YT'da Şahısa Özel Engel

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Beyler bu Youtube'de tıpkı Facebook'ta olduğu gibi şahısa özel engel falan var mı :p Hani çektiğim kanalın sahibini engellemenin yolu falan? Ya biliyorum soruyu sorarken bende olumlu cevap çıkacağına inanmayarak soruyorum ama bu işin kurtları burda. Belki hani kıyıda köşede bilgi vardır diye sordum!.. :o

valla geçen gün bende denk geldim bir yerde var :D yok değil ama nerde dersen bilmiyorum :D

---------- Mesaj saat 05:58:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:58:02 civarında gönderildi. ----------

ama sanırım g+ baglıysa kanal şöle bir durum olur hani mesaj falan atıyorlarya o zaman ordan o adamı engellerse kanalımızada yazamaz die düşünüyorum

Nasıl yaparız ki acaba. Umutlandım şimdi :D

Bilen bilmeyene söylesin lütfen beklemedeyimmm :p

Nasıl yaparız ki acaba. Umutlandım şimdi :D

Bilen bilmeyene söylesin lütfen beklemedeyimmm :p

Bir kullanıcıyı engelleme

Masaüstünde
Google+'yı açın ve kullanıcının profilini bulmak için sayfanın üst tarafındaki arama çubuğunu kullanın.
Kullanıcının adının yanındaki simgesini tıklayın.
[Kullanıcının adı] adlı kullanıcıyı bildir/engelle seçeneğini belirleyin.
[Kullanıcının adı] adlı kullanıcıyı engelle seçeneğinin yanındaki onay kutusunu işaretleyin.
Sağ alt köşedeki Bitti seçeneğini tıklayın.

Birşeyler buldum ama videoyu görmeye devam ediyor sanırım :D

Edit: https://support.google.com/youtube/answer/56113?hl=tr

---------- Mesaj saat 06:03:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:02:18 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim acaba videoları görmesini engelliyor mu ki? Deneyelim en azından işe yarar belki :)

kullanıcının kanalında hakkında sekmesine git ,bayragı tıkla,kullanıcıyı engelleye bas.
ne kadar engelliyor denemedim.

Rihanna vevoyu engelledim şu an 50 milyon oldu videom.

Olmaz hocam bu sekılde bır sey olsa kımse telıf yemezdı.

Aynen uyguladım. Ama videoları görecek sanırım. Sadece mesaj özel mesaj yorum yapamayacak. Zaten elin gavuru uğraşmaz direk telif gönderir. Hadi hayırlısı bakalım. Teker patlayana kadar devam :)

Rihanna vevoyu engelledim şu an 50 milyon oldu videom.

Olmaz hocam bu sekılde bır sey olsa kımse telıf yemezdı.

Haklısın usta, benimkisi de soru işte. Şansımı deneyeyim dedim :)
En azından yoruma falan engel koyduk bakalım :) İşe yaramaz ama neyse...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri