YT'de 24.Günüm Kazançlar

freekevin

Yasaklanmış
Selamlar Ben 2aralıkta yt'den para kazanmaya başladım ptc,ptp siteleriyle falan sürünüyordum yt ile tanıştığım için çok mutluyum
Başta birkaç video paylaştım arada çok izlenmeler oldu vs.
Ben yazılımcıyım ve geliştirdiğim bir botu deniyordum rastgele bir baktım video eklendi hemen 25izlenme aldı ve dünya geneli aldı kaldırdım tekrar yükledim 60da dünya geneli aldı bir daha yükledim ve şu anda videomun durumu:
vvtqt.png

hergün sabah akşam 15er dk face,twitterda paylaşıyorum ama bugün diğer günlere göre oran çok daha iyi kanalı 22binde adsenseye bağlamadığımı farkedip hemen bağladım,şu anda henüz adsenseye yansımamış toplam yaklaşık 80bin izlenme daha var youtubede geldi ama adsenseye henüz yansımadı,bugün hiç olmadığı kadar iyi oranlar bgbg 1,90larda
vvt8c.png

yani 0dan başladım ve 24.günümdeki kazancım 400TL civarı daha 12ye kadar yolu var bugünün bakalım ne kadar verecek :)
Şans işte dün varolan tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı sadece bu videomun olduğu hesap kaldı :D 55tane video vardı halbuki 54ü spamdı :D şu anda tüm videolarımı kaldırdım tek video ile idare ediyorum bu bitince bir daha patlatmaya çalışacağım artık :)

Birde pin geliverse daha 12sinde kazanç kesinleşecek pin yola çıkacak pin bana ulaşacak çook var :(
Edit:Hayırlı Olsun Para Kazanma Kapandı Kanalda Oysaki Bugün Creative'e Geçecektim :(

o tbm nedir öyle hocam nasıl etiket yapıyorsunuz bizede anlatırmısınız

Var olan tüm kanallar kapatıldı bir bu kaldı diyorsun, bu da kapatılacaktır doğal olarak aynı adsense bağladığın için. Ayrıca ayın 12'sine kadar değil bu ayın sonuna kadar olan kazancını alırsın diğer ay.

aynen ya daha yeni başlamışım 2kanal kapandı tüm kanallarımın para kazanması kapandı o acıları yaşadım yeter bu kadar yeni başlayan biri için bence :D

Para kazanma kapansa bile nasıl bi içerikle çalışıyosan ona devam et TBM olayını iyi tutturmuşsun

İçerik neydi hocam ? Türkçe kanal mı yoksa İngilizce mi ?

Şans işte dün varolan tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı sadece bu videomun olduğu hesap kaldı

Para kazanmaya kapatilan kanallarin icinde ,Para kazanmanin kapatilmasina sebeb olan kanal yada kanallari sil komple.Sonra bu tek kanalinla idare et,baska sorunlarla karsilasmassan pin'de gelir odemede alirsin.

Bu kisa surede bu kazanci elde ettigine ve gozlerinle gordugune gorede bu isde kazanc varmi var,o zaman geriye kalan tek sey,yapman gereken tek sey ,bu isde devam etmek,pes etmemek ve daha duzgun,daha saglikli,daha kalici isleri yapmak icin vakit harcamak.

Var olan tüm kanallar kapatıldı bir bu kaldı diyorsun, bu da kapatılacaktır doğal olarak aynı adsense bağladığın için. Ayrıca ayın 12'sine kadar değil bu ayın sonuna kadar olan kazancını alırsın diğer ay.
evet para kazanmaları kapatıldı devre dışı kaldı.Bilmiyorum ayın 12sinde kesinleşir 20 TLyi geçtiği için pin yola çıkar dedi biri.

evet para kazanmaları kapatıldı devre dışı kaldı.Bilmiyorum ayın 12sinde kesinleşir 20 TLyi geçtiği için pin yola çıkar dedi biri.

Evet ayın 12'sinde kesinleşir ama 1 Ocak - 12 Ocak tarihleri arasındaki para kesinleşmez. Aralık ayındaki kesinleşir.

ingilizce içerikti,20saniyeydi spor :D,muslera06 hocamdan allah razı olsun verdiği 3 niche kelimeyi ekledim ve tbm bu şekilde oldu :)

ingilizce içerikti,20saniyeydi spor :D,muslera06 hocamdan allah razı olsun verdiği 3 niche kelimeyi ekledim ve tbm bu şekilde oldu :)

20 saniye olduğu için Sayfa to çok düşük, niche kelimeleri alakasız videoya koyduysanız adsense de banlanabilir. :)

Para kazanmaya kapatilan kanallarin icinde ,Para kazanmanin kapatilmasina sebeb olan kanal yada kanallari sil komple.Sonra bu tek kanalinla idare et,baska sorunlarla karsilasmassan pin'de gelir odemede alirsin.

Bu kisa surede bu kazanci elde ettigine ve gozlerinle gordugune gorede bu isde kazanc varmi var,o zaman geriye kalan tek sey,yapman gereken tek sey ,bu isde devam etmek,pes etmemek ve daha duzgun,daha saglikli,daha kalici isleri yapmak icin vakit harcamak.

teşekkürler sizden Allah razı olsun sizlerin sayesinde,TBM senin sayende hocam 3tane kelimen vardı bir konuda denk gelmişti onları yazdım uçtu tbm :D hemen uyguluyorum dediklerinizi.Devam edeceğim bu yolda,sınıftaki herkes yt'ye başlıyor bu forumu önerdim muslera06 var dedim videoları var dedim herkes yardımlaşıyor vs. dedim arkadaşlara :)

Hemen korkutmayın arkadasları TBM yuksek diye :) eğer düzgün çalışıyorsa hiç birşey olmaz (tek kanal veya özgün) Ben hep tek kanal calışıyorum TBM 0.01$'ı da gördüm 4.75$'ı da gördüm. Adsenseye hiç birsey de olmadı :D

Hemen korkutmayın arkadasları TBM yuksek diye :) eğer düzgün çalışıyorsa hiç birşey olmaz (tek kanal veya özgün) Ben hep tek kanal calışıyorum TBM 0.01$'ı da gördüm 4.75$'ı da gördüm. Adsenseye hiç birsey de olmadı :D

Teşekkürler,korkuyorum cidden bazı yorumları görünce :)

hocam o kelimeler neydi bulamadım size zahmet olmazsa yazarmısınız birde o kelimelerimi giriyorsunuz sadece yoksa başka kelimelerde ekliyormusunuz

hocam ben sahsen kac aydır niche kelime calısıyorum.üstelik alakasız daha adsenseye birsey olmadı. :D

Teşekkürler,korkuyorum cidden bazı yorumları görünce :)

Hocam spam çalışmadığınız sürece korkmayın :) Kanalınıza iyi bakarsanız hiç birsey olmaz :) Bu işe basladım baslıyalı hep tek kanal calıstım ilk baslarda spam kadar kazandırmıyordu ama sağlam bir kanal oldu. 4 ay sonra meyvesini almaya basladım tek kanal çalışmanın. Suan spamcıların cogundan daha cok kazanıyorum :) Tek kanal Forever...

Bu arada sayfa TO düşükmüş yüksekmiş felan kafaya takmayın bi yükselir bi düşer :D Ben hiç takmam şahsen ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri