YT Topluluğa (Flaga) Çare mi Buldu?

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar az önce bi kanalıma girdim bişey yoktu şimdi tekrar girdim videonun altında : Tekrar yüklemeye izin verildi " yazıyor .. karşısına ise " itiraz et " var .. itiraz etten video için itirazda bulundum ve şuan sonucu bekliyorum galiba artik kapanma olayı eskisi gibi sık sık olmayacak. Ihtar olarak bile işlenmeyecek ..

Ulan şu sahte telife çare bulunsa vallaha açıcam evde halay çekicem şemmamme çekicem büyük yeminim var ama bozacam hadi bismillah

Hadi bakalım İnşAllah bir çözüm bulunur. Rahat rahat herkes parasını kazanır. Flag atan soysuzlarda eli boş boş gezer.

çok iyi olur sahte olaya çare bulunursa (her ne kadar okuduklarımın flagla ılgılı olmadıgını anlasamda)

valla sanmıyorum çaresi geldiğini.hergün fix 1 quiz kanalım kapanıyor

http://www.ytpara.com/youtube-sorun...-izin-verildi-bu-nasil-bir-hatadir-boyle.html

dün banada geldi flag değilde daha çok videonun açıklamayla alakalı galiba.

topluluk flag oluyor zaten .. maili belki açıp okumayanlar var .. okuyupta forumda konusunu açıp açıklayan yoktur.

Görüntüleme sayısını artırmak için tasarlanan yanıltıcı açıklamalara, etiketlere, başlıklara veya küçük resimlere izin verilmez. Etiketlerin açıklamaya değil, sadece uygun etiket bölümüne yerleştirilmesi gerekir. Büyük miktarlarda, belirli bir hedefe yönelik olmayan, istenmeyen veya tekrarlanan içerikler, yorumlar ve özel iletiler yayınlamak doğru değildir. Burada daha fazla bilgi edinin.

yirtindik o zaman youtube kendisi flag atıp kanalı da kapattıyor diye insanlar hemen cephe aldı " youtube niye böyle bişey yapsın kapatır geçer " e adamlar zaten kapatıp geçiyordu işte ..
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] izlenim almış kanal ..
[MENTION=7938]hemato[/MENTION] kanal flagtan kapanınca bunları açıklamaya yazıyor zaten

Son düzenleme:
Reddedildi (yeniden yüklemeye izin verildi)
Bu hatayı videoları atarken yada attıktan birkaç saat sonra felan alıyorsan, videoyu tekrar renderle at düzelir.

Bunun flagla alakası yok diyen arkadaslar flag nasıl bir şey oluyor? :) flagtan kanal kapanınca nasıl bir uyari geliyor açıklayabilirler mi?

topluluk flag oluyor zaten .. maili belki açıp okumayanlar var .. okuyupta forumda konusunu açıp açıklayan yoktur.

Görüntüleme sayısını artırmak için tasarlanan yanıltıcı açıklamalara, etiketlere, başlıklara veya küçük resimlere izin verilmez. Etiketlerin açıklamaya değil, sadece uygun etiket bölümüne yerleştirilmesi gerekir. Büyük miktarlarda, belirli bir hedefe yönelik olmayan, istenmeyen veya tekrarlanan içerikler, yorumlar ve özel iletiler yayınlamak doğru değildir. Burada daha fazla bilgi edinin.

yirtindik o zaman youtube kendisi flag atıp kanalı da kapattıyor diye insanlar hemen cephe aldı " youtube niye böyle bişey yapsın kapatır geçer " e adamlar zaten kapatıp geçiyordu işte ..
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] izlenim almış kanal ..
[MENTION=7938]hemato[/MENTION] kanal flagtan kapanınca bunları açıklamaya yazıyor zaten

evet hocam bende aslında bunu demek istedim fakat bi yanlış anlaşılma oldu galiba. youtube kendi yapıyor bu olayı .
dün 500 k izlenmeli kanalıma bu uyarı geldi. videonun açıklama tamamen başlıktan oluşuyordu . bende yukardaki konuyu ne zamandır görüyordum bi türlü girip bakmamıştım tokadı yedim :D

Bunun flagla alakası yok diyen arkadaslar flag nasıl bir şey oluyor? :) flagtan kanal kapanınca nasıl bir uyari geliyor açıklayabilirler mi?

2 resimle hemen cevap vereyim.

1 - mailde şu şekilde gözüküyor.

2 - İçerik olarak gelen mail kabataslak şu şekilde.

- Eften püften herzamanki şeyleri yazıyorlar.

hocam flagla alakası yok derken şeyi kastettim ben birinin attığı flag değilde youtube kendi yapıyor. dediğin gibi önceden gelen topluluklarda youtube tarafından atılıyordu

2 resimle hemen cevap vereyim.

1 - mailde şu şekilde gözüküyor.

2 - İçerik olarak gelen mail kabataslak şu şekilde.

- Eften püften herzamanki şeyleri yazıyorlar.

Kanalın topluluktan dolayı kapanmış doprumudur? benimde hesabım kapanmıştı daha önce bu şekikde ... bak burada kanalıma uyarı göndermek yerine kapatmak yerine videoyu tek kaldırmışlar bı eskiden yoktu yeni çıkmış bir şey o video için sana itiraz hakkıda veriyor .. Şimdi sana gelen mailin başlığı Topluluk kuralları diye başlıyor bana gelen mailin içeriğine de bak " Videolarınızdan bir veya daha fazlası, topluluk kurallarımızı ihlal ettiği için YouTube ekibi tarafından kaldırıldı. YouTube'dan kaldırılan videolar şunlardır: "

Kanalın topluluktan dolayı kapanmış doprumudur? benimde hesabım kapanmıştı daha önce bu şekikde ... bak burada kanalıma uyarı göndermek yerine kapatmak yerine videoyu tek kaldırmışlar bı eskiden yoktu yeni çıkmış bir şey o video için sana itiraz hakkıda veriyor .. Şimdi sana gelen mailin başlığı Topluluk kuralları diye başlıyor bana gelen mailin içeriğine de bak " Videolarınızdan bir veya daha fazlası, topluluk kurallarımızı ihlal ettiği için YouTube ekibi tarafından kaldırıldı. YouTube'dan kaldırılan videolar şunlardır: "

Tamamda işte aynı şey.
Flag'tan giden kanalı gösterdim sana.
Burda belki YT önlem alıyordur belkide flag atanlara karşı yeni birşey deniyordur.
Bilemeyiz ama topluluk ihtarına yazabilir onu.

Bir kanalda benimde başıma geldi, sildim kanalı tutmanın manası yok.

Tamamda işte aynı şey.
Flag'tan giden kanalı gösterdim sana.
Burda belki YT önlem alıyordur belkide flag atanlara karşı yeni birşey deniyordur.
Bilemeyiz ama topluluk ihtarına yazabilir onu.

Bir kanalda benimde başıma geldi, sildim kanalı tutmanın manası yok.

bunun flag olmadığını savunuyorsun sandım ondan dolayı öyle irdeledim bide ihtari göndeririz demişler mailin sonunda öyle olsunda biz kabuluz adamlar maili gönderirdi videonuzu kaldırdık diye 1-2 dk sonra d hesabınız feshedildi maili gelirdi

Bugün benimde 2 videoma aynı şekilde bildirim geldi 1 tanesi hatta az önce gelmiş :mad::mad::mad:

yok dostum ya :S buda muhtemelen benim akılma gelen şey. iyi izlenimli kanallara geliyor. eski şekilde diğer kanallar patlamaya devam...

Bu uyarı kanalına zarar vermeyen yeni bir kademeli topluluk cezasi sadece video ya geliyor tekrar demesi içerik te kusur olduğu anlamına gelir 25 günlük videoya geldi 345k oldukdan sonra tekrar attığım da telif geldi :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri