''Ytpara.com'' DEĞERİNİ BİLİN !!!

astalawista

Kayıtlı Üye
içimden geldi silmeyin ya la konuyu :p
14.01.2014 tarihinde üye oldum bu foruma. Tabiki Herkes gibi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] üstadın konularını gördüm yahu dedim nedir bu iş ? Nasıl olur ? Benki zor şartlar altında çalışırken (siyasete vs Girmiyorum hepimiz bilyoruz ki zor ) olurmu acaba dedim. Her neyse üye oldum ..
araştırdım okudum okudum okudum olmadı.. Kanal kapandı o banlandı bu banlandı . yahu araştır araştır hiçbiryerde bilgi yok... yine ytpara da buldum sonucu. Onu sordum bunu sordum.. Sağolsun herkes yardımcı oldu ..
Yukarıda Allah var herşey bu forumun sayesinde oldu
üç beş para kazanmaya başladım. Bir baktım oluyormuş ama daha çok eksiktim
yine buradan bir arkadaş ismini vermeyeceğim çünki banlandı pm ile yine birkaç taktik verdi baktım işler daha da yoluna girdi. ama kazandıgım aylık sigara parası bile etmezdi. Herneyse devam ettim hem çalıştım hem yükledim yine olmadı 1 yılımı vermiştim harcadıgım paranın (vds bot kanal ) hep zarardı.
En sonunda iki adsenseden birini satayım daha fazla masraf etmemeyim dedim. İşte o zaman benim dönüm noktam oldu. [MENTION=12033]daralll[/MENTION] abi Allah bin kere razı olsun bana hediye etti satma o adsenseyi dedi. Kendisine çok çok teşekkür ederim satmadım o adsenseden rakam söylemeyeyim ama hayAtımda göremeyeceğim rakamları gördüm.. VEDE bekliyorum....
Lafı uzatmayacağım demem o ki Bu Site Bu Sitedeki İnsanlar Bulunmaz Bir Nimet şu devirde şu zamanda akrabanın akrabaya bile yararı dokunmadıgı (temsili ) bu zamanda buranın degerini bilin
Elbette kalP kırılır tartışma olur Ama herkes çok iyi burada . Bana yardımcı olmadı diyeceğim kimse yok yeterki siz kendinizi gösterin.
Hayallerime ulaşmamda ayrdımcı olan forum ve forum kurucularına sonsuz teşekkürlerimi iletirim iyiki varsınız iyiki varız
Geçen ayda aldıgım ödemeden sonra bazı mutluluklar yaşadım hayatta inkar edemem ve bunlar sizler sayesinde oldu bu inkar edilmez
İYİKİ VARSINIZ ytpara.com iki varsınız tüm forum ailesi özellikle
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION] abi [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9020]Alex[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] hepinize tek tek teşekkürler bizlere bu zamanda standartların üstünde bir yaşam alanı için fırsat sundugunuz için.. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sanada ayriyetten teşekkürlerimi borç bilirim .. [MENTION=12575]bio33[/MENTION] sanada tabiki üstad

DEĞERİNİ BİLİN ARKADAŞLAR BURANIN !!!
HERKESE BOL KAZANÇLAR
Yaşı benden oldukça büyük olmasına rağmen alçak gönüllü [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] abime forumda yeri ayrı olan [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] kardeşim ve kocaman gönlü olan [MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] kardeşime sonsuz teşekkürler iyiki varsınız Allah gönlünüzdekinin bin katını versin herkesin öyle

Son düzenleme:
içimden geldi silmeyin ya la konuyu :p
14.01.2014 tarihinde üye oldum bu foruma. Tabiki Herkes gibi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] üstadın konularını gördüm yahu dedim nedir bu iş ? Nasıl olur ? Benki zor şartlar altında çalışırken (siyasete vs Girmiyorum hepimiz bilyoruz ki zor ) olurmu acaba dedim. Her neyse üye oldum ..
araştırdım okudum okudum okudum olmadı.. Kanal kapandı o banlandı bu banlandı . yahu araştır araştır hiçbiryerde bilgi yok... yine ytpara da buldum sonucu. Onu sordum bunu sordum.. Sağolsun herkes yardımcı oldu ..
Yukarıda Allah var herşey bu forumun sayesinde oldu
üç beş para kazanmaya başladım. Bir baktım oluyormuş ama daha çok eksiktim
yine buradan bir arkadaş ismini vermeyeceğim çünki banlandı pm ile yine birkaç taktik verdi baktım işler daha da yoluna girdi. ama kazandıgım aylık sigara parası bile etmezdi. Herneyse devam ettim hem çalıştım hem yükledim yine olmadı 1 yılımı vermiştim harcadıgım paranın (vds bot kanal ) hep zarardı.
En sonunda iki adsenseden birini satayım daha fazla masraf etmemeyim dedim. İşte o zaman benim dönüm noktam oldu. [MENTION=12033]daralll[/MENTION] abi Allah bin kere razı olsun bana hediye etti satma o adsenseyi dedi. Kendisine çok çok teşekkür ederim satmadım o adsenseden rakam söylemeyeyim ama hayAtımda göremeyeceğim rakamları gördüm.. VEDE bekliyorum....
Lafı uzatmayacağım demem o ki Bu Site Bu Sitedeki İnsanlar Bulunmaz Bir Nimet şu devirde şu zamanda akrabanın akrabaya bile yararı dokunmadıgı (temsili ) bu zamanda buranın degerini bilin
Elbette kalP kırılır tartışma olur Ama herkes çok iyi burada . Bana yardımcı olmadı diyeceğim kimse yok yeterki siz kendinizi gösterin.
Hayallerime ulaşmamda ayrdımcı olan forum ve forum kurucularına sonsuz teşekkürlerimi iletirim iyiki varsınız iyiki varız
Geçen ayda aldıgım ödemeden sonra bazı mutluluklar yaşadım hayatta inkar edemem ve bunlar sizler sayesinde oldu bu inkar edilmez
İYİKİ VARSINIZ ytpara.com iki varsınız tüm forum ailesi özellikle
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION] abi [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9020]Alex[/MENTION] hepinize teke tek teşekkürler bizlere bu zamanda standartların üstünde bir yaşam alanı için fırsat sundugunuz için.. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sanada ayriyetten teşekkürlerimi borç bilirim ..

DEĞERİNİ BİLİN ARKADAŞLAR BURANIN !!!
HERKESE BOL KAZANÇLAR
sonuna kadar haklısın herkesden Allah razı olsun

Şans sana gülmüş tam toplu para alacam diyorum çat kapatıyolar kanalı işten de çıktım allah yardımcım olsun

Hepimiz deneye yanıla da olsa çoğu şeyi buradan öğreniyoruz. Kötü şeyleri de iyi şeyleri de bu site öğretiyor hep. Herkesin ilk birkaç mesajına ve son birkaç mesajına bakın, ilk mesajlarda hep bir basit sorular, son mesajlarda da hep soru soranlara yardımlar oluyor. :)

19 mart'ta birinci yılımı dolduracağım bu forumda hala kazanamıyorum. nerde yanlış yapıyorum acaba :D

We Are The World, We Are The Children
:cool:

Sonuna kadar katılıyorum.. Bende bu forumu r10 net den duyup gelmiştim. Hatta konusu ilk açıldığında reklam yapmayın burası yeri değil, o forumdan bir şey olmaz diyenler falan olmuştu. Ama bakıyorum o diyenlerin yarısından fazlası webmasterlığı bırakıp youtuber oldu. :D Tabi Serkan üstadın konularınıda okuyunca bir webmaster için youtuber olmak hiçte zor değildi. Saolasun varolsun emeği geçen herkese..

Valla standartların üstünü bırak yakınına bile gelemedik hala :) tebrikler hocam..

Valla serkan abi sayesinde kurduğu ortam iyi kötü hepimize yardımcı oldu az çok birşeyler kazanıyoruz inşallah bizde hayal edemiyeceğimiz rakamları görürüz :) bu arada r10 yt bölümüne arada bakıyorumda cidden komik hiçbir yardımcı bilgi yok r10 boş ortam o kadar davetiye diye yakınıyorlar ama her yönden ytpara daha elit bi aile ve gün gelecek r10 bitecek ytpara 100 binlere ulaşacak buna eminim.

Valla serkan abi sayesinde kurduğu ortam iyi kötü hepimize yardımcı oldu az çok birşeyler kazanıyoruz inşallah bizde hayal edemiyeceğimiz rakamları görürüz :) bu arada r10 yt bölümüne arada bakıyorumda cidden komik hiçbir yardımcı bilgi yok r10 boş ortam o kadar davetiye diye yakınıyorlar ama her yönden ytpara daha elit bi aile ve gün gelecek r10 bitecek ytpara 100 binlere ulaşacak buna eminim.

Ulaşmasın 100 binlere.. Bırakın böyle elite olarak kalsın. :) Ama r10.netin hakkını yemiyelim çok ekmek yedim orada.. Ve elite değil demek yanlış olur. R10 hala Türkiye'nin en büyük webmaster topluluğudur. Şöyle bir gerçekte var webmasterlığı sağlam yapan adamlar her zaman youtuberden daha çok kazanır.(Özgün olan ve aylık 1-2 milyon dolar kazandıran büyük kanallar hariç tabi.) Yani şuan youtube bitse ben önce kendi mesleğimi yapmaya yine devam ederim ama ek işim yine webmasterlık olur.. O yüzden youtube ile sınırlı kalmamak lazım.. ;)

r10 bitecek? Yapma dostum r10'un youtube bölümü tabii ki boş olacak orası webmaster sitesi. Webmasterlık biter mi hiç? Alexa istatistiklerine bir bak istersen.

r10 bitecek? Yapma dostum r10'un youtube bölümü tabii ki boş olacak orası webmaster sitesi. Webmasterlık biter mi hiç? Alexa istatistiklerine bir bak istersen.

Youtube bitebilir ama dediğin gibi webmasterlık hayatta bitmez bu teknoloji ile. Webmasterlığın bitmesi demek internetinde bitmesi demektir. :) Arkadaş herhalde biraz heyecanla söyledi onu. :)

Adamlar daha geçenlerde aylık 50 milar gelirli haber sitesini satıyorlardı 400-500 milyara. :) Kapanma derdi yok. Adsense site işlerinde daha çok kazandırır. Youtube kısa vadeli ve kolaylığı açısından bir çok kişi için avantaj tabi..

sanırsın parayı ytpara veriyor. bence youtuben nimetini bilin. hadi teknoloji bilim vs özürlüyüz hatta burnumuzun ucundakini bile göremeyip bak burnunun ucunda sinek var diyen kişiye teşekür ediyoruz ama en azından biraz kıymet bilelim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri