Ytkazan botu kullanıp da dün-bugün kanalları kapanan oldu mu?

• Kullanıcı t366
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

t366

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar ,

Şu iki gündür 6 tane kanalım kapandı .kanalların 4 tanesi aynı ip , 1 tanesi kendi bilgisayarımdan , 1 taneside başka pc ve ip den . Yani ip den kapanmadığı açık. Acaba botu kullanıpta dün ve bugün kanalları kapanan arkadaşlar oldumu?

geçmiş olsun hocam..

bilmediğim için soruyorum..

her kanal için 1 gmail hesabı kullanıyorum, her kanala farklı ip den mi girmemiz gerekiyor, yoksa tek ip den tek bilgisayardan giriş yapınca sorun oluyor mu ?

Bende kullanıyorum hocam ama kapanan olmadı.

Botta oldunu düşünmüyorum şu 2 gündür cok fazla kanal kapandı. Aşırı video yüklemesi yaptınmı ?

Tarık hocamın durumuyla alakalı biraz konuştuk.Sorun ip ile alakalı değil.Çünkü ipden dolayı kapandığının şuan için hiç bir emaresi yok.Geriye bir tek seçenek kalıyor bottaki ipler.BottAKİ iplerden bir tanesi kara listeye/spama düşmüş olabilir.O da tarık hocama denk gelmiş olabilir.Ortadaki veriler onu gösteriyor.Hep botla yükleme yapmış.Açtığı kanallar farklı iplerden.

kanallara aşırı video yüklemesi yapmadım .zaten kanallarda ortalama 50 video bulunuyordu .illegal hiç bişey kullanılmadı .açıkçası bottan şüpheleniyorum .tabi diğer kullanan arkadaşlarda yorumlarını yaparlarsa daha çabuk emin olacağım.

bugün kanallarımın çoğu kapandı. üç dört günlük kanallar toplu yüklüyordum. durum şu gün içersinde açtığım ve video atımı süren kanallarda kapandı. ve aynı anda değil !

Bu konunun sonunu merak ediyorum. Botla ilgili sorun olursa arkadas kullangı ip leri değiştirebilir. hatta bunu belli aralıklarla yapsa güzel olur. her gün 10 binlerce video atılıyor botla

valla benim kapandı biraz önce ytkazan kullanıyordum onla alakalımı bilmiyorum valla

benim bugün 17 kanalım kapandı yarısı bottu yarısı bot değildi :)

benim bugün 17 kanalım kapandı yarısı bottu yarısı bot değildi :)

valla benim kapandı biraz önce ytkazan kullanıyordum onla alakalımı bilmiyorum valla

Bu konunun sonunu merak ediyorum. Botla ilgili sorun olursa arkadas kullangı ip leri değiştirebilir. hatta bunu belli aralıklarla yapsa güzel olur. her gün 10 binlerce video atılıyor botla

Benimde dün1 tane gitti

bugün kanallarımın çoğu kapandı. üç dört günlük kanallar toplu yüklüyordum. durum şu gün içersinde açtığım ve video atımı süren kanallarda kapandı. ve aynı anda değil !

kanallara aşırı video yüklemesi yapmadım .zaten kanallarda ortalama 50 video bulunuyordu .illegal hiç bişey kullanılmadı .açıkçası bottan şüpheleniyorum .tabi diğer kullanan arkadaşlarda yorumlarını yaparlarsa daha çabuk emin olacağım.

Merhaba Arkadaşlar ,

Şu iki gündür 6 tane kanalım kapandı .kanalların 4 tanesi aynı ip , 1 tanesi kendi bilgisayarımdan , 1 taneside başka pc ve ip den . Yani ip den kapanmadığı açık. Acaba botu kullanıpta dün ve bugün kanalları kapanan arkadaşlar oldumu?

Daha önce ki tecrübelerime / Gördüklerime göre söylüyorum.

Youtube temizlik yapabiliyor. bunun açıkcası bot ile olsaydı şuanda değil 10 tane Yüzlerce kanal kapatılırdı. Bot ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Kanala ne tür videolar yüklediniz? Telif, Şikayet, Aşırı yükleme veya Yanıltıcı içerikli videolar atmış olabilir misiniz?

daha da önemlisi, bot ile kolay yükleme yapılıyor çok doğru ancak Kanalın kapanmayacağı gibi garanti veremem ben? bot bir yandan yüklerken Bitmesini bekleyeceğiniz vakit, Hesabınıza Girin ve Daha önce yüklenenlere bakın. Mesajlarınıza bakın.

benimde kanalım kapandı. ama spam vs. değil. Zenci bir tane kızın videoalrı vardı. Mesaj atıp uyarmıştı bende sildim ama yinede şikayet etmiş. banlandı tek kanalım.

yani demem o ki Kanalları doldurup kenara atmaktan ziyade,
Kanalları bir yandanda kontrol edin. Youtube a gidipte bu benim müşterim sakın banlamayın diyemem ki ? yanlış mıyım.

Kontrol etmek her daim önemlidir. bot ile uğraşıp liste hazırlıyorsunuz ama yinede kontrol edin. yoksa tek tek de banlanır. Topluca da banlanır.
Bot kullanmayıp, Manuel video yükleyen arkadaşların, adminlerinde Topluca kanalları banlandı.

sorunuz var ise cevaplayayım?

Re: Cevap: Ytkazan botu kullanıp da dün-bugün kanalları kapanan oldu mu?

Daha önce ki tecrübelerime / Gördüklerime göre söylüyorum.

Youtube temizlik yapabiliyor. bunun açıkcası bot ile olsaydı şuanda değil 10 tane Yüzlerce kanal kapatılırdı. Bot ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Kanala ne tür videolar yüklediniz? Telif, Şikayet, Aşırı yükleme veya Yanıltıcı içerikli videolar atmış olabilir misiniz?

daha da önemlisi, bot ile kolay yükleme yapılıyor çok doğru ancak Kanalın kapanmayacağı gibi garanti veremem ben? bot bir yandan yüklerken Bitmesini bekleyeceğiniz vakit, Hesabınıza Girin ve Daha önce yüklenenlere bakın. Mesajlarınıza bakın.

benimde kanalım kapandı. ama spam vs. değil. Zenci bir tane kızın videoalrı vardı. Mesaj atıp uyarmıştı bende sildim ama yinede şikayet etmiş. banlandı tek kanalım.

yani demem o ki Kanalları doldurup kenara atmaktan ziyade,
Kanalları bir yandanda kontrol edin. Youtube a gidipte bu benim müşterim sakın banlamayın diyemem ki ? yanlış mıyım.

Kontrol etmek her daim önemlidir. bot ile uğraşıp liste hazırlıyorsunuz ama yinede kontrol edin. yoksa tek tek de banlanır. Topluca da banlanır.
Bot kullanmayıp, Manuel video yükleyen arkadaşların, adminlerinde Topluca kanalları banlandı.

sorunuz var ise cevaplayayım?
selam hocam peki ip adresleri belirli süre içinde sürekli olarak değişiyormu

ben bot kullanmıyorum fakat bot sahibide biraz haklı nihayetinde botla video yüklemek kolay olduğundan binlerce video atıyorsunuz bunların arasından kanalın kapatılmasına dair bir içerik vardır kanalınız kapatılır diğer hesaplarınızda aynı ip üzerinden alındığından dikkat çekmiştir, olağan şeyler bunlar

An itibari ile 1 kanalım daha patladı . yarım saat önce 8-10 video yüklemiştim.

Sorun şu ki toplu banı çözemiyoruz. Her şeyi denedik ip değiştirme, mac değiştirme,gmail onaylama methodunu değiştirme, onaylarken makina ve ip değiştirme, kanal açarken makina ve ip değiştirme, sıralı gmail almadan deneme, şifreleri farklı deneme,vds den elle video atma. Daha yazmadığım bir sürü kombinasyon var.Yok olmuyor adamlar buluyor. Şimdi sıfırdan kanal açsam kendi yaptığım videoları atsam yine spamdan kapanacak.

selam hocam peki ip adresleri belirli süre içinde sürekli olarak değişiyormu
Sunucuları değiştirmediğim sürece IP adresileri sabit kalmakt.aay sonunda anaserver kalacak server2 yi kapatacağım. onun yerine 2 tane daha yeni sunucu alacağım. 3 sunucu ile işleme devam edeceğiz yani.

ben bot kullanmıyorum fakat bot sahibide biraz haklı nihayetinde botla video yüklemek kolay olduğundan binlerce video atıyorsunuz bunların arasından kanalın kapatılmasına dair bir içerik vardır kanalınız kapatılır diğer hesaplarınızda aynı ip üzerinden alındığından dikkat çekmiştir, olağan şeyler bunlar
kesinlikle öyle
An itibari ile 1 kanalım daha patladı . yarım saat önce 8-10 video yüklemiştim.
seri mailler mi aldınız? manuel yüklediğiniz ya da hiç yüklemediğiniz kanallarınız banlandı mı?

bende yaklaşık 5 6 kanalıma yt botu ile video attım şuan yt botunda sorun var atamıyorum ben bir sorun ile karşılaşmadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri