YTPara Bursa Buluşması

sercanbri

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba

Geçtiğimiz ramazanda 4 arkadaşlar toplanmıştık. Bu toplantıyı tekrardan yeni arkadaşlarla birlikte toplanalım diyoruz.
ulaşabilmek için konudaki isimleri buraya ekliyorum.Sizde isimlerinizi eklerseniz konuya iletişimimiz daha hızlı olacaktır.
[MENTION=12770]sercanbri[/MENTION] [MENTION=8178]xantos[/MENTION] [MENTION=12401]Hero1667[/MENTION] [MENTION=15960]mami6381[/MENTION] [MENTION=14650]mt2465[/MENTION] [MENTION=13816]qcrrs22[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=14486]Reapsone#[/MENTION] [MENTION=14622]medser[/MENTION] [MENTION=8672]ysr.ckr[/MENTION] [MENTION=11862]alperenuzun[/MENTION] [MENTION=12675]ferhatizma[/MENTION]

benide ekleyin söz vermeyeyim ama uygun olabilirsem gelmeye çalışırım :)

Vay Bursadan çok kardeşimiz varmış Umarım sayıları artar daha fazla hemşerim kazanır .)

ne zaman nerde buluşulacak müsait olursam katılmaya çalışırım

Günü belirtirsen bende katılmaya çalışırım

Kararlaştırılmış bir tarih yok. hep beraber yer ve zaman belirleyelim mümkün doğunca her kezin gelebileceği gibi ayarlayalım.

[MENTION=12770]sercanbri[/MENTION] [MENTION=8178]xantos[/MENTION] [MENTION=12401]Hero1667[/MENTION] [MENTION=15960]mami6381[/MENTION] [MENTION=14650]mt2465[/MENTION] [MENTION=13816]qcrrs22[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=14486]Reapsone#[/MENTION] [MENTION=14622]medser[/MENTION] [MENTION=8672]ysr.ckr[/MENTION] [MENTION=11862]alperenuzun[/MENTION] [MENTION=12675]ferhatizma[/MENTION] [MENTION=14713]spartacusmcryan[/MENTION] [MENTION=9004]tuncay1979[/MENTION] [MENTION=15140]cengaver16[/MENTION] [MENTION=10939]yenerk[/MENTION]

Hocam benim bursaya uzaklıgım 2 saat 2:30 saat filan gelirim gelmesinede bi tek anatolium biliyorum garaj dibi olunca :d orada olursa büyük ihtimalle gelirim.

bende varım ama nasıl eklıcem yada ekleyeceksınız:)

Arkadaşlar konuyu takip edin herkesi eklemiyeyim her yazdığımızda
Kültürpark olabilir bursanın en merkezi ve herkesin bildiği bir yeri.

Ben bütün gün boşum :D hani acil bir iş çıkmazsa her zaman dilimi uyar bana sınavlarda bitti kafam rahat bir tek mekan sorun olabilir merkezde olmazsa :)

Ben de katılabilirim, tanışmış oluruz. Şu karlı hava geçsin de... :)

Perşembe bursadayım.Cumartesi , pazar bir gün ayarlayalım buluşalım..

İletişim : Reapsonex

Kültürpark , Yeşil taraflarında biryerde buluşabiliriz..Herkesin ortak kararına göre harekette edebiliriz.

havalar duzelince olursa buluşma bende katılabilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri