YTpara * Saldırganlıklar artık son bulsun

Katı Kural Getirilsin

• Kesinlikle Getirilmeli (saldırganlar haddini bilmeli)

Oy: 26 59,1%
  • Kesinlikle Getirilmemeli (bölücü yorumlar devam etmeli)

Oy: 18 40,9%

• Kullanılan toplam oy
    44

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Ytpara dendiği zaman herkonuya saldıran insanlar aklıma geliyor lütfen artık bi çözüm getirilsin bu saldırganlığın önüne artık geçilsin ! saldırganlık yapan insanların muhatabı bölücü yorumlar değil adminlere bildirmek olsun ve buna devam edenlerin 3 ay forumdan uzaklaştırmak olsun her konu açtığımda sinirden titremek zorundamıyım be sevgili arkadaşlarım abilerim adminlerim.

Bu durumdan muzdarip çok arkadaşlarımız var
arkadaştan özür dileyerek yorumunu buraya yapıştırıyorum

bu forum ne zaman düzelecek acaba sorunsuz saldırısız bir gün geçirecek

Anket gece 00.00 bitiyor Son kararda adminlerimize aittir.

pE24BL.jpg

Son düzenleme:
Kusura bakma ama bunu sen mi söylüyorsun? Senin yaptığın bir saygısızlık var benim konumda. Satış Konuma gelipte , yöntemi 50 liradan ben satıyorum deyip aşağısonada skypeden ekleyin deyip adresini yazmıştın. Konumda bir yanlışlık gördüysen ya özelden yazacaktın yada düzgün bir şekilde ifade edecektin. Neyse bunuda hatırlatyım dedim onun dışında forumda açılan konulara karşı ciddi saygısızlıklar yapılıyor ve bunların önüne geçilmeli

Son düzenleme:
Kusura bakma ama bunu sen mi söylüyorsun? Senin yaptığın bir saygısızlık var benim konumda. Satış Konuma gelipte , yöntemi 50 liradan ben satıyorum deyip aşağısonada skypeden ekleyin deyip adresini yazmıştın. Konumda bir yanlışlık gördüysen ya özelden yazacaktın yada düzgün bir şekilde ifade edecektin. Neyse bunuda hatırlatyım dedim onun dılında forumda açılan konuşara katşı ciddi saygısızlıklar yapılıyor ve bunların önüne geçilmeli

hangi konuydu sevgili hocam hangi kafayla yapmışım hatırlamıyorum ama kim olursa olsun böyle şeylere izin verilmesi hiç hoş değil önlem kesinlikle getirilmeli katı kural getirilmeli

kardes kusura bakma ama bunu yapanların basında sen de varsın bir satıs konusu actım gelin bende 50 tl diye yorum yazdın bişey düzelmesi için önce kendinden baslamalısın

keşke herkes kendi işine baksa.. ha canınızmı sıkıldı? konu dışı bölümü var sohbet edin, bir haksızlık olduğunumu düşünüyorsunuz? mesajı moderatöre bildir butonunu kullanın yada önemli ve aciliyeti olan bir durumsa adminlere ö.m. atın hiç zor birşey değil. Bu konuda size katılıyorum çünkü olay bir süre sonra şov yapmaya dönüyor.

kardes kusura bakma ama bunu yapanların basında sen de varsın bir satıs konusu actım gelin bende 50 tl diye yorum yazdın bişey düzelmesi için önce kendinden baslamalısın

assadmsdaöşsmdalşm çok güldüm :D yafs :D bugun moralim aceyip bozuktu ameliyat olacam kısmetse kara kara dusunuyordum hocam sizin yoruma valla güldüm. Rabbimde seni güldürsün :D

mesela atıyorum uyanık biri çoğu kişinin bildiği yöntemi satmaya çalışıyor. ben 3 yıldır youtube ile uğraştığım için işin çakallıklarını biliyorum ama yeni başlayan biri bilmiyor ve konuda yazanlara (ayda 5000tl garanti zart zurt ) aldanıp para kaptırıyor. adamın konusunda uyarıda bulunuyorum ama konu sahibi baltalama vs gibi cevap atıyor. şimdi ben burada saldırganlık mı yapmış oldum yoksa faydalı bir işmi yapmış oldum bunun cevabını verirsen ona göre ankete katılayım

mesela atıyorum uyanık biri çoğu kişinin bildiği yöntemi satmaya çalışıyor. ben 3 yıldır youtube ile uğraştığım için işin çakallıklarını biliyorum ama yeni başlayan biri bilmiyor ve konuda yazanlara (ayda 5000tl garanti zart zurt ) aldanıp para kaptırıyor. adamın konusunda uyarıda bulunuyorum ama konu sahibi baltalama vs gibi cevap atıyor. şimdi ben burada saldırganlık mı yapmış oldum yoksa faydalı bir işmi yapmış oldum bunun cevabını verirsen ona göre ankete katılayım

Hocam işi biliyorsan almicaksın ozaman öyle zart zurt dediğin şeyleri , seni zorlayan yok:D Bilmeyenler için satılıyor sonuçta. Eğer aynı şeyleri biliyorsan bildiklerini ücretsiz paylaşıp milletin o aldanıp para kaptırmalarını önleyebilirsin yani. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılıyor.. :)

Bu arada konu için benim bir düşünce ve yorumum yok. Umarım herşey istediğiniz gibi olur arkadaşlar. :)

Hocam işi biliyorsan almicaksın ozaman öyle zart zurt dediğin şeyleri , seni zorlayan yok:D Bilmeyenler için satılıyor sonuçta. Eğer aynı şeyleri biliyorsan bildiklerini ücretsiz paylaşıp milletin o aldanıp para kaptırmalarını önleyebilirsin yani. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılıyor.. :)

Bu arada konu için benim bir düşünce ve yorumum yok. Umarım herşey istediğiniz gibi olur arkadaşlar. :)

boş verin hocam yav he he diyip geçiyom şuan, bu arkadaş dün skypeden saldıranlardan biriydi sanırım sevgili hocam neyse :)

güzel kardeşim zamanında bende kesin kazançlı diye konu açılan yerlerden film sitesi falan almıştım. konuda adam 1000tl garanti vs yazıyordu sonra 1 yılda 10tl kazanmadı o site. keşke bilen biri o adamın konusunda uyarıda bulunsaydı bizde ona göre davranırdık ama o konuda tecrübemiz olmadığı için kandırıldık bir nevi. şimdi ben youtube biliyorum ve bu tarz konularda ki çakallığı söylediğimde baltalama diyorlar.

boş verin hocam yav he he diyip geçiyom şuan, bu arkadaş dün skypeden saldıranlardan biriydi sanırım sevgili hocam neyse :)

skypetan saldıran kimse onu bul iftira atma. işim gücüm yok senle mi uğraşcam. bir soru sordum ona göre ankete katılcam yazdıklarımı nasıl okuyorsanız

güzel kardeşim zamanında bende kesin kazançlı diye konu açılan yerlerden film sitesi falan almıştım. konuda adam 1000tl garanti vs yazıyordu sonra 1 yılda 10tl kazanmadı o site. keşke bilen biri o adamın konusunda uyarıda bulunsaydı bizde ona göre davranırdık ama o konuda tecrübemiz olmadığı için kandırıldık bir nevi. şimdi ben youtube biliyorum ve bu tarz konularda ki çakallığı söylediğimde baltalama diyorlar.

skypetan saldıran kimse onu bul iftira atma. işim gücüm yok senle mi uğraşcam. bir soru sordum ona göre ankete katılcam yazdıklarımı nasıl okuyorsanız

ankete katılırsanız sevinirim hocam teşekkür ederim

Son düzenleme:
bazı kişiler konu baltalamakla gerçekleri söylemek arasında ki farkı anlayamıyor bence

ankete katılırsanız sevinirim hocam

Hem yorum yapıp, hemde ankete katılamayız mı?
Neden bu ısrarlı ankete katılın çağrısı?

Herkes ankete katılmak zorunda da değil bence, isteyen görüşte yazabilir.

Herkes herkesi uyarmakta özgür, ben senin konundaki ödeme kanıtlarını gördüm, 1 günde 1 içerik 1k çıkmış ama düzenli değil gibi geldi bana, yazmadım.
Yani 1 günde kazandın aldın eyvallah ama sonra düşmüş, konu bağlığıda ilk giren 1k günlük anlıyor ve herkes 30 günde 30k mı diye soruyor zaten.

Neyse konuda uyarı yapanları yada yorum yazanlarıda baltalıyıcı olarak görmeyin derim.
Burda butür konulardan çok canı yanan var, insanları bilinçlendirmek istiyorlar.

iyide bu nasıl anket ? Bölücü yorumlara devam edilsin diye bir seçenek mi olur. Onun yerine "Herkes düşündüğünü söyleyebilir" olarak değiştirmelisin.

iyide bu nasıl anket ? Bölücü yorumlara devam edilsin diye bir seçenek mi olur. Onun yerine "Herkes düşündüğünü söyleyebilir" olarak değiştirmelisin.

herkez düşündüğünü yazsaydı çoktan banlanmıştık hocam

bu anketin amacı düşüncesini güzelce yazanlar için değil biraz abartıyla karşı tarafı üzen insanlardır

ama ifademde bi hata bi kusurum olduysada affola

Valla gördüğün gibi ben düşündüğüm herşeyi yazıyorum. Sırf içimden geçenleri söylediğim için de banlanacaksam da umrumda olmaz.
Kusurluk bir durum yok. Bana kalırsa herkes istediğini söylemekte özgürdür hakaret olmadığı sürece.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri