YtPara.CoM'dan 100 Kişiye 20.000$ Kazanç Fırsatı (Ön Sipariş)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
KONU KAPANMISTIR.
Yeni Alimlar ve satislar yapilmayacakdir.

Merhaba arkadaslar.Copk yogun istek ve gelen Ozel mesajlar sebebi ile bu konuyu erken acmak zorunda kaldim.

Yeni calisma paketimizde standart 200$ Garanti kazanc firsati ile tam 100 kisilik kontenjan acmis bulunuyoruz.

Bu calisma 12/05/2013 pazar gunu baslayacakdir.

Aylik 200 dolar garanti kazanc paketinden alacak olanlar,bu paketde kazanc saglamak icin en az 2 adet aktif ve gunluk izlenimi olan,az da olsa reklam kazanci olan kanallari ile katilmak zorundadirlar.Yeni acilmis,Telifi olan kanallarla asla calisma yapilmamakdadir,yapilmayacakdir.Konuyu erken acmamizin bir sebebide bu,simdiden kanallari olmayanlarin kanal acip ise baslama tarihine kadar belirli hit ,izleme aldirmasi icindir.

Bu paketin standart satis fiyati 100 Tl dir.Asla 12/05/2013 pazar gununden sonra kimse pakete dahil edilmeyecekdir.

Bu paketden faydalanmak isteyen arkadaslar konuya mesaj yazarak On siparis icin yazilabilirsiniz.

Saygilarimizla.

Hayırlı satışlar serkan abi, gelir elde edemeye arkadaşlar için bu gerçekten iyi bi fırsat benim sorumsa.. Sizinle bu işlemimiz bittikden sonra artık kendimiz aylık 200 dolar kazana bilcek duruma gelebilcek miyiz yoksa süresi bittiğinde tekrar bi paket daha alıp sizin dediklerini uygulayıp mı kazanmaya devam etmemizi sağlayacak ?

1 tane 0 fazla koymuşum 20bin dolar olmuş:)

şahsım adına olmasada forumdaki bnm referansım yoluyla arkadaşım paketten alabilcegini iletti:)

konuya ekleyiniz hocaam forum ismim ile beni.

Serkan abi, yaptğın iş gerçekten çok büyük, yüzlerce insana bu işi öğrenttin, şimdi de yüzde 150 kazancı ellerine sunuyosun, Allah razı olsun abi.

Hayırlı satışlar serkan abi, gelir elde edemeye arkadaşlar için bu gerçekten iyi bi fırsat benim sorumsa.. Sizinle bu işlemimiz bittikden sonra artık kendimiz aylık 200 dolar kazana bilcek duruma gelebilcek miyiz yoksa süresi bittiğinde tekrar bi paket daha alıp sizin dediklerini uygulayıp mı kazanmaya devam etmemizi sağlayacak ?

Calisma esnasinda illaki bilgiler verecegim,uygulamak uygulamamak sizi nelinizde arkadaslar.

1 tane 0 fazla koymuşum 20bin dolar olmuş:)

şahsım adına olmasada forumdaki bnm referansım yoluyla arkadaşım paketten alabilcegini iletti:)

konuya ekleyiniz hocaam forum ismim ile beni.

100 kisi x 200 dolar = 20.000 dolar yanlis degil heralde :)

Serkan abi, yaptğın iş gerçekten çok büyük, yüzlerce insana bu işi öğrenttin, şimdi de yüzde 150 kazancı ellerine sunuyosun, Allah razı olsun abi.
Tesekkurler M.A.A.

Calisma esnasinda illaki bilgiler verecegim,uygulamak uygulamamak sizi nelinizde arkadaslar.

100 kisi x 200 dolar = 20.000 dolar yanlis degil heralde :)

Tesekkurler M.A.A.

hea ben kişi başına gördüm konuyu yada öyle görmek istedigimden kaynaklanıyor olabilir:):):)

ya usta akşamdan beri yoktun gene yapmışsın yapacağını emeğine sağlık :)

Hocam hayırlı satışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri