YT Tarihinde bir ilk! (Aynı 3 video farklı kanallarla YT Popular'da)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Beyaz show'un 4 gün önceki bölümünde bir skeç yayınlandı.
Murat dalkılıçın çok sevdiğim şarkısı ''bir hayli'' klibine beyazdan gönderme geldi.
Sertap erener ''iyileşiyorum'' klibinden sonra bu seferde beyaz murat dalkılıç'a sardı :D
GÜNCELİ TAKİP EDİN diyoruz her zaman,bakın günceli takip eden 3 arkadaş nasıl aynı videoyu YT POPULAR'da tutuyor 4 gündür ..
Kanal isimlerini kapattım,videoyu izlemek isteyen zaten bulur hemen :D

v5uvs.png

cuma günleri skec garanti yayınlıyacaktır bu kanalda yayınlarsa baya iş yapar bu gidişle

Bende yükledim ertesi gün 3.taraf veriyor

Bende yükledim ertesi gün 3.taraf veriyor

bir de awesomeness partnerli kanalda dene kardeşim .. 300k izlense 300 $ alırsın bir günde ödeme eşiğini geçersin .. tabii bu video sadece 3 kişi tarafından yüklenmedi .. belki 300 kişi yükledi ama sadece 3 arkadaşımız doğru açıklama/etiket girip,videoyu yaymayı başarmış .. bol şans!

ya telif gelir ya şikayet.. yedirmezler abi.. şans önemli hemde çok önemli stratejı taktık bi işe yaramaz... şans.

bir de awesomeness partnerli kanalda dene kardeşim .. 300k izlense 300 $ alırsın bir günde ödeme eşiğini geçersin .. tabii bu video sadece 3 kişi tarafından yüklenmedi .. belki 300 kişi yükledi ama sadece 3 arkadaşımız doğru açıklama/etiket girip,videoyu yaymayı başarmış .. bol şans!

Awesomeness de kanal :D Şans işi artık :)

Bu sezon beyaz çok para kazandırır

Benim bir günde kanal dahil kaç videom popülerdeydi.Açıkçası 700.000 izlenimden 301 küsür dolar kazanmışım.Kazanç bile 301 takılmış :D

---------- Mesaj saat 00:21:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:21:13 civarında gönderildi. ----------

Neden unutalım hocam ?

Dünya engellemesi veriyor.

ben beyaz show fragmanı bak sadece fragmanında 1 k izlenime acayip $ almıştım 1 k dan sonra eşleşen verdi Beyaz bırakmıyor çakıyor eşleşeni ertesi günü :D

bende attım ama murat dalkılıç ın sarkı eşleşen verdi direk,bunu nası aşıyoruz.ben yayın dewam ederken atmıştım bide

beyaz bu sezon sifir kazandiriyor.. videodan 1-2 saat sonra Dogan TV ucuncu taraf gonderiyor arkadaslar.. tecrubeye sabittir.. :)

bunlr acaba para kazanma aktif etmişmidir

---------- Mesaj saat 01:04:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:02:46 civarında gönderildi. ----------

adamlrın işini keşke bozmasaydık çünkü kanal isimleri gözüküyor

Doğan tv anında eşleşeni çakıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri