Öncelikle herkese merhabalar;
Yeni bir bilişimci olarak sürekli internet üzerinde aktif durumdayım.
Fakat Youtube konusunda hiç bir bilgim yok. Şöyleki reklam nasıl alınır ne tür kanallar açılır ya da niche nedir forex nedir gibi terimler konusunda hiç bir fikrim yok.
Şuanda sadece tek videolu bir kanal ve adsense hesabına sahibim.
Forumu irdeleyerek sorularımın çoğuna cevap buluyorum. Ama yazışmalar içindeki terimler kafamı karıştırmıyor değil.
Bu soruların hepsine tek tek cevap verecek vakit herkes bulamayabilir. Muslera06 sorularımın çoğunu tek videoya sıkıştırmış zaten
Her üyenin diğer üyeye yardım ettiğini destek çıktığını forum içindeki yazışmalardan görüyorum zaten.
Bende bu işin içine daha fazla girmek için sizden yardım bekliyorum.
Okuyan okumayan herkese çok teşekkürler.
Herkese bol kazançlar.
Yeni bir bilişimci olarak sürekli internet üzerinde aktif durumdayım.
Fakat Youtube konusunda hiç bir bilgim yok. Şöyleki reklam nasıl alınır ne tür kanallar açılır ya da niche nedir forex nedir gibi terimler konusunda hiç bir fikrim yok.
Şuanda sadece tek videolu bir kanal ve adsense hesabına sahibim.
Forumu irdeleyerek sorularımın çoğuna cevap buluyorum. Ama yazışmalar içindeki terimler kafamı karıştırmıyor değil.
Bu soruların hepsine tek tek cevap verecek vakit herkes bulamayabilir. Muslera06 sorularımın çoğunu tek videoya sıkıştırmış zaten
Her üyenin diğer üyeye yardım ettiğini destek çıktığını forum içindeki yazışmalardan görüyorum zaten.
Bende bu işin içine daha fazla girmek için sizden yardım bekliyorum.
Okuyan okumayan herkese çok teşekkürler.
Herkese bol kazançlar.