YTkazan Kullanmayıpta Kanalı Kapanan var mı?

Rigobert

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şuan bir kanal kapanma furyası mevcut youtube da.

Şükür benim kanallarımda sıkıntım yok teliften gitti bir tanesi sağlık olsun.
Boş Duran kanalımda gitti ancak

Ytkazan kullananlardan kanalı kapananlar var.
Forumda gördüğüm kadarıyla müşterim olmayan arkadaşlarında kanalları kapatılmışta

acaba diyorum ytkazan kullanmayıpta kanalları kapatılanlardaki sebep nedir?
Spam mı yazıyor açıklamada?

Bu hesap, Hizmet Şartlarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için feshedildi.

bu yazı benim youtube hayatımı bitirdi

neden olabilir sence 1.5 ay oluyor

spam oyun yanlış yönlendirme falan filan yazmış bende de

bende bot kullanmadım bendede spam kural ıhlalı tarzı seyler yazmıs tam olarak ne oldugunu yazmamıs yuvarlak konusmus ıste

Bende de bu gün telden açtım vps den 160 tane seçip attım 3. videoda patladı spam olarak algıladı. Sanırım 100 üstü atmıycan video. 30-40-50 gibi atmak lazım.

Anladığım kadarıyla bu youtube da genel bir olay. Kanal açtım şuanda [MENTION=1523]mNote[/MENTION] 114 tane video atıyorum sistem üzerinden aynı ipler üzerinden bakalım bakalım kapanacak mı

walla hocam ytkazan botunu kullanıyorum memnunum şe ana kadar sıkıntı olmadı.15 gündür kapanan kanal yok..

Anladığım kadarıyla bu youtube da genel bir olay. Kanal açtım şuanda [MENTION=1523]mNote[/MENTION] 114 tane video atıyorum sistem üzerinden aynı ipler üzerinden bakalım bakalım kapanacak mı

Ben Günde 300-350 video attğım zaman oldu bi sıkıntı olmadı fazla videodan olmayabilir.

Arkadaşlar şuan bir kanal kapanma furyası mevcut youtube da.

Şükür benim kanallarımda sıkıntım yok teliften gitti bir tanesi sağlık olsun.
Boş Duran kanalımda gitti ancak

Ytkazan kullananlardan kanalı kapananlar var.
Forumda gördüğüm kadarıyla müşterim olmayan arkadaşlarında kanalları kapatılmışta

acaba diyorum ytkazan kullanmayıpta kanalları kapatılanlardaki sebep nedir?
Spam mı yazıyor açıklamada?

Hocam biliyorsunuz sizden baya bot aldım hem kendım hemde arkadaşlarım için hiçbir sorun yaşamadım sadece kendimde 13 adet kanalım sırf ytkazan ile çalıştım 2.ay olucak hala kullanıyorum. Mevsimler gelip geçsede aşk bizi bizden etse de "bot kullandım spam, bot ile banlandım" gibi muhabbetler bitmicek :)

büyük ihtimalle SPAM yanlış etiket seçiminden dolayı.Kapanma sebebi kanalların

Sanırım aynı etiket grubunu kullanmamak lazım farklı kanllarda.Bilemiyorum bir tahmin.Neticede youtube datasında yada herhangi bir datada etiketi aynı olan kanalları bulmak daha kolaydır excelde bile böyledir.Spami buna bakarak yapıyor olabilirler.Çünkü iki kanalın tüm videolarının etiketlerinin aynı sayıda ve kelimede olma olasılığı oldukça düşük.

rigo bugün yükleme yaptıgım 2 kanal kapandı :)

siz yine iyisiniz hangi hesapıma girsem kapatılmış :) gerçekten artık orjinal videolara yönelmek şart oldu
ytkazan kullanıyorum ama tabiki burada sağlam bir durum söz konusu ve bence bunlar daha başlangıç bir şekilde yeni bir sistem yapmamız gerekli

siz yine iyisiniz hangi hesapıma girsem kapatılmış :) gerçekten artık orjinal videolara yönelmek şart oldu
ytkazan kullanıyorum ama tabiki burada sağlam bir durum söz konusu ve bence bunlar daha başlangıç bir şekilde yeni bir sistem yapmamız gerekli

Ben mi iyiyim 150 ye doğru gidiyorum :D

bende ytkazan kullanıyorum yaklaşık 2 aydır ara ara kanallarım kapanıyordu ama teliften falan spam pek yoktu az önce kanallarımı kontrol ettim adsensede ki düşük kazançtan huylandım bi baktım 10 dan fazla kanalım spamdan dolayı kapanmış ama neden olduğunu anlayamadım herş şey olabilir...unutmadan etiket başlık değiştirmeden direk yükleme yapıyordum bide kanallara en fazla 100 tane video yüklüyordum günülük azı var çoğu yok yani.

Ben Günde 300-350 video attğım zaman oldu bi sıkıntı olmadı fazla videodan olmayabilir.

katılıyorum Bende Günde En az 400 ile 500 arasında video Yükliyorum 2 ay Çok şükür devam ediyorum. Bence atılan videolardan kaynaklanıyor..bence her katagoride videolar aynı değildir. Çok kanal açıp az video atarsanız sorun olmaaz diye düşünüyorum.

benim sistemden bende kullanıyorum ama bende spam olayı vs. yok

Spam diye bir kanal kapandı bende oda paralı aldığım bir üyelik ve Sıfırdı sadece alt kanal açılmıtşı. o banlandı.

https://www.youtube.com/channel/UCodhN4Odj_mo9sIFKlCh9yw
Buradan Sistemi Test etme amaçlı 550 Ye Yakın (22-08-2013 saat 02:10 gibi 100 Video || saat 14-15 Gibi ise 400+ video attım) Bakalım banlanacak mı kanal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri