Uzun bi sureden sinra yt ye tekrar döndüm. Formlarda okudugum kadariyla yt ve adsensede istikrar sağlanamıyor. Spam calisiyorum. Suan aylik kazancım 500tl.(kazanc paylasmak yasaksa duzeltirim) Bunu artirmak istiyorum ve bu işe heveslenen bikaç arkadasida bu batakliga sokmaya çalışıyorum.
1)her kanal icin ayri gmail mi acmaliyim yoksa alt kanal mi eklemeliyim
2) 1 yil once para kazanmasi 6 ayligina durdurulan kanalim var bunu adsenseye eklemelimiyim
3) gmail leri kendim mi acayim yoksa satin mi alayim
4) gmail girislerinde her defasinda modem resetleyip çerez silerek tek pc uzerinden giriş yapiyorum. Dogru mu yapiyorum, yanlissa nasıl yapmalıyım
5)2013de alinmis adsensem var telefondan hergun kazanç kontrolu yapiyorm arada pc den de giris yapiyorum. Yt kanallarimada ayni sekilde bakiyorum. Bunu devam ettirmelimiyim
#6) 2013 de arkadasa almis olduğum pinli adsense var ama benim adima degil. Tanimlayacagim banka kartiyla adsense adi farklı olurmu? Olmazsa isim değiştirebilirmiyim? Oda olmazsa ne yapmaliyim
7) eski adsense yeni alinan adsenselere oranla daha saglam diyebilirmiyiz?
8) aralik ayinda yuzde 90 kesinti olmustu bende adsense gmailimi 1 ay boyunca hep acik tuttum. Ertesu ay hic kesinti olmadi hatta aralikta yapilan kesinti miktarinida uzerine eklediler. Bunun bi etkisi olmusmudur?
Istediginiz sorudan baslayabilirsiniz her soru 100 puan
bunlara ek olarak önerdiğiniz varsa yazabilirsiniz. Umarim bana ve benim gibilere bir faydasi olur. Şimdiden teşekkürler
Not: Özellikle 6.soruma bakarsaniz mutlu olurum
1)her kanal icin ayri gmail mi acmaliyim yoksa alt kanal mi eklemeliyim
2) 1 yil once para kazanmasi 6 ayligina durdurulan kanalim var bunu adsenseye eklemelimiyim
3) gmail leri kendim mi acayim yoksa satin mi alayim
4) gmail girislerinde her defasinda modem resetleyip çerez silerek tek pc uzerinden giriş yapiyorum. Dogru mu yapiyorum, yanlissa nasıl yapmalıyım
5)2013de alinmis adsensem var telefondan hergun kazanç kontrolu yapiyorm arada pc den de giris yapiyorum. Yt kanallarimada ayni sekilde bakiyorum. Bunu devam ettirmelimiyim
#6) 2013 de arkadasa almis olduğum pinli adsense var ama benim adima degil. Tanimlayacagim banka kartiyla adsense adi farklı olurmu? Olmazsa isim değiştirebilirmiyim? Oda olmazsa ne yapmaliyim
7) eski adsense yeni alinan adsenselere oranla daha saglam diyebilirmiyiz?
8) aralik ayinda yuzde 90 kesinti olmustu bende adsense gmailimi 1 ay boyunca hep acik tuttum. Ertesu ay hic kesinti olmadi hatta aralikta yapilan kesinti miktarinida uzerine eklediler. Bunun bi etkisi olmusmudur?
Istediginiz sorudan baslayabilirsiniz her soru 100 puan
Not: Özellikle 6.soruma bakarsaniz mutlu olurum