Bu son izlenim güncellemesinde acaba bi hata falan mı yaptılar? Bazı kanallar var 10K abone ile 1 milyon 2 milyon izlenime ulaşıyolar 1 haftada ki bu sadece tek videoda olan bir şey değil attıkları her video en kötü 100 200K izleniyo. Ama bazı kanallarda var aboneleri %100 gerçek olmasına rağmen aldıkları izlenim 2K 3K civarlarında gözüküyo. Yani bilmiyorum bana mı garip geliyo ama 200K aboneli bi kanal var takip ettiğim adam gerçekten kaliteli içerik üretip tamamen organik aboneye sahip olmasına rağmen attığı videolar 2 3K izleniyo genel olarak arada çok nadir 20K'yı görüyo?
Hadi bu 10K aboneli kanallar önerilenleri falan biliyo oradan izlenim alıyolar diyelim ki hiç izlenimsiz YT önerilerine giren playlistlerine giren adamlar gördüm ama bu adamlar neden bu kadar büyük izlenim düşüşü yaşadılar?
Hadi bu 10K aboneli kanallar önerilenleri falan biliyo oradan izlenim alıyolar diyelim ki hiç izlenimsiz YT önerilerine giren playlistlerine giren adamlar gördüm ama bu adamlar neden bu kadar büyük izlenim düşüşü yaşadılar?