YTden gelen ilgin mail.Adsensem kapandi mi

• Kullanıcı rey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

rey

Kayıtlı Üye
Bugun adsense hesabima girerken hesabinizda olagan disi etkinlik tespit ettik.tel onayi yapin diyordu ben de yaptim adsense hesabima sorunsuz giris yaptim ve aralik kazancinin kesinlestigini gordum.daha sonra gmaile girdim ve 2 gun once mail almisim.

Topluluk Kurallarımızın (http://www.youtube.com/t/community_guidelines) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı C* * YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz.

İnceleme sonrasında hesabınızdaki etkinliğin spam, sahtekarlık veya ticari olarak yanıltıcı içerikleri (https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=tr) yasaklayan Topluluk Kuralları'mızı ihlal ettiğini belirledik.

Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

Isin ilginc yani bu hesapta hic video yoktu ve sadece adsense icin kullaniyordum.adsensem hala acik.yt kapandigi icin adsenseninde kapanmasi gerekmiyor mu/video olmamasina ragmen bu hesaba bagli kanal neden kapandi ki

yazim hatlari icin kusura bakmayin.

aynı ipten başka hesaplara girince belki ban yersin son cümlede öyle bi mesaj seziyorum

edit: adsense banlanmamış kanal topluluktan uçmuş sanal numarayla yaptıysan da uçabilir. yüksek olasılık adsense de kapanır buna bağlı olarak.

aynı ipten başka hesaplara girince belki ban yersin son cümlede öyle bi mesaj seziyorum

bana da adsensem kapatilacakmis gibi geldi.

---------- Spam Engelliyici 20:26 ---------- Önceki Mesaj 20:24 ----------

adsense kapanmaz bi kanal yüzünden ipden yakalnmış olabilrsin bir sürü nedeni var

sizin basiniza boyle bir sey geldi mi.bu hesaptan odeme almaya devam edebilir miyim.gecen ay sorunsuz odeme aldim bu ayda esigi gectim

bana da adsensem kapatilacakmis gibi geldi.

---------- Spam Engelliyici 20:26 ---------- Önceki Mesaj 20:24 ----------

sizin basiniza boyle bir sey geldi mi.bu hesaptan odeme almaya devam edebilir miyim.gecen ay sorunsuz odeme aldim bu ayda esigi gectim

kanallarınızla aktif ilgileniyorsanız o ipten girmeyin yinede temkinli olmalısınız cins cins sebeplerden ban atıyorlar gerçekten saçmalık

benim geçen ay adsense mailim kapanmıştı 20sindede adsensem banlandı

Anladigim kadari ile youtube kanalı üzerine adsense açılmış ve kanal toplulukta uçmuş.
Adsense hesabınıza yeni yönetici hesap tanımlayın ve tanımladıkdan sonra şu andaki yönetici hesabınızın adsensede kaldırıp silin.

Hocam yt hesabiniz mi kapanmisti.gelen mail bana gelenle ayni miydi

evet hocam adsenseyi açtığım yt hesabı kapandı içinde video falan yoktu. adsenseye giriş yapılabiliyodu ama kanal kapalıydı adsenseye yeni mail ekleyip kapananı sildim ama bi işe yaramadı

şimdi dostum senin adsensensen spama düşmüştür büyük ihtimal boş bir kanal bagla 2 saat sonra kontrol et kapanırsa adsense spama düşmüş demektir.

eyer adsense spama düştüyse ödemelerden 1-2 gün önce %100 şekilde banlanıyor.
Tabi banlanmayanlar var oda ödeme eşigini geçmemiş hesaplar banlanmıyor spamdanda cıkmıyor
[MENTION=8274]rey[/MENTION]

şimdi dostum senin adsensensen spama düşmüştür büyük ihtimal boş bir kanal bagla 2 saat sonra kontrol et kapanırsa adsense spama düşmüş demektir.

eyer adsense spama düştüyse ödemelerden 1-2 gün önce %100 şekilde banlanıyor.
Tabi banlanmayanlar var oda ödeme eşigini geçmemiş hesaplar banlanmıyor spamdanda cıkmıyor
[MENTION=8274]rey[/MENTION]

adsenseye yeni yonetici ekledim ama eskisini kaldirmadim.cunku eski yonetici ile giris yaptigimda kanal baglayamiyorum yt beni banladigindan.yeni bir kanal bagladim 12 saate yakin oldu hala saglam.spama dusmus olsaydi bir kac saate mi kapaniyordu.simdi benim hesap spama dusmemis mi.bu arada bagladigim kanal bos icinde hic vide yok.

Şu yazıyı gördüm ya "Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. " benimkide böyle gitmişti :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri