Daha önce ki tecrübelerime / Gördüklerime göre söylüyorum.
Youtube temizlik yapabiliyor. bunun açıkcası bot ile olsaydı şuanda değil 10 tane Yüzlerce kanal kapatılırdı. Bot ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Kanala ne tür videolar yüklediniz? Telif, Şikayet, Aşırı yükleme veya Yanıltıcı içerikli videolar atmış olabilir misiniz?
daha da önemlisi, bot ile kolay yükleme yapılıyor çok doğru ancak Kanalın kapanmayacağı gibi garanti veremem ben? bot bir yandan yüklerken Bitmesini bekleyeceğiniz vakit, Hesabınıza Girin ve Daha önce yüklenenlere bakın. Mesajlarınıza bakın.
benimde kanalım kapandı. ama spam vs. değil. Zenci bir tane kızın videoalrı vardı. Mesaj atıp uyarmıştı bende sildim ama yinede şikayet etmiş. banlandı tek kanalım.
yani demem o ki Kanalları doldurup kenara atmaktan ziyade,
Kanalları bir yandanda kontrol edin. Youtube a gidipte bu benim müşterim sakın banlamayın diyemem ki ? yanlış mıyım.
Kontrol etmek her daim önemlidir. bot ile uğraşıp liste hazırlıyorsunuz ama yinede kontrol edin. yoksa tek tek de banlanır. Topluca da banlanır.
Bot kullanmayıp, Manuel video yükleyen arkadaşların, adminlerinde Topluca kanalları banlandı.
sorunuz var ise cevaplayayım?