Ytpara.Com E-book icin Bilgili,Emek verecek Tecrubeli arkadaslari Bekliyoruz.

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba arkadaslar...

Uzun suredir aklimizda olan bir konu vardi.Bazi arkadaslarimizinda bize bu yonde dilekleri istekleri vs olmustu.Biz aslinda herkesin 1 kanali ile ortak bir adsensede calisma yaparak toplanacak parayi bir hayir kurumuna bu mubarek aylarda bagislamayi dusunuyorduk ancak bu uzun is ve biraz detayli oldugundan E-book konusunda karar kildik.

Simdi Ytpara.Com olarak,Forumda kendi bilgileri,kendi calisma sistemleri ile belli bir duzeye gelmis,bu kitapda okuyuculara guzel bilgiler verecebilecegini dusunen,paylasmayi seven butun arkadaslari bekliyoruz.

Yazilacak olan bu E-book'da Basta ben olmak uzere gerek yonetimden arkadaslar gerekse sizlerinde katilimi ile Youtube konusunda A'dan Z'ye her turlu bilgiyi calisma mantigini ve kendi ozel calisma sistemlerimizi tam olmasada buyuk yol gostereck bir sekilde yazip bir araya toplayalim diyoruz.

Bu yazilacak kitapda,Forumda Kucuk bir meblag karsiliginda satisa sunulacak,ve bu kitabin satisindan gelecek butun para tamami ile yine birlikde sececegimiz bir hayir kurumuna bagislanip gerekli butun belgeler ve dokumanlar sizlere sunulacakdir.

Bu kitapda,bende bilgilerimi paylasmak,bu guzel olusumda ,hayirli iste benimde tuzum olsun diyen tecrubeli ve bilgili arkadaslar varsa Lutfen Konuya Ben bu projede yer almak istiyorum diye not dussunler.Biz kendileri ile iletisime gecip,bir gun belirleyip hangi konularda kimlerin hangi yazilari yazacagini vs ayarlayip kitabin yazimini baslatmak istiyoruz.Projede bende varim diyen arkadaslar ilk mesajimin altinda listelenecekdir.

Umarim bu guzel ve hayirli iste,hem hayir yaparak hemde arkadaslari bilgilendirmek adina yararli bir paylasim yaparak butun cevremize,ulkemize insanliga ufakda olsa bir katkimiz faydamiz olur diyorum.

Saygi ve sevgilerimle.

Kitapda Yazar Olarak Bilgi Sunacak Arkadaslar.

Muslera06
Throck
Ciubotariu
neisen
Nihat
murato25
vendettaaa
kkundakci
Lepact Deloup
ericdraven
вαттυѕαу
Gurkan~
nicomedya
Grafi

Lösev'e bağış yapabilirsiniz.Şimdiden kolay gelsin.

Miktar fazla olursa bi kaç yardım kuruluşuna bölünebilir.

Serkan abi yardımcı olabilirim. Nerede ne eksiklik var, bende bir ucundan tutarım

Hayirli Bi Is

elimde geldiyince yardim etmek isterim

Bu e-book da bir kac satrimin bulunmasi beni mutlu eder

süper bir düşünce. ilk müşteri ben olurum. ramazan ayı bitmeden sonuçlansa hep beraber sevaba girerdik

ben hem yazım aşamasında yardımcı olabilirim hemde satın alarak bilmediklerimi öğrenmek ve faydalı bir oluşuma katkıda bulunmak isterim.

Simdi Ytpara.Com olarak,Forumda kendi bilgileri,kendi calisma sistemleri ile belli bir duzeye gelmis,bu kitapda okuyuculara guzel bilgiler verecebilecegini dusunen,paylasmayi seven butun arkadaslari bekliyoruz.

Yazilacak olan bu E-book'da Basta ben olmak uzere gerek yonetimden arkadaslar gerekse sizlerinde katilimi ile Youtube konusunda A'dan Z'ye her turlu bilgiyi calisma mantigini ve kendi ozel calisma sistemlerimizi tam olmasada buyuk yol gostereck bir sekilde yazip bir araya toplayalim diyoruz.

Şuan mobilden yazıyorum konuyu okur okumaz katılmak istedim bende, bende 3 4 aydır emek verdiğim kategori olan Türk Dizileri bölümünü alabilirim. İlgilenen arkadaşlar Türk dizileri hakkında neyi merak ediyor vs herşeyi bana özelden yazabilir. Bende o sorular üzerinden giderim.

gerçekten süper ötesi bir düşünce çıkacak olan ebooku mutlaka satın alacağım

youtube daki videolarimizin izlenme sayisini twitter sayesinde nasil artiririz kitapta aciklaya biliyirm.

video konferansında bu konuyu ben önermiştim musleraya bu ne hız helal olsun sana kardeşim amaç üzüm yemek olunca hemen farkediliyor tavrın allah ne muradın varsa versin

canlı görüşmedede dediğim gibi ben tasarım konusunda elimden geleni yaparım

''İnsanların hayırlısı, insanlara en faydalı olanıdır'' (Hadis-i Şerif )

Böyle hayırlı bir ayda böyle davranışlar görmek gerçekten sevindirici. Youtube konusunda yeniyim fakat bu ebook u satın alarak katkı sağlamak isterim bende.

teliflerden ve eşleşenden nasıl kaçınıcağına dizilerden nasıl para kazanılıp nasıl takip ediliceği hakkında bilgi verebilirim projede yer alabilirim

benim katkım bu e book u alarak olabilir. bu çalışmaının güzel bir şekilde son bulmasını bekliyorum.

dizileri ben de merak ediyorum ancak sürekli telif ve 3, eşleşen veriyor. hangi dizilerde bu sorun yok ve bu sorunu nasıl halledebiliriz.

gerçekten çok güzel bir düşünce hem bu sayede şu mübarek ay da bir kuruma bağış yapılarak hayırlı bi iş yapılmış olur hemde bu işi bilen kişilerin engin bilgileri sayesinde gelir miktarımızı yükseltebiliriz.

bende adwords kullanımı ve belli bir kategorieki en yuksek tbmli kelimeler, en çok aranan kelimeler nasıl bulunur vb. konularda bişeyler yazabilirim nacizane

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri