Yt soru ve sorunlarım YARDIM

• Kullanıcı mystogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mystogan

Kayıtlı Üye
Uzun bi sureden sinra yt ye tekrar döndüm. Formlarda okudugum kadariyla yt ve adsensede istikrar sağlanamıyor. Spam calisiyorum. Suan aylik kazancım 500tl.(kazanc paylasmak yasaksa duzeltirim) Bunu artirmak istiyorum ve bu işe heveslenen bikaç arkadasida bu batakliga sokmaya çalışıyorum.

1)her kanal icin ayri gmail mi acmaliyim yoksa alt kanal mi eklemeliyim

2) 1 yil once para kazanmasi 6 ayligina durdurulan kanalim var bunu adsenseye eklemelimiyim

3) gmail leri kendim mi acayim yoksa satin mi alayim

4) gmail girislerinde her defasinda modem resetleyip çerez silerek tek pc uzerinden giriş yapiyorum. Dogru mu yapiyorum, yanlissa nasıl yapmalıyım

5)2013de alinmis adsensem var telefondan hergun kazanç kontrolu yapiyorm arada pc den de giris yapiyorum. Yt kanallarimada ayni sekilde bakiyorum. Bunu devam ettirmelimiyim

#6) 2013 de arkadasa almis olduğum pinli adsense var ama benim adima degil. Tanimlayacagim banka kartiyla adsense adi farklı olurmu? Olmazsa isim değiştirebilirmiyim? Oda olmazsa ne yapmaliyim

7) eski adsense yeni alinan adsenselere oranla daha saglam diyebilirmiyiz?
8) aralik ayinda yuzde 90 kesinti olmustu bende adsense gmailimi 1 ay boyunca hep acik tuttum. Ertesu ay hic kesinti olmadi hatta aralikta yapilan kesinti miktarinida uzerine eklediler. Bunun bi etkisi olmusmudur?

Istediginiz sorudan baslayabilirsiniz her soru 100 puan :) bunlara ek olarak önerdiğiniz varsa yazabilirsiniz. Umarim bana ve benim gibilere bir faydasi olur. Şimdiden teşekkürler

Not: Özellikle 6.soruma bakarsaniz mutlu olurum

6-Adsensedeki para kimin üstüne yatıcaksa onun adı olarak değiştirebilir ve sorunsuz ödeme alırsınız

6 - benim bütün hesaplarım başka, banka hesaplarım başka isme hiç sorun olmadı çok şükür.

Teşekkürler arkadaslar 100 puaninizi verdim 😉

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1- spam yapıyorsan alt kanal daha uygun birisi kapandımı hepsi gitmez en azından.

2- para kazanması durdurulan ve açılan kanallarım oldu adsense tekrar bağladım sorun olmadı ama bu sorun olmayacağı anlamına gelmez garanti çalış.

3- ikiside uygun kendin karar verebilirsin. temiz iş yapar kendim acarım dersen masrafın olmaz.

4- o kadar hesap arasında hiçbir zaman ip değiştirip, modem resetlemedim cerez silmedim. bunları yapmak + güvenlik ama ne kadar faydası var bilemem.

5- hesabını istediğin yerde kontrol edebilirsin. bende mobil ve pc den sürekli kontrol ediyorum hatta adsense app yüklü telde.

6- önceki mesajda cvpladım.

7- Bu aralar adsenselerin yenisine eskisine güvenilmiyor, ban, yüksek kesinti, yada kesinleşmeme sorunu genelde herkesde var.

8- hiçbir fikrim yok 3 4 aydır kesinleşmeyen ve ödenmeye hesaplarım var. en azından sen ödemeyi alabilmişsin.

Hocam cevaplar icin cok tesekkur ederim eskisi gibi calismaya devam ederim ozamn

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri