Ytcuma,Nightcluphome,Drop,Griay Tesekkurler !

cvp

Düşüncenizde tamamen haklısınız. Eminim madem hak veriyorsun neden yapıyorsun diyecek olanlar çıkacaktır bana. Yaptığım suç mu değil. Ama doğruda değil . Bunu bilmeyen bir insan değilim. Arkadaş yukarıda satış konularımı paylaşmış. Ölü fiyatı sayılcak şekilde elimdekileri sattım zor durumda olduğumdan.

Flag meselesini zaten forumda ücretsiz paylaşacağım aklımda.
Topluluk konusunu da param yok diyen arkadaşlar oldu. Söz verdim onlara da paylaşacağım . Her şey para değil. Ama şuan zor durumdayım. Elimde tek bu vardı onu sattım. Oda çok kişinin zoruna gitmiş.

Şurda biton konu açıldı işe yarar yaramaz. 100 -5000 tl fiyatlarda. Herkesin ihtiyacı olan bir topluluk konusu için herkes dürüst kesildi.

Ben bu yöntemleri forumda paylaşacağım.

Şurda burda milleti karalayıp. Bildiklerini kendine saklayan milyarlar kazanırken milletin parasını alanlar utansın. İhtiyacım için açtım. Çok dokunmuş anlaşılan. Ücretsiz paylaşacağım merak edilmesin.

Sizler yolunuzu bulun kazanın :) Ben uğraşırım bulurum gelir veririm size zorda kalan yine ben olurum.

Haa bu arada herşey yt mi çalış diyenler olacak. İş kur dahil siteler ve fabrikalara başvuru formları mı atarım isteyenlere.

hocam yanlıs anlamayan kısısel degıl sımdı guncel konular abaktım bırkacını satıs gorunce sızınkıne yorumum denk geldı:)
ama ben herseyı satmaktan yana degılım.
sızede hayırlı satıslar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri