YT Up/Down Bot - 1 Hafta Ücretsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karabela

Kayıtlı Üye
Buyrun beyler bayanlar bot 15 liralık vds üzerinde kurulu yinede hızı iyidir kullanmak isteyen herkes kullanabilir 1 hafta açık kalacak, bot isteklerini vs script üzerinden belirtebilirsiniz yapabileceğim şekildeki botlar olursa yaparım her siteyi yapamıyorum. :)

YT Up/Down Bot - by KarabeLa

LİNKİ GÖREMEYEN ZİYARETÇİLER İÇİN

Kod:
http://109.73.64.148

Nasıl Kullanılacağı Hakkında Video

Yt Up/Down Bot | How to Use? - Nasıl Kullanılır? - YouTube

güle güle kullanın

NOT: Herkes botun dosyalarını istiyor ama ben burdan şunu söyleyim ben botu 25 liraya kurdurdum ilk paylaşan arkadaşa sonra kendim bot ekledim geliştirdim isteyene 25 tl ye kurarım iletişim için özelden veya skype ekleyin; karabela3896

su scrriptleri ucretsiz. verseniz ne guzel olur

Emegınıze saglık hocam tesekkurler..
gunlerdır boyle bırşey arıyordum.

Hocam çok güzelde kanal çekme 25 video sınırlaması kötü olmuş ya. :(

Yanlız beyler ücretsiz diye çökerteceksiniz sistemi az kaldı 1 gb lık dosyaları atıyorsunuz diğerleri yükleyemiyor hız yavaşlıyor biraz ufak dosyalar yükleyinki diğerleride yüklesin ayıp oluyor 1 gb 800 mb 900 mb ne bunlar yav nerden buluyonuz :D Zaten vps ezik iyice ezik hale düşürdünüz :D

mysql'de bizim girdiğimiz kanal ve şifreleri gözüküyor demi sende

mysql'de bizim girdiğimiz kanal ve şifreleri gözüküyor demi sende

Bilgileri gizlersem ozaman sistem youtube giriş yapamıyor video yüklenmiyor o mecbur öyle olacak ben kimsenin kanalına şifresine vs karışmam düzenli kazancım var zaten ne gerek var harama girmeyezaten isteyen kullanır istemeyen kullanmaz.

Ayrıca bu bot beyler şahısların kendilerinin kullanması için ideal şuan kullandığınız bot en kötü vds de ve en kötü net ile çalışıyor aynı zamanda 30-35 kişi kullanıyor tek şahıs kullanırsa 15 liralık bu vps bile o kişiye hayli hayli yetiyor

---------- Mesaj saat 00:50:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:48:08 civarında gönderildi. ----------

Sisteme reset çekiyorum beyler 1gb lık dosyalar atmayın zaten vps nin hdd 30 gb hemen doldurursunuz

bu fightclub'ün paylaştığı scriptin gelişmiş halimi paylaşma imkanınız varmı

bu fightclub'ün paylaştığı scriptin gelişmiş halimi paylaşma imkanınız varmı

konunu ilk mesajında not düştüm bakabilirsin

beyler bakın gerçekten bazıları abartıyor sürüyle video sildim bunlar nedir ya şaka gibi 2gb lık video nerden buldun arkadaş ya :D bu videolar yüzünden diğerleri faydalanamıyor yapmayın bunu ya

NujBv.jpg

tesekkur ederım . ama sankı bıraz yavas gibi :)

burdaki bot ücretsiz

Bu bot tek kişi için ideal yani bu botu 1-2 kişi kullanırsa verim alınır burdaki botu sadece burda yayınlamadım bir kaç site daha var o yüzden 10 larca kişi kullanıyor ve doğal olarak bu bot yavaş 1 gb lık dosya yükleyenmi aran 3 gb lık mı aran hepsi burda buna yükleniyor zaten vds 15 liralık diyorum ama tek kişi kullanınca bu 15 liralık vds den de çok verim alınıyor

Eklediğim son video bu ücretsiz bottan değil kendi şahsi kullandığım ayrı vds üzerinden çekildi yani tek kişi kullanırsa böyle seri olursunuz başlık içerik etiket dahil 5 dakikada 17 videoyu kendi kanalınıza yüklersiniz tabi benim pc az kasıyor birde kopyala yapıştır yaparken o arada kaybettiğim zaman oluyor hızlı olursanız 5 dakikada rahat 20 video atarsınız.

burdaki bot ücretsiz

Bu bot tek kişi için ideal yani bu botu 1-2 kişi kullanırsa verim alınır burdaki botu sadece burda yayınlamadım bir kaç site daha var o yüzden 10 larca kişi kullanıyor ve doğal olarak bu bot yavaş 1 gb lık dosya yükleyenmi aran 3 gb lık mı aran hepsi burda buna yükleniyor zaten vds 15 liralık diyorum ama tek kişi kullanınca bu 15 liralık vds den de çok verim alınıyor

Eklediğim son video bu ücretsiz bottan değil kendi şahsi kullandığım ayrı vds üzerinden çekildi yani tek kişi kullanırsa böyle seri olursunuz başlık içerik etiket dahil 5 dakikada 17 videoyu kendi kanalınıza yüklersiniz tabi benim pc az kasıyor birde kopyala yapıştır yaparken o arada kaybettiğim zaman oluyor hızlı olursanız 5 dakikada rahat 20 video atarsınız.
youtube kanal cekerken . video baslıgı ve acıklamasını cekıyor ama etiketlerı cekmıyormus sımdı farkettım
etiket in etkısı fazla mı ? etıket koymadan gecsem cok sey kaybedermıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri