ytpara ahalisinden mahalleye muhtar adayi olan varmi

Bu adam bizim memleketten :D Muhtar olacakmı çok merak ediyorum :D Adam aday değil kendisini direk Mıhtar yapmış :D

1920182_501611209961354_1793549883_n.jpg

muhtarların para kazandıgı yok beyler gereksiz birşey bence :D

Yurtdışı yazıyor TR'de yaşamadığın belli.

İkametgah kağıdı dediğin en vasıfsız Devlet kağıdı 5Tl.
Muhtarların ne kadar kazandığını sen hesap et.

Ayrıca muhtar adayı olup seçimi kaybedenler 150milyar masraf yaptım ne yapcam diye kara kara düşünüyor.

arkadaş da yazmış, yazıcıdan çıktı alıp mühür basıyon en aşağı 5 lira 10 lira. bunun %60ı muhtara kalıyor. çıktı aldığı yazıcı ve bilgisayar da devletten ayrıca muhtarlık ofisi de uygun yerde tahsis ediliyor. oturduğun yerden internete gir, etrafa bakın, çay iç para kazan. çalışma saatine de kimse birşey diyemez. o gün yok musun kapıya yazını as çek git. ya da oğlanı bırak muhtarlığa, kendin gez.
en güzel yanı da dükkanın varsa vergiden muafsın. o yüzden bakkallar falan aday olur hep.

İkametgah konusunda dedikleriniz doğru ancak aynı zamanda Nüfus Müdürlükleri de ücretsiz olarak veriyor bu belgeyi :)

Yani işler düşüşe geçer yakında :D

[MENTION=422]xantos[/MENTION] [MENTION=318]NoEroin[/MENTION] okadar konuda yazmama rağmen görmemişsiniz 1 senedir fransadayım

futbol oynadıgım mahalle kulubunde başkan muhtardı ve en yakın arkadaşım o muhtarlıkta çalıştı aldıgı para 400 tl filandı muhtarın en fazla ayda aldıgı para 700 lira dedi kimsenın para verdiği yok yada sonra getircem diyip o parayıda vermıyor diyordu

[MENTION=422]xantos[/MENTION] [MENTION=318]NoEroin[/MENTION] okadar konuda yazmama rağmen görmemişsiniz 1 senedir fransadayım

futbol oynadıgım mahalle kulubunde başkan muhtardı ve en yakın arkadaşım o muhtarlıkta çalıştı aldıgı para 400 tl filandı muhtarın en fazla ayda aldıgı para 700 lira dedi kimsenın para verdiği yok yada sonra getircem diyip o parayıda vermıyor diyordu

e napayım hocam şimdi ben senle muhtarın kazancını mı tartışacam :D senin yaşadığın yere falan da birşey demedim ben.

ayrıyetten muhtar ek işte çalısıyordu bu yüzdende bir sekreter alıyordu olay bu yanı bizim mahalledeki adamında muhtar olma amacı hizmet etmek ve muhtarlıgı kendı çıkarları için kullanıcak adamlara bırakmamak bence önemli olanda bu

kulaktan duyma bilgilerle söylüyorsanız eğer yanlış söylüyorsunuz benım gordugum ve bana söylenen bu

---------- Mesaj saat 16:16:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:15:50 civarında gönderildi. ----------

e napayım hocam şimdi ben senle muhtarın kazancını mı tartışacam :D senin yaşadığın yere falan da birşey demedim ben.

sen burda oh mis rahat diyorsun boş oturmanın neresi iyi kardeşim parada gelmıyor bende bunu açıkladım sana

[MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] muhtarlık var muhtarlık var.
Geçen gazetede yazdı Muhtarların Devlet tarafından ödenen resmi parası 845Tl.

Sen gidip 20 kişilik köyde muhtar olursan kazancın 0Tl olur.
Ama benim mahallem gibi İST'nin en büyük mahallerinden birinde Muhtar olursan argo tabirle KÖŞE olursun.
:D

250 Bin nüfuslu mahallede muhtar olmakla 20 kişilik Köy muhtarlıklarını karıştırmayalım.

En basit muhtarın gelir kaynağı.
Okula çocuk kayıt ettirirsin İkametgah Kağıdı, İşe girersin İkametgah Kağıdı.
Vs vs. . . . .

Dediğiniz doğru. Bir akrabam fotografcı aynı zamanda da muhtar. Aldıkları para 400 lira bunun yanında bastıkları mühür başına ücret alıyorlar ancak daha önceki mesajımda da dediğim gibi en iyi gelirleri olan ikametgah'dı (5TL'di en son aldığımda) onu da artık nufüs müdürlükleri istediğin sayıda ücretsiz olarak veriyor. 10 kişiden 1'i belki nüfus müdürlüğü uzak muftardan alıyım derse ancak öyle kazanırlar. Bundan sonra dediğiniz gibi aylık kazançları 700-800'den yukarı çıkmaz yani.

[MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] muhtarlık var muhtarlık var.
Geçen gazetede yazdı Muhtarların Devlet tarafından ödenen resmi parası 845Tl.

Sen gidip 20 kişilik köyde muhtar olursan kazancın 0Tl olur.
Ama benim mahallem gibi İST'nin en büyük mahallerinden birinde Muhtar olursan argo tabirle KÖŞE olursun.
:D

250 Bin nüfuslu mahallede muhtar olmakla 20 kişilik Köy muhtarlıklarını karıştırmayalım.

En basit muhtarın gelir kaynağı.
Okula çocuk kayıt ettirirsin İkametgah Kağıdı, İşe girersin İkametgah Kağıdı.
Vs vs. . . . .

köy gibi biryerde değil tabide adam ödemiyor nabıcaksın :D

Favori muhtar adayımızın adı: Nemutlu Bülbül :) varın gerisini siz düşünün.

.....

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri