Yt dışı Kazanç Alanları! BEYİN FIRTINASI

Captain Price

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,

yt da malüm işler kesat, yt dışı tavsiye edebileceğiniz kazanç alanları var mı

şöyle aylık 2 3k alabileceğimiz,

bu konuda beyin fırtınası yapalım istiyorum, teşekkürler

Web siteleri var kazanc sağlayabileceğimiz ama ince ayrıntılardan anlamıyoruz uygulama desem kod yazamıyoruz ,anlamıyoruz blog denemedim hiç denenebilir.

Biri gelip cig köfteci ac demesin lütfen :D

E-ticaret yapabilirsiniz 2012 yılından bu yana faaliyette sitem mevcut, işlerim dolayısıyla yetişemiyorum stokları eritip satmayı düşünüyorum. Çok iyi kazançlar elde edebilirsiniz.

şuan instagram da felaket ayakkabı saat parfüm satışı var.

gel dizi film sitesi mevcut :D içerik ingilizce veya ayda 50 tl moderatörlük yap gunde 10 konu gır ve video linkler benden :)

Website denedim olmadı cpa denedim beceremedim youtube denedim kanallar kapandı döviz aldım çakıldı abdest aldım şimdi yeni işler için burdayım

İnşaatta çalışabilirsiniz. yevmiyesi ort. 100 tl. Pazarları akşama kadar yatarsınız. O yorgunluk la parayı harcamayada pek vakit ayıramazsınız, ayda 2600 tl cepte. :)

Site işlerine girdik,dailymation birşeyler deniyoruz,android sektörüne adım attık,en önemlisi youtube devam.

---------- Spam Engelliyici 02:15 ---------- Önceki Mesaj 02:13 ----------

Dailymotion vardı,onu da kuruttuk gibi :(

Hocam dm millet kurutuyo bilinçsizce ama bilmiyorlar ki kendilerini kurutuyorlar.Ama dm yi onla çarp yüzle çarp 1 yt etmiyo :(

3 boyutlu yazıcılar hakkında bilgisi olan var mıdır? ya da sübliminasyon baskı yazıcı aletleriyle ilgili?

3 boyutlu yazıcılar hakkında bilgisi olan var mıdır? ya da sübliminasyon baskı yazıcı aletleriyle ilgili?

Hocam sanırım aynı şeyi düşünüyoruz 3d yazıcıların geleceğin yatırımı olduğu su götürmez bir gerçek özellike sadece 3d yazıcı işlemleri yapan matbaa tarzı bir sektör 5-10 yıl içersinde aktif şekilde faliyette ve kazançda olacak keşke param olsada girebilsem bu işe.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri