ytpara dota turnuvasi

aysun06

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar eurobattle serverde dota oynayan var mi aksam ondan sonra turnuva yapalim

Hangi botta oynuyorsun? Lagabuse mi yoksa turk botlarinda mi?

inanılmaz öğrenmek istiyorum bu oyunu bilgisayarım süper ve kurulu şuan Dota ama çok karışık geldi biri destek çıkıp öğretebilirse oynamaya varım ben

euro battlede oynuyorum

Arkadas eurobattle tamamda eurobattle serverin adi.Sen hangi botta oynuyorsun bu serverda? Mesela ben lagabuse disindaki botlarda oynamam.Diger botlarda zaten brezilya ve turkiye botlari.Turkdota gibi falan.

---------- Mesaj saat 18:16:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:14:49 civarında gönderildi. ----------

inanılmaz öğrenmek istiyorum bu oyunu bilgisayarım süper ve kurulu şuan Dota ama çok karışık geldi biri destek çıkıp öğretebilirse oynamaya varım ben

Youtubeda milyonlarca videosu var.Gameplayleri falan.Onlari izlemeni ve turkce dokumanlari okumani tavsiye ederim.Ondan sonra AI maplerde botlarla oynayarak alismaya bak.Daha sonrasinda serverlara girerek reel kisilerle oynayabilirsin all pick modlarda.

Weplada 10 kişi bulalım burdan her gece atarız dota sıkıntı yok :D

hangi botta oynadigimi bilmiyorum aksam bakarim ana genelde turkler var bu oyun yuzunden gece video yukleyemiyom :)) manyak bisi

Daha yenisin yani? Turklerle oynamiyorum ben genelde maphack kullanmalari yuzunden.Lagabuse hack team gorevlisiyim zaten.Lagabuse botunda oynuyorsan bi sure sonra beraber oynayabiliriz.Bende suan oyun yuklu degil,ama uzun zamandir oynuyorum zaten.

Daha yenisin yani? Turklerle oynamiyorum ben genelde maphack kullanmalari yuzunden.Lagabuse hack team gorevlisiyim zaten.Lagabuse botunda oynuyorsan bi sure sonra beraber oynayabiliriz.Bende suan oyun yuklu degil,ama uzun zamandir oynuyorum zaten.

en merak ettigim konulardan birisi bu map hack nedir bu allah askina detayli bi anlatsana

en merak ettigim konulardan birisi bu map hack nedir bu allah askina detayli bi anlatsana

Maphack dedigim sey hiledir.Genelde turkler kullanir,hatta genel sebepleride "otekilerde kullaniyo amaaaaaaaaa :(" dir.Maphack kullandiginda butun harita acik hale gelir.Yani hicbiryer karanlik olmaz.Gang yemezsin,runeleri gorebilirsin,istedigin gibi jungleda farm yapabilirsin cunku biri gelirse zaten direk goreceksin.

Denk geldigim hile kullanan turkleri serverdan suresiz banliyorum zaten,ama bitmek bilmiyolar malesef.Eurobattle'in 50% den fazlasi Turklerden olustugundan dolayi cekilmez bi hal aliyor malesef.10 kisilik oyunda 9 kisi hack kullanir mi arkadas? Bizimkiler yapiyor iste.

o zaman oyunun bi zevki kalmiyor ki zaten guzel olani neyin ne oldugunu bilmemek heran neyle karsilasip kesermiyim kesemezmiyim heyecani gordukten sonra ben oynasamda zevk almamki ben r2 kullaniyom benim ultiyide goruyolar mi?

o zaman oyunun bi zevki kalmiyor ki zaten guzel olani neyin ne oldugunu bilmemek heran neyle karsilasip kesermiyim kesemezmiyim heyecani gordukten sonra ben oynasamda zevk almamki ben r2 kullaniyom benim ultiyide goruyolar mi?

Evet,gorunmez olan herseyide gorebiliyorlar.Turklerle oyuzden oynamiyorum zaten.Yabancilarla oynarsan maphack kullanana pek rastlamazsin.Kullanan varsada belli etmez,anlamazsin.Cilkini cikartmaz yani.

Turklerle oynarken rikimaruysan mesela,gorunmez oldugun halde adam senin oldugun yere skill kullanir,bide piskin piskin inkar eder.Sonra olmadi ana avrat sover.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri