ythizmet.com Domaini Satılıtkır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozsoy05

Kayıtlı Üye
Elimdeki ythizmet.com domaini satılıktır domain network solitionsda kayıtlı aktarmayı vs alacak olan arkadaş yapacaktır çünkü ben anlamıyorum network solitionsdan fiyat tekliflerinizi burdan ayda pma tarak yollayınız.

Bu domain baskasinda degil miydi hocam? Gecenlerde bana satmaya calisti arkadas?

Size satan kisi hocam,suan tam olarak nickini hatirlamiyorum.

Yanlis hatirlamiyorsam nicki Narkoz du.

ah evet ben ozsoy dan geri satın alacaktım size satacaktım :D o domain benimdi .

Bana gecenlerde (ortalama 1-2 hafta once) domaini tekrar geri aldigini ve bana 15 tl ye satabilecegini soylemisti.

---------- Mesaj saat 11:02:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:01:27 civarında gönderildi. ----------

ah evet ben ozsoy dan geri satın alacaktım size satacaktım :D o domain benimdi .

Yani elinizde olmayan domaini bana satacaktiniz.Ne guzel..

Geri alıp size satacaktım ama arkdaş domaina 80TL diyor

---------- Mesaj saat 18:03:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:32 civarında gönderildi. ----------

Bana gecenlerde (ortalama 1-2 hafta once) domaini tekrar geri aldigini ve bana 15 tl ye satabilecegini soylemisti.

---------- Mesaj saat 11:02:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:01:27 civarında gönderildi. ----------

Yani elinizde olmayan domaini bana satacaktiniz.Ne guzel..

güldürme beni domaini geri alıp size satacaktım

Bu konuda adminleri bilgilendirmek lazim..bana domaini geri aldiginizi soylemistiniz.

Hocam ben programı 20 tlden satıyorum lisansını bu arkadaşada 4 lisans veridm yani 80 tl değerinde şimdi geri istiyor bende ver 80 tl al dedim ama gelmiş 10 tl diyor 70 tl karla alacak benden domaini hiç hoş değil.
[MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION];

---------- Mesaj saat 20:05:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:04:42 civarında gönderildi. ----------

hayır öyle demedim geri alacaktım beni bilen bilir ;)

evet bilen biliyor sizi.

Ben sikayet bildirimi yaptim,laf dalasina girmek istemiyorum.

Geregini adminler yapacaktir.

Forumada 10 kişiyle ticaretim olmuştur hiç sorun yaşamadım lütfen yanlış kelimeler kullanmayın azımdan kötü sözler çıkabilir

Sorun nedir arkadaşlar?

Sorun şu bu FlowJS isimli şahıs bana ythizmet.com domainini programımımın 4 lsiansı akrşılığında sattı bugunde glemiş domaini istiyor sat sdiye tamam deidms atıyım ben 80 tl değerind lisnas vermiştim 4 adet deidmki ver 80 tl al deidm adam gelmiş 10 tl diyor. Üstelik domain bendeyken yani kendinde bile degilken baskasına gidip sana satacam bende domain demiş iwocan isimli arkadaşa.

Platin alınca öyle güven olmuyor gerğei yapılsın

Sorun şu bu FlowJS isimli şahıs bana ythizmet.com domainini programımımın 4 lsiansı akrşılığında sattı bugunde glemiş domaini istiyor sat sdiye tamam deidms atıyım ben 80 tl değerind lisnas vermiştim 4 adet deidmki ver 80 tl al deidm adam gelmiş 10 tl diyor. Üstelik domain bendeyken yani kendinde bile degilken baskasına gidip sana satacam bende domain demiş iwocan isimli arkadaşa.

Platin alınca öyle güven olmuyor gerğei yapılsın

Bak dostum ben senden ozamanlar domaini geri alacaktım
iwocan na satacaktım . sizde yanlış anlandınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri