Ytpara.com Alan Adı Değişsin Diyenler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkeagle

Yasaklanmış
Merhabalar :)
Öncelikle kimse kusura bakmayın böyle bir konu açtığım için. Siteyi kuran herkese teşekkür ederim. Emeği olan herkese de teşekkür ederim (başta Serkan hocama)
Bazı kimseler tepki gösterebilir, kınayabilir veya baltalama olarak görebilir ama ben yine de açmak istedim. Benim şahsi görüşü ytpara.com biraz kaba geliyor.
Bunun yerine ytkazanc.com olsa daha iyi ve profesyonel olur gibi geliyor. Tabi siz parayı gören gelir diyebilirsin o ayrı bir mesele :) ama hazır logo seçimi daha tamamlanmamışken böyle bir şey söylemek istedim.
Teşekkürler. Saygılar...

Edit: youtubekazanc.net sorunlar yarattığı için yazımdan çıkardım :)

esekhoslaftanneanlar.com bile olsa girerim hiç gocunmam :)

çok saçma isimler değişmez . yeni bir domaini yeniden kasmak cok zor olur.
ki indexler değişecek alexa pr cart curt. bi ton şey
ytpara adına yt e yüklenmiş bir ton video. backlinkler. vs
ohooo o kadar şey çöpe atılmaz.

Gerek yok bence böyle güzel birde yani başına youtubepara vs kazanç getirse site üst sıralara çıkacağı için ilerde forum sıkıntı yaşar kapanma sorunu bile. böyle daha güzel. :)

amacım daha renklilik zor olduğunu biliyorum ama bu site her zaman iş yapar.

Serkan hocam içinde youtube geçen bir alan adından bahsediyordu bir konuda ama tam bilemicem şimdi, mail gelmiş alan adınızı değiştirin diye sitenin trafiğini etkilemekten dolayı sanırım öyle bişeyler diyordu ve o yüzden böyle olmuş site adı. Bence gayet güzel..

Serkan hocam içinde youtube geçen bir alan adından bahsediyordu bir konuda ama tam bilemicem şimdi, mail gelmiş alan adınızı değiştirin diye sitenin trafiğini etkilemekten dolayı sanırım öyle bişeyler diyordu ve o yüzden böyle olmuş site adı. Bence gayet güzel..

bilgilendirme için sağolasın hocam ytkazanc.com diyelim o zaman sadece :)

Şuan için böyle bir şey hatta gelecek için böyle bir şey söz konusu değil imkansız bir durum. İlginize teşekkürler fakat, girdiğiniz Google, Facebook, Twitter gibi başlıca sitelerin isimleri daha saçma veya alakasız, anlamsız geliyor olmalı. Bazı şeyler değiştirilemez, değişmemeli. YTPara.Com adı altında bir marka doğmuş durumda zaten. İsimin önemini bilsekte içeriğimiz ile yararlı olmaya çalışıyoruz.

Bol kazançlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri