YTkazan Kullanarak Kanalında Sıkıntı yaşayan var mı?

• Kullanıcı Rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Rigobert

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Şifresini ve Mail adresini sadece Benim sisteme ekleyipte sorun yaşayan var mı?

Ben değilde kardeşim kullanıyor senin botu.Sanırım problem yok onda şimdiye kadar.

ben kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım. inşallah ta yaşamam arkadaş güvenilir.

Botu kullanırken hep helal olsun be Yasin diye seni sayıklıyorum

Bot çok bomba Yasin

Sağolun. Sorun varsa en azından bileyim de sonra üzücü durumlarda karşılaşmayalım değil mi.

bir ara kullandım çok yardımsever arkadaş kendisi. Her türlü sorunu anında çözdü.

Güvenlık acısından hiçbir sorun yaşamadım. Benim özel bot arama yapıldığıında 3 dk takılıp kalıyor, onunla bir ilgienirsen sevinirim kardeşim.

Piyasadaki en iyi bot, rigobert konuya tam hakım...

adam işinin arkasında,her saniye online. elinden geldiğince destek veriyor. tebrik ve teşekkür ediyoruz.

Arkadaşlar video atarken etiketlerini kontrol edin tamamen videoyla alakasız etiketler görürseniz önleminizi alın.

Teşekkürler . ilginecehim nihat. ama o tahminim yoğunluktan dolayıdır.

arkadaşlar anlamadığım bir şey var benim

bu bot sayesinde 100 lerce arkadaş aynı ıpden video yüklüyor kanalına bu bir tehlike değilmi ? yada buna çözüm üretiyormu bot ?

tehlike ise bunun bir cezası oluyormu youtube tarafından uygulanan

hocam ben gerekli izinleri verdim ama atmıyor kaç defa denedim ? Sorun yok mu sende ?

Bu sorunlar hep bana mı denk geliyor yav ? Bir atıyor bi atmıyor.

Bot düzgün çalışmıyor.

bende sorun yok-herşey normal

---------- Mesaj saat 13:51:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:50:39 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar anlamadığım bir şey var benim

bu bot sayesinde 100 lerce arkadaş aynı ıpden video yüklüyor kanalına bu bir tehlike değilmi ? yada buna çözüm üretiyormu bot ?

tehlike ise bunun bir cezası oluyormu youtube tarafından uygulanan

onun çözümü var diye biliyorum,konuya açıklamayı rigobert getirir sanırım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri