YT ile ilgili soru işaretleri

CyberTR

Kayıtlı Üye
1) Adsense ban yerse bir daha o isimle adsense alamıyor muyuz yoksa belli bir süre uzaklaştırılıyor muyuz ?

2) Adsense kazançlar üzerinden ne kadar kesim yapıyor bu oran değişiyor mu ?

3) Spamden kapatılan hesaplar adsense'i etkiler mi ?

4) Daha önce beyto hocamın dediği gibi farklı kanallara aynı videoları yüklemiş olan arkadaşlar varmı youtube bunu spam olarak algılayıp ban atıyormu ne süredir yapıyorsunuz bunu ?

5) Adsense hangi durumlarda ban yer ?

Bu sorular kafamı kurcalıyor yardımcı olursanız sevinirim..

1-Adsense den ban yediğiniz zaman farklı bir eposta ile yeni bir adsense başvurusu yapabilirsiniz,yeni bir telefon numarası yeni banka ve adres bilgileri ile...
2-Adsense kazançlar üzerinden kesim yapmasının sebebi tekil kullanıcıların birden fazla tıklama yapmasından kaynaklanır örneğin 10 dolar para geçersiz tıklamalar ile birlikte gözükür kesinleşmiş kazançlarda bu 5 dolara da düşebilir...
3-Spamdan kapatılan hesaplar derken kanalından mı bahsediyorsun kardeşim onu anlayamadım,kanalını bağladığın adsense devam eder kanalın ve kanlının hesabı gidebilir
5-Adsense geçersiz tıklamaları tıklama teşfiklerini sevmez kısaca ''arkadaşlar benim siteye kanala bi gir üç beş reklama tıkla para gelsin'' dersen 10 gün sonra adsense hesabın kapatılır...
kısaca Google Adsense hiç bir sahtekarlığı kabul etmez bu er yada geç ortaya çıkar ki bu da sana ban olarak geri döner,benim görüşlerim bu kadar umarım diğer arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verirler kardeşim...

1-Adsense den ban yediğiniz zaman farklı bir eposta ile yeni bir adsense başvurusu yapabilirsiniz,yeni bir telefon numarası yeni banka ve adres bilgileri ile...
2-Adsense kazançlar üzerinden kesim yapmasının sebebi tekil kullanıcıların birden fazla tıklama yapmasından kaynaklanır örneğin 10 dolar para geçersiz tıklamalar ile birlikte gözükür kesinleşmiş kazançlarda bu 5 dolara da düşebilir...
3-Spamdan kapatılan hesaplar derken kanalından mı bahsediyorsun kardeşim onu anlayamadım,kanalını bağladığın adsense devam eder kanalın ve kanlının hesabı gidebilir
5-Adsense geçersiz tıklamaları tıklama teşfiklerini sevmez kısaca ''arkadaşlar benim siteye kanala bi gir üç beş reklama tıkla para gelsin'' dersen 10 gün sonra adsense hesabın kapatılır...
kısaca Google Adsense hiç bir sahtekarlığı kabul etmez bu er yada geç ortaya çıkar ki bu da sana ban olarak geri döner,benim görüşlerim bu kadar umarım diğer arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verirler kardeşim...

Cevabın için çok teşekkür ederim. Diğer arkadaşlardan 4. soruma da cevap bekliyorum..

yok hayir.300 video atiyorsun nasil degistireceksin? ugrasamazsin ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri