Yt için Bilgisayar Önerisi

• Kullanıcı ozgen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bilgisayar

ozgen

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. daha önce web site geçmişim var ama, kamuda çalışmam nedeniyle net aleminden uzun süredir uzaktım. son dönemde youtube muhabbeti sardı, sürekli yeni bir şeyler deniyorum,
adobe 1-2 program kurmaya başlayınca laptopum donmaya kasmaya başladı.
Bilgisayardan anlamam sadece kullanma tarafındayım.
Şuanki bilgisayarımda ekran kartı Geforce MX150

Adobeleri video edit programlarını çok rahat şekilde çalıştırabilecek, onu çalıştırırken de video izleyip nette takılabileceğim, kasma donma yapmayıp pc başındayken küfür ettirmeyecek bir cihaz lazım :)

maks 30 liraya ne alabilirim öneri link atabilir misiniz.
30 üstü mükemmel öneriler varsa da bakabilirim ama 30 şuanki limitim
Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Adobe ürünleri gelişmesiyle yapay zeka vs devreye girince pc'lerde ekran kartlarının iyi olması kaçınılmaz oldu hocam. Laptopdan anlamam ama masaüstü derseniz kasmasın keyifle çalışayım derseniz 30K TL ye sadece ekran kartları var :)

Adobe ürünleri gelişmesiyle yapay zeka vs devreye girince pc'lerde ekran kartlarının iyi olması kaçınılmaz oldu hocam. Laptopdan anlamam ama masaüstü derseniz kasmasın keyifle çalışayım derseniz 30K TL ye sadece ekran kartları var :)

Hazır sistemler oluyor hocam. Bazı teklonoji youtuberlar, Gaming.gen, sinerji, gencer gaming, itopya vs. ile anlaşıp sözde onun sistemiymiş gibi uygun fiyata satıyorlar

2 senedir Monster kullanıcısıyım, garantisi bitti, bilgisayarın sorunları başladı. Kaç kez servise gönderdim, hiçbir şey değişmedi. Bir yüzümü güldürmedi..

Monster her zaman pişmanlıktır.
Bazı modellerinde kronik sorunlar var.
Genel olarak da uzun ömürlü değiller.
Şikayet platformlarında sürekli arızalardan, teknik destek yetersizliğine kadar birçok şikayet var.

Aşağıdaki kompozisyon çalışması da Monster CEO'su 2-B sınıfından Batuhan'dan..
Arkadaşları ona Einstein diyor. :)

vWixbU.jpg

FaCTs2Q.jpg

MjCsDhX9I.jpg

Son düzenleme:
Ben 3 yıl önce bu HP'yi almıştım.
Şimdiye kadar tık demedi.
Isınma sorunu da yok.
Şanslıymışım demek ki. :D

di7Z1EB4.png

2016 yılında Monster almıştım 1 sene sonra ekranı yandı serviste değiştiler , değişimden 3 gün sonra tekrar yandı .
7 yıldır laptopu tv ye bağlı şekilde kullanıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri