler

Az önce bir kanalıma video yüklerken 470k izlenmeli videoma telif gelmiş, video kaldırıldı diyor ama uyarı falan gelmedi ışıklar yeşil mail de gelmemiş, sildim şuan ama daha sonra uyarı yansır mı belli olmaz

3 telife kadar hak var diye biliyorum. 3.telifde kapanıyor kanal.

ilginç bi durum değil hocam bu . Gelen telif bildirimde de yazıyo bazen daha önceden silinmiş videonuza telif gelmiştir tarzı bi yazı oluyor. Yani videolarınızı silmek size telif gelmesini her zaman engellemez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri