Yt kazan botu hakkında

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Enes

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1.5 aydır kullanıyorum bu botu ilk ay gerçekten çok memnun kaldım gerek hız gerek te arkadaşın ilgilenmesi açısından .

Ama bu ay yani son 1 haftadır doğru düzgün video atamıyorum aşırı yavaş bende bu sorunun sadece bende mi yoksa sizdede varmı bunu merak ediyorum.Son 1 haftadır şöyle diyim Hd olmayan 5 dk lık 1 videoyu 4 dk da atıyor.Acaba benden kaynaklanan bir sorunmu yoksa sizdede aynı şekildemi yazarsanız sevinirm

ilk aldığım gün ile arasında bi fark yok.sağolsun yasin hocamız ilgileniyor.nerdeyse bir ay oldu kullanıyorum son derece iyi diyebilirim.

Aylık 15 lira ytkazan ismi satış bölümünde bulabilirsin fakat şu an satıcısı düzenlme yapıyor konuya gaiba fiyatı artıcak

Hocam aşırı yüklenmlerde hız biraz düşebilir.Hocama bildirince resetler ve olması gereken hıza tekrar ulaşabilir.Ben ilk müşterilerindenim ve hem bottan hemde yapımcısından çok memnunum

server1 den giriyorum ben. ne hızlı ne yavaş. işimi görüyor :)

evet yavaşladı biraz 150 videoyu 11 de başladım daha yeni bitirsi;ama acalemiz yok youtube amca yı uyandırırız çok hızlı olursa )))) bottan gayet memnunum..

Hız konusunda Şuandan itibaren tekrardan bir sonuç bildirir misiniz sistem üzerinden veya buradan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri