YTPara Neden R10 kopyası gibi?

A
  • Kullanıcı AnubiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

AnubiS

Guest
İyi günler

Son günlerde dikkat ettiğim birşeyi söylemek istiyorum. Youtube konusunda iyi olduğunu iddaa eden bir forum nasıl olurda R10'dan kopya olur.

Sayfanın en alt kısmına gelirsek; İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Ytpara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Ytpara.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde Ytpara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

Bu yazıyı göreceksiniz. Ne tesadüf ki R10'da da en asağı inince bu yazıyı görüyorsun. Üstelik Avukat olduğunu iddaa etmişsiniz. Ben bu forumda avukat olduğuna inanmıyorum. Madem birşey yazıyorsanız avukat ile ilgili insanları bilgilendirin.

Bu konuyu neden açtığıma gelirsek. Bir forum iyi olduğunu iddaa ediyorsa yalan söylememeli üstelik özgün olmalı. Ben burda r10'un avukatları olduğunu bilemiyorum vardır yoktur bilemem.

İyi forumlar.

tüm derdimiz bu mu şimdi kardeşim :D forum amaca uygun mu uygun bence olay budur:D

Şuan ki tema da çok benziyor. Baya bir özgünlük lazım. Spam gibiyiz :/

R10'un kopyası dediğin alttaki yasal uyarı mı sadece dostum ?? Bunun farklı olması gerektiği kanısına neden kapıldın ki bu bir yasal bildiri gibi duruyor bence.. Ayrıca avukat ile her an çalışmasına gerek yok ki bir hukuki sorun yaşanırsa gider el sıkışır herhangi bir avukat ile olur biter birkaç saatlik iş.. Tabiki herkezin görüşü kendine yinede..

Özgünlük konusuna gelince forumun %99'u belki spamcı hatta bazı arkadaşlar spamcılığın youtube ortaklığı olduğunu youtube'un sayelerinde var olduğunu düşünüyor... Hatta ve hatta bazı arkadaşlar bu forumun sadece spamcılığa yardım için kurulduğu kanısında.. Yani özgünlük konusu ortada gibi :)

R10'un kopyası dediğin alttaki yasal uyarı mı sadece dostum ?? Bunun farklı olması gerektiği kanısına neden kapıldın ki bu bir yasal bildiri gibi duruyor bence.. Ayrıca avukat ile her an çalışmasına gerek yok ki bir hukuki sorun yaşanırsa gider el sıkışır herhangi bir avukat ile olur biter birkaç saatlik iş.. Tabiki herkezin görüşü kendine yinede..

Özgünlük konusuna gelince forumun %99'u belki spamcı hatta bazı arkadaşlar spamcılığın yotube ortaklığı olduğunu yotube'un sayelerinde var olduğunu düşünüyor... Hatta ve hatta bazı arkadaşlar bu forumun sadece spamcılığa yardım için kurulduğu kanısında.. Yani özgünlük konusu ortada gibi :)

Saygı duyarım

Bence forum amaca uygun değil hocam. İnsanlar birbirini baltalamaktan başka birşey bilmiyor. Forumda düzen yok.

baltalayan insanlar heryerde olucaktır bu insanları seçmek zordur ama sonradan uzaklaştırılabilir. Ben şahsın adına konuşuyorum bu forum benim için gayet iyi varsın başka yere benzesin ben gerekli olanı alıyorum;)

O yazı nerdeyse her forumda var olması gereken bir yasal uyarı duyuru gibi ;)

bütün işiniz bittiya youtube kopyacıların forum sitesi neden başka siteye benziyor :D bu kaldı..... para kazandırıyomu ona bakın siz

kardeş uymuyorsa sana bu forum girmene hiç gerek yok zorla sokan yok seni r10 a alalım sizi

kardeş uymuyorsa sana bu forum girmene hiç gerek yok zorla sokan yok seni r10 a alalım sizi
Zaten forumdayım kardeşim rahat ol. Ayrıca foruma faydalı olmak dışında her konuyu baltalama görevi sana verildi galiba. Bi kaç konuda daha gördüm de seni.

Yasal uyarı öyle yada böyle aynı olacak mecburen. Benim aynı kullanıcı adıyla çoğu sitede üyeliğim mevcut önemli olan siz sitelere ne için giriyosunuz ne işinize yarıyo. youtube konusunda burası bana göre daha iyi genel webmaster konularında da r10 iyi. he sen çıkarsın webmastersitesi iyi dersin. Bakış açısı :)

Peki ali kırca levent kırca gibi mi giyiniyor ? Onun giydiği ayakkabının aynısından alıp giyiyor mu?

Dediğin gibi aynı giyinmiyor.. ama benzer bir noktaları var, soyadları. r10 ile bu forumun da sadece benzer bir kaç noktası vardır, birebir aynı değil.

Kaldı ki r10 köklü ve kaliteli bir webmaster forumu, örnek alınıp benzer uygulamalar yapılması da gayet doğal. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok diye düşünüyorum.

baltalayan insanlar heryerde olucaktır bu insanları seçmek zordur ama sonradan uzaklaştırılabilir. Ben şahsın adına konuşuyorum bu forum benim için gayet iyi varsın başka yere benzesin ben gerekli olanı alıyorum;)

Aha hep bunun yüzünden böyle ahahahaha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri