Yt kanal alınca hacklenmek

• Kullanıcı itibar35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

itibar35

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar, kafama takılan birşey var sizlerden akıl almak istedim.
Sürekli kanal alıyoruz bilgileri değiştryorz şifre kurtarma mail falan. Yani bunları yapmak hacklenmemek için yeterli değilmi?
Veya başka şekilde sorayım hack olarak değil,,
Kanalı aldık ama satan kişi kötü niyetli diyelim, kurtarma mail ve şifreyi değiştirmeye rağmen kanalı geri alabiliyorlar mı?
Bu konuda ne yapmak gerekiyor? Telefon onayı yapamıyorum çünkü malum sürekli kullandık geçmişte ve tel mimli artık, sürekli de yeni tel hattı alamıyacağımıza göre..

Sizce bu konularda ne yapmak gerekli?

Eski giriş bilgileri ile kanalı geri alma ihtimali var. Aldığınız kanalı başka bir mail hesabına taşıyın

Eski giriş bilgileri ile kanalı geri alma ihtimali var. Aldığınız kanalı başka bir mail hesabına taşıyın

Hocam başka maile taşıyınca kanalın para kazanma gitmesi veya direk kanalın kapanması gibi sonuçlara yol açma ihtimali var mı? Daha önce başına gelen oldumu acaba forumda?

Birde başka maile taşıyınca o gmailin de sonuçta kendi hesabı var, kanal marka hesabına mı düşüyor nasıl oluyor o konuda da aydınlatırsanız sevinirim.

alt kanalında kendine özgü değiştirilemeyen bir mail adresi var. Eğer satıcı bunu biliyorsa her türlü o kanalı geri alabilir. Kısaca telefon onayı vs hiç bir işe yaramaz, tek çare satıcının vicdanı. Tabi para adamın vicdanını köreltiyor bu yüzden kanal satın alıyorsanız çalınmasına da hazırlıklı olmalısınız. Tavsiyem hiç satın almamanız yönünde.

alt kanalında kendine özgü değiştirilemeyen bir mail adresi var. Eğer satıcı bunu biliyorsa her türlü o kanalı geri alabilir. Kısaca telefon onayı vs hiç bir işe yaramaz, tek çare satıcının vicdanı. Tabi para adamın vicdanını köreltiyor bu yüzden kanal satın alıyorsanız çalınmasına da hazırlıklı olmalısınız. Tavsiyem hiç satın almamanız yönünde.

Wallaha artık kanal almayada korkar olduk, bu gidişle kökten bırakacaz olacak bitecek. Satıcının garanti vermesi şart çalınmaya hacklenmeye karşı. Güvenilir kişiler hariçte pek almamak lazım sanırım

Hocam başka maile taşıyınca kanalın para kazanma gitmesi veya direk kanalın kapanması gibi sonuçlara yol açma ihtimali var mı? Daha önce başına gelen oldumu acaba forumda?

Birde başka maile taşıyınca o gmailin de sonuçta kendi hesabı var, kanal marka hesabına mı düşüyor nasıl oluyor o konuda da aydınlatırsanız sevinirim.

bu soruyu ben de merak ediyorum. gmaili taşıyınca bir sorun teşkil eder mi kanala?

Maalesef kanalı taşısanız bile kanal geri alınıyor. Tamamen güven meselesi artık.

Benim geçen sene bu şekilde taşıma ile kanalım çalınmıştı bunu nasıl geri alabilirim yardımcı olacak var mı

Başkasindan kanal alirsan geri alir tabi çünkü kanal sana ait değil başkasina ait para vermen bir şeyi değiştirmez sana ait değil önemli olan kanali ilk kim açtiği kanali ilk açan kanali geri alir bu böyledir uyardılar sizi daha geçen adam banladilar

Benim dün satın aldığım kanalı eski sahibi çaldı. Buradan ifşa edeceğim. kendi kurtarma mailimi ve kurtarma telefonumu değiştirmiş. Ahirette yakasına yapışacağım. herkes okusun şahit olsun

Kardeşim kanal alcaginiz kişiin tel tc kimlik ev adresi ve sözleşme imzalayin gerekirse birinizin evinde buluşun 70-80 yıllık kontrat imzalayin kanalin ilk sahibi kanalı 100 yıl sonra bile geri alabilir bunu unutmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri