YTBeginner v2 E-Book | Yine ben, yine ücretsiz! [Soru-Cevap Konusu]

• Kullanıcı Alhambra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alhambra

Yasaklanmış
Detaylı bilgi için : Web Sitemiz

ZJk7HY1.jpg

Yaklaşık 2000 indirmeye ulaşan kitabımız YTBeginner v1'in 2. fasikülünü çıkarmak için hazırlıklara başladık. Kitabımız için bir konu eksiğimiz oluştu, bunu gidermek için en çok takıldığınız konuları kitabıma konu olarak eklemeyi düşünüyorum. Sizlerin desteği bu aşamada çok önemli, değerli katkılarınızla 2. kitabımızı da başarılı bir şekilde çıkarmak istiyorum. Ayrıca kitap ile ilgili bir site de oluşturuyorum, yapım aşamasında olan bu site aracılığıyla sorularınızı yöneltebilecek, kitaplarla ilgili detaylı bilgiye erişebileceksiniz. Herkese bol kazançlar dilerim, sorularınızı bekliyorum :)

2. Versiyonda Yer Alacak Konular;

Videolar için en kaliteli başlık, açıklama ve etiketler nasıl oluşturulur?
Telif ihtarı nedir?
Sahte telif ve önlem yöntemleri
Telif ihtarı geldiğinde yapılması gerekenler nelerdir?
Organik hit almanın faydaları ve yöntemleri
Telefon doğrulamanın faydaları nelerdir?
Telefon doğrulama yöntemleri [PROGRAMLI-PROGRAMSIZ]
Sosyal medya ve Youtube ilişkisi
DİZİ YÜKLEYEREK NASIL PARA KAZANILIR?
Telif ve 3.Şahıs Engeli Gelmeyen Diziler (*)
Kanalınıza nasıl organik abone çekebilirsiniz?
Ünlem sorunu ve kesin çözüm yolu

Arkadaşlar, şimdi size "Telif ve 3.Şahıs Engeli Gelmeyen Diziler" ile ilgili çok önemli bir açıklamada bulunmak istiyorum. Oluşturduğum listedeki 30'a yakını güncel yaklaşık 100 dizi ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Deneme sürecinde 3 kişi olarak yüksek ve düşük izlenimli kanallarda test edilip kanıtlanmıştır. Bu konunun çöp haline gelmesini istemediğim için kitaptaki bu konuyu ayrı bir kitapçık halinde isteyen kişilere ücretli bir şekilde sunacağım. Lütfen yanlış anlamayın bunu, v1 kitabım kendi upload'larıma göre yaklaşık 2000 kez indirildi. v2 kitabının da aynı şekilde indirilme ihtimalinin yüksek olduğunu göz önüne alırsak 1500 kişi içinde kötü niyetli insanların çıkma ihtimali de var ve bu da bizim istemediğimiz şekilde sahte telif sorunuyla baş başa kalmamıza sebep olabilir. Ancak çoğu kişinin bundan faydalanması için bu mini kitapçığı maksimum 5-10 liradan vereceğim, bundan bir çıkarım kesinlikle olmayacak aksine video başı ortalama 30.000 izleme sayılarına ulaşan bu videolarla büyük paralar kazanacağız.[/CENTER]

Son düzenleme:
Konumuz kitap ile ilgili eklenmesini istediğiniz konular ile ilgili açılmıştır. Dağıtım zamanı gelince ayrı bir konu üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.

Detaylı bilgi için : Web Sitemiz

ZJk7HY1.jpg

Yaklaşık 2000 indirmeye ulaşan kitabımız YTBeginner v1'in 2. fasikülünü çıkarmak için hazırlıklara başladık. Kitabımız için bir konu eksiğimiz oluştu, bunu gidermek için en çok takıldığınız konuları kitabıma konu olarak eklemeyi düşünüyorum. Sizlerin desteği bu aşamada çok önemli, değerli katkılarınızla 2. kitabımızı da başarılı bir şekilde çıkarmak istiyorum. Ayrıca kitap ile ilgili bir site de oluşturuyorum, yapım aşamasında olan bu site aracılığıyla sorularınızı yöneltebilecek, kitaplarla ilgili detaylı bilgiye erişebileceksiniz. Herkese bol kazançlar dilerim, sorularınızı bekliyorum :)

2. Versiyonda Yer Alacak Konular;

Videolar için en kaliteli başlık, açıklama ve etiketler nasıl oluşturulur?
Telif ihtarı nedir?
Sahte telif ve önlem yöntemleri
Telif ihtarı geldiğinde yapılması gerekenler nelerdir?
Organik hit almanın faydaları ve yöntemleri
Telefon doğrulamanın faydaları nelerdir?
Telefon doğrulama yöntemleri [PROGRAMLI-PROGRAMSIZ]
Sosyal medya ve Youtube ilişkisi
DİZİ YÜKLEYEREK NASIL PARA KAZANILIR?
Telif ve 3.Şahıs Engeli Gelmeyen Diziler (*)
Kanalınıza nasıl organik abone çekebilirsiniz?
Ünlem sorunu ve kesin çözüm yolu

Arkadaşlar, şimdi size "Telif ve 3.Şahıs Engeli Gelmeyen Diziler" ile ilgili çok önemli bir açıklamada bulunmak istiyorum. Oluşturduğum listedeki 30'a yakını güncel yaklaşık 100 dizi ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Deneme sürecinde 3 kişi olarak yüksek ve düşük izlenimli kanallarda test edilip kanıtlanmıştır. Bu konunun çöp haline gelmesini istemediğim için kitaptaki bu konuyu ayrı bir kitapçık halinde isteyen kişilere ücretli bir şekilde sunacağım. Lütfen yanlış anlamayın bunu, v1 kitabım kendi upload'larıma göre yaklaşık 2000 kez indirildi. v2 kitabının da aynı şekilde indirilme ihtimalinin yüksek olduğunu göz önüne alırsak 1500 kişi içinde kötü niyetli insanların çıkma ihtimali de var ve bu da bizim istemediğimiz şekilde sahte telif sorunuyla baş başa kalmamıza sebep olabilir. Ancak çoğu kişinin bundan faydalanması için bu mini kitapçığı maksimum 5-10 liradan vereceğim, bundan bir çıkarım kesinlikle olmayacak aksine video başı ortalama 30.000 izleme sayılarına ulaşan bu videolarla büyük paralar kazanacağız.

direk pdf indirmw linkinizi bekliyorum saygilarimla ..
ozel pmden link atabilirseniz suandada indirebilirim

güzel bir kitap olacak hadi hayırlısı
bence direk löseve bağış yaptırtabilirsin

[email protected] adresi ile Paypal üzerinden bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ayni Bağış Bunlara ek olarak, akıllı telefonlarınız ile:

• Iphone LÖSEV uygulamasını indirebilir ve bağışınızı telefonunuz ile yapabilir.
• LÖSEV dokümanlarında bulunan barkodlar ile LÖSEV bağış ekranına bağlanabilirsiniz.

[MENTION=2877]Alhambra[/MENTION] dizi listesini cikarttiginda pm atarsan bende almak isterim.

Hocam ücretsiz çok iyi olmuş çoğu yararlanabilir.İndirme linkinide reklamlı indirmeyi tercih ettim en azında az birşey desteğimiz olur

7 aydır forumdayım hocam :D

Eski kitabı buradan indir al hayrını gör :D

Telif gelmeyen dizileri merak eden ne kadar çok kişi varmış şimdiden uzun bir liste oldu :) Toplanan paranın bir kısmını LÖSEV'e bağışlamayı düşünüyorum arkadaşlar ne dersiniz :)

ben görmemişim o zaman :) r10'daki nick farklı olduğundan galiba :D

Satisa cikartin alirim.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merak ettim kitabı :) Çıksın bi bakarız :D

---------- Mesaj saat 21:29:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:18 civarında gönderildi. ----------

v2 de G+ yöntemini anlatacağım demiştin v1 in konusunda. Bu konu var mı hocam v2 de ?

Merak ettim kitabı :) Çıksın bi bakarız :D

---------- Mesaj saat 21:29:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:18 civarında gönderildi. ----------

v2 de G+ yöntemini anlatacağım demiştin v1 in konusunda. Bu konu var mı hocam v2 de ?

Evet hocam onu da anlatacağım kitapta.

paraya gerek yoksa bütün forumun mağdur olduğu bu konuyu yeni bi başlıkla açsanız da bi hayır duası alsanız ?

Açmıştım ya hocam :) Bunla yüklediğim bütün videoların dolar işareti yandı.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...24595-unleme-dusme-sorunu-cozumu-bulundu.html

---------- Mesaj saat 23:38:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:37:54 civarında gönderildi. ----------

Alt kanalları da kapsıyor mu peki ?

Yukarıdaki konuda paylaştığım bilgi bütün kanalları kapsamakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri