[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Siz videolari gormussunuz heralde hocam konuyu sizin cozmeniz daha iyi olur.
[MENTION=12653]plesk[/MENTION] konumuzdaki bunca kazanca göz yumarak basiretten bahsederken kendi nefsinizin çıkarlarınızın peşinde koşarak bizleri yıldıracağınızı mı sanıyorsunuz? önümüze taş koymaya ne kadar çalışırsanız çalışın bu güne kadar nasıl o taşı kaldırmasını bildiysek yine bileceğiz biz doğru bildiklerimizin peşinden gitmeye çalıştıkça sizin gibilerin bizlere çelme takmaya çalışacağını asla unutmadık unutmayacağız.
*************************************************************************************
[MENTION=12653]plesk[/MENTION] "satan kişi parasını alıp kenara çekiliyor.bunun örnekleri bir çok kez yaşandı."""
"bu gelirin ne geliri olduğunu hangi içerik sağladığını hepimiz biliyoruz aslında dile getirmiyoruz"
"bu parayı gönderip tezgaha düşüyor"
"kendini haklı beni eksik çirkef gibi göstermek amaçlı algı operasyonu diyoruz biz buna"
-- Minnet duyuyorum senin gibi yalancılara ve destekçilerine gerçekten doğru yolda olduğumuzu farkettirdiğiniz için.
Bu yolda bize düşmanca davranan, istemeyen
yığınla insan mevcuttur (bize düşmanlık yapanlar ki gram umurumda değilsiniz bizlerle olmaya devam edenlerle sorunsuz devam ediyoruz etmeyede devam edeceğiz.)
[MENTION=12653]plesk[/MENTION]
-- Yaşınız bide 35 olacak... Çok SAYGISIZ bir insansınız.
*************************************************************************************
Konuya cevap gelmedi ben ekleyeyim kimseye bişeyi kanıtlamaya çalışmıyorum hakkımızda yapılan ileri seviye saygısızlığın savunma yaparak ortaya dökmeye çalışıyorum.
"baktımki benim birikimlerimin %1i bile sizde yok"
-- Sizin nekadar bilginiz varki ? bizi aşağılık görüyorsunuz be adam.
"Akıl var mantık var oysaki fotoğraf yapıştırmış 5 günde 12 bin TL gelir"
"bu gelirin ne geliri olduğunu hangi içerik sağladığını hepimiz biliyoruz"
-- Fotoğrafların tümü müşterilerime aittir sizin gibi
kibiri büyük başarısı küçük müşterilerime ait değildir. zaten bu kibirlede bişey yapabileceğinizi sanmıyoruz. Sizin bilginiz Kendi Nefsiniz ve Kibriniz'den başka bişey değildir.
[MENTION=12653]plesk[/MENTION] demişki "
eski ve deneyimli moderatörler bu paketi incelediklerinde anlatılanların ne kadar boş ve basit şeyler olduğunu göreceklerdir"
Bu konuda buyurun YTparanın Süper Moderatöründen dinleyin.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] ;seti ancak bitirebildim,bu ara yogunlukdan dolayı uyku yada yemege dahi pek vakit ayıramıyorum set bu işten gerçekten iyi anlayan,kazancı iyi olan ama artırmak için almak isteyenlere bence yetersiz gelir yani onlar için biraz zayıf kalır içerigi.ama işte eskiden kazanırdım şimdi olmuyor,işe yeni başlayacam daha önce hiç ytye bulaşmadım,daha önce denedim ama kazanamadım vb cümleler kuran arkadaşlar için gerçekten güzel bi set olmuş.bu arkadaşlar seti alırsa,kazanmama ihtimali bence yok.sadece anlatılanlara dikkat ederek sistemli bi şekilde çalışmazsa başaramazlar ki o da kendi suçları olur zaten bu tür ebooklarda,egitim setlerinde özellikle bi içerik verilip çıkar satış yapan arkadaşlar.o da elden ele dolaşır,kimse kazanamaz normalde ve ben buna çok sinir olurum.fakat bu hataya düşmemiş,buna sevindim gerçektende.direk bi içerik vermek hazıra,tembellige ve sadece belirli bi gelir ihtimaline alıştırır seti alan kişileri.ama içerik vermek yerine,içerik bulmayı ögretmek en güzelidir ve kazancın limiti baştan belli degildir,limit sensin sözü gerçekten buraya oturur umarım seti alan arkadaşlar bol bol kazanır.
[MENTION=12653]plesk[/MENTION] demiş ki """dolayısı ile işime yarayacak en ufak bir bilgi yok"""
@MesutMesut YTparanın Adam Gibi adamından dinleyin.
Aldığım eğitim videolarını izleme fırsatım oldu ve ilk değerlendirmelerimi yazmak isterim...
Eğitim seti arkadaşında belirttiği gibi 5 videodan oluşmaktadır. Bu videoları kısaca değerndirecek olursam;
1. Youtube Spam Öğreniyorum Eğitim Videosu:
Spam yapan birçok arkadaşın içerik bulmak için kullandığı bir yöntem anlatılmış. İçerik bulmak için kullanılan en basit ve en etkili yöntemdir. Hani forumda "ben içerik bulamıyorum, nasıl bulabilirim?" diyen arkadaşlara çok çok faydalı olacaktır. Bu işe yeni atılan ve kazanmak isteyenler için içerik bulma konusundan faydalı bir eğitim videosu olmuş...
(Bende bu yöntemli kullanarak çok güzel içerikler bulup YT to YT yapıyorum)
2. Vtools Eğitimi Videosu:
Vtools YouTube botu kurulumu ve nasıl kullanılacağı ile ilgili bir eğitim videosu...
(Ben bu botu kullanmıyorum ama deneyeceğim)
3. Adsense Derin Analiz Eğitim Videosu:
Adsense açarken nelere dikkat edileceği, kanalları adsenseye bağlama ilgili güzel bilgilerin paylaşıldığı ve bu işi yapanların adense hakkında bilmesi gereken temel ama esas konuları işleyen bir eğitim videosu...
(Konu hakkındaki yanlış bildiğim bazı bilgilerin açığa çıkmasına faydası oldu)
4. IP ve Çerez temzileme Eğitim Videosu:
IP ve Çerez temizlemeyle ilgili özel bir yöntem paylaşılmış...
(Bunu ben biliyordum ama kullanmıyordum. Kullanmanın faydalı olacağı kanaatine vardım)
5. Gizli Yöntem ile ilgili Video:
Adı üstünde gizli bir yöntem...
(Arkadaşın destek amaçlı paylaştığı extra bir paylaşım olmuş)
GENEL EĞİTİM DEĞERLENDİRMESİ:
Spam yaparak para kazanmayı aklına koymuş, hırslı ve tabiki sabırlı kişilerin bilmesi gereken temel konular ile içerik bulma sıkıntısı yaşamadan gerekli programların kullanımı ile hızlı ve etkili bir şekilde kanal yapmayı ve yapılan bu kanalları adsenseye bağlayarak para kazanmayı öğreten genel bir eğitim seti olmuş...
BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN TEŞEKKÜRLER...
HERKESE BOL KAZANÇLAR...
@esendemir YTparanın canından dinleyin.
Güzel bir çalışma olmuş, İncubus' un da dediği gibi, temel bazda kullanıcılar için çok ideal.
Ama şu da var ki; Uzun süredir yapmadığım bu temel çalışma mantığını iki gündür yeniden denemeye başladım ve bugüne kadar gelen tecrübeyle hızlı ve hatasız çalışabiliyormuşum, onu anladım
Teşekkürler Android Türkiyem, eline sağlık.
Daha fazlası için [MENTION=12653]plesk[/MENTION] :
http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/106831-yt-vitamin-egitim.html Bu işler Lafla Dönmüyor ! İcraatle dönüyor beyfendi.
Hani bu kadar adamın sözüne itibar etmiyorsunuz Anladık Buyurun bide Önceki Adminimizden dinleyelim.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] YTparanın önceki Admini
http://www.ytpara.com/1472274-post10.html
Konu tarafımdan onaylanmıştır. 1000 tl altında aylık kazananlar, spam'a yeni başlayanlar, yt to yt taktiğini genel olarak öğrenmek isteyenler, bilmeyenler için idealdir. İleri düzey beklentilere girilmemeli, yeni öğrenenler bu taktikleri sürekli uygularlarsa belirtilen rakamlara çıkabilirler.
Bu kadar sözü değerli arkadaşların sözlerine itimat olmadığı hali düşenemiyorum 1 admin 1 mod + 2 değerli arkadaşında üzerini çizmekten başka bişey olmayacaktır.
Biz kimseye zorla birşey satmadık satmıyoruz.
Kazanamadığınız zaten baştan sona belli o kadar bilgili bir arkadaşsınız ki bilgim bilginizin %1'iydi(Bu ne biçim sözdür be.). Bu kafayla gittiğiniz sürecede kazanacağınızı sanmıyorum.Yaptığım hangi doğrunun bedelini ödüyorum bilmiyorum ama öğrendiğim bir şey varsa eğer bu dünyada ; yolu doğru olanın yükü de ağır olurmuş. [MENTION=12653]plesk[/MENTION] Minnet duyuyorum senin gibi yalancılara ve destekçilerine gerçekten doğru yolda olduğumuzu farkettirdiğiniz için. Bu yolda bize düşmanca davranan, istemeyen yığınla insan mevcuttur (bize düşmanlık yapanlar) bu güne kadar 3 5 kendini bilmezin iftiralarıyla doğru hiç bir zaman yanlış olmamıştır... bizim bu yoldaki aylardır mücadelemizden söz edecek olursak konumuza girip bakınız ondan sonra konuşunuz.daha nice müşteri memnuniyetini eklemedik nice kazançları eklemedik bu konuyu bu güne getiren sizler değilsiniz !!!! benim gece gündüz demeden destek sağlayarak zamanımdan fedakarlık ederek bu günlere geldik merhametiniz yoksa gram saygınız olsun.
[MENTION=12653]plesk[/MENTION] konumuzdaki bunca kazanca göz yumarak basiretten bahsederken kendi nefsinizin çıkarlarınızın peşinde koşarak bizleri yıldıracağınızı mı sanıyorsunuz? önümüze taş koymaya ne kadar çalışırsanız çalışın bu güne kadar nasıl o taşı kaldırmasını bildiysek yine bileceğiz biz doğru bildiklerimizin peşinden gitmeye çalıştıkça sizin gibilerin bizlere çelme takmaya çalışacağını asla unutmadık unutmayacağız.
[MENTION=12653]plesk[/MENTION] böyle kibirli insanların. işini sadık olan işinin arkasında duranlara engel olmaktan başka bi fayda sağlamamıştır sağlamayacaktırda.
[MENTION=12653]plesk[/MENTION] Sizi Önce Allah'a Sonra Sonra YTpara yönetimine bırakıyorum
Daha fazlası için [MENTION=12653]plesk[/MENTION] konumuzu takip edin insanların lafa değilde icraatle faydalı olacağını düşünerekten bizden +%99 bilginizle insanlara 1 konuda siz açabilirsiniz :
http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/106831-yt-vitamin-egitim.html
[MENTION=12653]plesk[/MENTION] "benim birikimlerimin %1i bile sizde yok" dedi ------ Bu kadar yüce ve bilgili bi insandan rakip bi konuyu bekliyoruz