Ytpara Davetiye Hakkında

grcn37

Kayıtlı Üye
Merhabalar, bir arkadaşıma davetiye göndereceğim fakat numara havuzuna nasıl ''Davetiye Gönder'' olarak nickli çıkabilir.Havuza düşmeden davet gönderilmiyor sanırım.Kendiside bende numara havuzuna nasıl üyeliğini oraya düşürebileceğimizi bilmiyoruz.

O da bir şey mi?
Benim davetiye hakkım kalmamış.
Kimi, ne zaman davet etmişim onu da bilmiyorum. :)

arkadaşlar davetiye havuzuna düşmesi için üye olan arkadaşlarınız nicklerinde türkçe karakter kullanmasın, davetiye havuzunda gözükmezler. Örnek, şifre, arkadaş,üzüm, gibi nickler :D örnekte efsane oldu :D hadi diyelim türkçe karakter üye oldular, tekrar yeni üyelik açsınlar.

Ben de davetiye atamadım, davetiye havuzunda da kabul edilmedi yazısı. O yüzden en son insana davetiye attım belki bir sayfa geliyordur oradan değişiyordur diye maalesef direkt davetiye gitti.

Konuyla alakalı [MENTION=11620]era[/MENTION]'ya yazmıştım kendisi [MENTION=9224]mNote[/MENTION]'a yazmamı istedi. Sanırım 5 gün falan oldu cevap yok.

Forum kendi ayağına sıkıyor başka birşey degil, tahminim birkaç sene sonra çöle döner buralar üyelik ücretsiz ve herkese açık olması gerekir
dolandırıcılıgın önüne geçmek için ise selfieli yazılı kimlik + tel onaylı olması gerekir öbür türlü 100tl veren gene dolandırır

Son düzenleme:
Davetiye havuzuna mesaj yazma problemi düzeltildi.

Ayrıca arkadaşınızın davetiye havuzuna mesaj yazmasına gerek yok. Arkadaşınızın profil sayfasının sağ tarafında bulunan "Kullanıcıyı Onayla" menüsünden arkadaşınıza kefil olabilirsiniz. Eğer davetiye hakkınız yoksa menü görünmez :(

Davetiye havuzuna mesaj yazma problemi düzeltildi.

Ayrıca arkadaşınızın davetiye havuzuna mesaj yazmasına gerek yok. Arkadaşınızın profil sayfasının sağ tarafında bulunan "Kullanıcıyı Onayla" menüsünden arkadaşınıza kefil olabilirsiniz. Eğer davetiye hakkınız yoksa menü görünmez :(

Hocam 200den fazla mesajım vardı forumda ama davetiye hakkı gelmedi bana 5 yıldır forumdaym nasıl davetiye hakkı alacağim acaba

admin davetiye istiyoruz isyan çıkarırım forumda bak :D [MENTION=11620]era[/MENTION]

Hocam 200den fazla mesajım vardı forumda ama davetiye hakkı gelmedi bana 5 yıldır forumdaym nasıl davetiye hakkı alacağim acaba

admin davetiye istiyoruz isyan çıkarırım forumda bak :D [MENTION=11620]era[/MENTION]

Davetiye hakkı verdim. Sistem kendi algoritmasına göre davetiye hakkı dağıtıyordu.

Mesaj sayısı fazla, üyelik tarihi eski olup davetiyesi olmayan arkadaşlar pm veya konu altında yazarsalar ek davetiye hakkı tanımlayabilirim.

Davet ettiğiniz her kullanıcıdan siz sorumlusunuz.

Ta ne zamandır forumdayım ne havuza yazıp davetiye isteyebiliyorum ne de herhangi bir hak verilmedi. Bu işlerle uğraşıyorum. Foruma faydalı olabilirim. Bende bir davetiye hakkı rica etsem sizlerden. ?

Teşekkürler.

Ek davetiye hakkı tanımlayabilirmisin [MENTION=11620]era[/MENTION] teşekkürler

Sayın adminim [MENTION=11620]era[/MENTION] banada ek davetiye hakkı tanımlayabilir misiniz? Teşekkürler.

İkinci mesajı yazan bendim, benden sonra gelenler önüme geçti :D satış konusu açacağımdan değil, pm ve bazı yardım konularına cevap yazamıyoruz sıkıntı o sadece.

Davetiye hakkı verdim. Sistem kendi algoritmasına göre davetiye hakkı dağıtıyordu.

Mesaj sayısı fazla, üyelik tarihi eski olup davetiyesi olmayan arkadaşlar pm veya konu altında yazarsalar ek davetiye hakkı tanımlayabilirim.

Davet ettiğiniz her kullanıcıdan siz sorumlusunuz.

çok naziksiniz teşekkürler (:

Sayın adminim [MENTION=11620]era[/MENTION] banada ek davetiye hakkı tanımlayabilir misiniz? Teşekkürler.

Tanımladım. Rica ederim.

Hocam hoşbuldum. Çok teşekkürler saolun. :) Hayırlı olsun diyelim.

Rica ederim. Hayırlı olsun.

İkinci mesajı yazan bendim, benden sonra gelenler önüme geçti :D satış konusu açacağımdan değil, pm ve bazı yardım konularına cevap yazamıyoruz sıkıntı o sadece.

Mesajları onaylarken sizin mesajlarınıza çok denk geliyorum :) Onayladım. Hayırlı olsun.

çok naziksiniz teşekkürler (:

Rica ederim.

[MENTION=11620]era[/MENTION] bende "Kullanıcıyı onayla" bölümü çıkıyor bir hakkım mi var sadece?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri