Ytpara Temizlik Timi Hizmete Hazır [YTT]

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
B

Bonna

Guest
ARKADAŞLAR ŞİMDİ HERKES BİR ALTINDAKİ ÜYEYE,Bİ ÖNCEKİ ÜYEDEN GELEN MESAJI YAZIYOR.
KISACA BEN serricatil1 BU ARKADAŞA MESAJ ATTIM.ARKADAŞ DA Bİ ALTINDAKİ YANİ bkrmyss 'A ATTIĞIM MESAJI ATACAK.
SIRAYI BOZMAYIN İŞLER KARIŞMASIN.YARIN AKŞAMA KADAR MESAJ ALAMAYAN OLURSA BANA YARIN GECE Ö.M ATSIN.

not: Fikir sahibi [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] 'dır patenti ona ait,başka konuda kullanacak arkadaşları telifler dikkat edin:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Merhaba arkadaşlar,

Daha önce bi TEMIZLIK TIMI kuracağımdan bahsetmiştim.Neden kurduğumu da belirteyim.Geçen bana sahte telif atan kişinin kanalını deşifre ettim.Hemen videoları gizledi.Artık burda deşifre etmek olumsuz sonuclar doğurabilyor.

Grubun amacı şudur.Diyelim ki biri sahte telif attı.Ama ana kanaldan atmadı ispat edemiyoruz.1-2 hafta daha gözlem yapacağız o kategoride telif yemeyen birisi varsa belli ki telifi o atıyor,hemen tepesine çökeceğiz.Arkadaşlar grupta kategori ayrımı yoktur.Yerli Yabancı vs.

Neden kanalları forumda deşifre etmeyeceğimi de belirteyim ;

1-) Adam içimizden biri ise videoları gizliyor veya bi şekilde önlem alıyor.
2-) O Kanalın kategorisi deşifre oluyor ve o kategoride çalışan arkadaşların kazancı düşüyor.

Bu yüzden bir SKYPE grubu kurmaya karar verdim.Normalde forumda skype paylaşmak yasak böyle bir kural var ;

8-Skype adresleri vermek adina konu acmak yasaklanmistir.Yardimci olacaksaniz,bilgilerinizi forumda yazarak genele yardim edin herkes faydalansin.

Ben [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] 'den tüm izinleri almış olmama rağmen yine de skype paylaşmayacağım.Katılmak isteyenler konu altına mesaj yazarsa ben tek tek Ö.M atacağım.

Arkadaşlar konuya yazacak kişilerin iyi niyetinden şüphem yok ancak en az 1-2 ay bu iş ile uğraşmış biraz tecrübe sahibi kişiler olursa sevinirim.

Bi süre GRUP BAŞKANI ben olacağım sonrasında aramıza [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] 'de katılacak ve BAŞKANLIĞI devredeceğim :p (Geçiçi başkan hesabı)

HADI YTPARA AİLESİ SAHTE TELİF'CİLERE HAYIR DİYEN 1 ADIM ÖNE ÇIKSIN

not:Arkadaşlar arada sesli konuşmalarda yapacağımız için mikrofon edinin :)

not2:özel mesajları akşam atacağım.
GRUP ÜYELERİ

Grup Kurucusu= Bonna
Kurucu Üye=@Aprcc
Kurucu Üye=@ilkerrrrr34
Kurucu Üye=@jacksparrow45
Kurucu Üye=@SerdarOzkan
Kurucu Üye=[B [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION][/B]
Sıradan bir üye=@rey (:D)
Üye=@By.Solver

Cevap: Temizlik timi

Çok İsterdim Gelmeyi Ama Şu İşi Bi Kapsam Bende Gelirdim.... Size Zarardan Başka Yararım Olmaz :D kolay gelsin

edit : aslında gelsem iyi olur ha :D kategori açısından :D :D :D

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] göreve hazırım kardeşim ;) elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

Hocam, telif atan kanallar belli aslında , videoyu çekiyorsun 2. gün topluluk vs geliyor. Bakıyosun adamın kanalı hala sağlam dimdik ayakta. Ee o adamdan baskası atmıs olamaz ve büyük olasılıkla bizim türkler yapıyor

Cevap: Ytpara temizlik timi hizmete hazir

İlk hedefimiz neresi verin ilerleyelim.

bende katılabilirim fakat vaktim kısıtlı bu aralar ygs ye hazırlandığımdan dolayı. sınavdan sonra toplu bi telif yağmuru yapmayı planlıyodum zaten.

İlk hedef Akdeniz :)

benide ekle ama--- yaşlı üye : myhammer olsun :D

1 aylık tecrübem yeterse bende girmek isterim hocam.

Düşünce güzel de arada kaynayanlar olacağından şüpheleniyorum açıkcası. Sonuçta bir diziyi yayınlandığı geceden sonra bile hergün 50-100 kişi tekrar tekrar yüklüyor youtube'a. Bir telifçi yüzünden hepsinin heder edilmesi biraz vicdansızca, ben kazanamıyorsam kimse kazanmasın mantığı gibi.

benide ekleyebilirsin birkaç tecrübem olmuştu sahte flagcılarla:)

Söylediklerin hiç mantıklı değil birilerinin kanalını haksız yere sende kapatabilirsin nasılmı ?

Dimdik ayakta olan kanalın telif almadığını nerden bilebilirsin belkide 2 telif almıştır 3.ye gelmemiş ve kapanmamış.
Belkide sağlam olduğundan youtubenin koruması altındadır kapanmıyodur. Böyle birsürü kanal var.
Belkide telif atan şahsın o kanalla uzaktan yakından alakası yoktur şimdi siz ayakta olanı kapatırsanız onun vebalini almış olursunuz.

%100 emin olmak imkansızdır bilmeden kimseye zarar vermeyin
Ayrıca bu forumda kimlerin sahte telif atmadığını bilmediğin gibi bu TİME katılacak kişilerinde niyetini bilemessin
Belkide biri veya birileri sırf rakiplerini yıkmak için time katılmak istiyodur ?

İyi niyetle bir düzen sağlamaya çalışıyosun ama bence bu şekilde olmaz başka çözüm bulmak lazım :)

Merhaba arkadaşlar,

Grubun amacı şudur.Diyelim ki biri sahte telif attı.Ama ana kanaldan atmadı ispat edemiyoruz.1-2 hafta daha gözlem yapacağız o kategoride telif yemeyen birisi varsa belli ki telifi o atıyor,hemen tepesine çökeceğiz.

Fikir olumlu guzel olsa da tek soru soracagim.

Genelde dizi calisiyorsunuz. (Cogunuzun kanallarini biliyorum) Farzedelim birisi gicikligina telif atiyor . Telif attigi sektor ile kanallarinin hicbir ilgisi yok . Maksadi sadece rahatsizlik vermek. Fakat 1 kanal disinda tum o telif attigi sektore telif yolluyor.

Siz bunu gorecekseniz ve o 1 kanali kapattirmak icin ugrasacaksiniz ve bunu basardiginizi farzederek o kanali kapatacaksiniz. Sucsuz birinin kanali ucmus olacak. Peki burada kime ne yarar saglamis olacak bu hareket ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri