>>YT E-Book v3 Çıktı! Bomba İçerik İle <<

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
K6Glyv.png

ÖDEME ŞEKİLLERİ:
Paypal

Kitap tarafımdan incelenmiş olup engel aşma yöntemi forumda satılan başka bir e book ile kısmi aynı özellikler taşımaktadır.
Anlatılanlar uygulandığında engeller aşılır.Benin görüşüm bu yöndedir.Alacaklar ona göre kararını versinler.

YtKoRaY

Partnerde istenilen içerik zaten atılabiliyor, neyi satıyorsunuz. :)

Hocam sattığınız bilgi partnerli kanallarda 3. tarafı, Dünya engelini vs aşmak mı ? Açıklama bekliyorum kitap ile alakalı.

Bence e-book 2014'e girmeden bitti.
Yinede hayırlı satışlar dilerim.

E-bookların, yönetici onayından sonra satışa sunulmasını öneriyorum.
Yöneticiler içeriğini inceleyip, kayda değer birşey olup olmadığına karar vermeli, yani yönetici önerisiyle satılması taraftarıyım.
Profesyoneller ısrarla forumdaki bilgilerin yeterli olacağını düşünüyor.
Satış baltalamak gibi bir amacım olmasada, şu ebooklardan tiksiniyorum.

Kitabı bir moderatöre göstermeden satış yapmanız yasak diye biliyorum.

Benim paylaştıgım konuy alıp kitap yapmak yok yaa konunu baltalarım

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...0-asma-orjinal-video-ile-oynama-yapmadan.html

Kimse para vermesin ne çakal arkadaşlar millet anlamıyorum

---------- Mesaj saat 15:21:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:19:19 civarında gönderildi. ----------

Partnerlide DÜnya Engelinide Atabiliynmu ;)

---------- Mesaj saat 15:08:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:07:54 civarında gönderildi. ----------

Aynn hocam

Bir ego yapmıs arkadas hangi bilgiyi kime satıyon forumdan ögrenip ögrenip gelip burda insanları sırtından para kazanmak allah akıl fikir versin sonra paylaşım yapılmıyor dersiniz senin gibi insanlar oldugu sürece paylaşım yapmak içimden gelmiyor

---------- Mesaj saat 15:27:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:21:49 civarında gönderildi. ----------

Hocam kitabı bana göndermeniz satışın sağlığı açısından önemlidir.

Hocam bu teknik zaten benim tarafımdan paylaşıldı tabi kilitlediniz kim bilir nerelere kaybolmuştur

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...0-asma-orjinal-video-ile-oynama-yapmadan.html

Böyle bir bilgi forumda varken satılması ne kadar doğrudur bu dolandırıcılaga girmez mi

normal kanalda gecenini saysam alirmisiniz diyecem ana muhalefet timi bir birrr konusacak kafa utuleyecek

Benim paylaştıgım konuy alıp kitap yapmak yok yaa konunu baltalarım

Kimse para vermesin ne çakal arkadaşlar millet anlamıyorum

---------- Mesaj saat 15:21:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:19:19 civarında gönderildi. ----------

Bir ego yapmıs arkadas hangi bilgiyi kime satıyon forumdan ögrenip ögrenip gelip burda insanları sırtından para kazanmak allah akıl fikir versin sonra paylaşım yapılmıyor dersiniz senin gibi insanlar oldugu sürece paylaşım yapmak içimden gelmiyor

---------- Mesaj saat 15:27:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:21:49 civarında gönderildi. ----------

Hocam bu teknik zaten benim tarafımdan paylaşıldı tabi kilitlediniz kim bilir nerelere kaybolmuştur

Böyle bir bilgi forumda varken satılması ne kadar doğrudur bu dolandırıcılaga girmez mi

Aynı bilgi değil hocam inceledim kitabı.Bunda video ile oynama olayı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri