YTPARA Yöneticilerine Önerim Var İçeri Gir

• Kullanıcı RoLLeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

e-Ticaret Bölümü Olsun mu ?

• Evet Olsun

Oy: 0 0,0%
  • Hayır Olmasın

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0

RoLLeN

Kayıtlı Üye
Sayın YtPara Yöneticileri Sitemiz Gün Geçtikce Kullanıcı Sayısı Artmaktadır. Size Bir Önerim Var Site İçinde Facebook, Twitter, İnstagram, Site Satışı, Script Satışı, Wordpress Tema & Eklenti Satışı, Site Alım & Site Takas, Kupon Satışları,Takas,İkinci El,Reklam alımı Reklam satışı

Yani Kısacası e-Ticaret Bölümü Olsun Sadece Youtube Olmayıp Sitemize Yenilik Katmayı Düşünebilirsiniz Bu Bir Öneridir. Anlayışınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim İyi Günler..

Not: Site Kullanıcılarının Fikrini Almak İstiyorum Lütfen Ankete Katılmanızı Rıca Ediyorum Arkadaşlar

herşeyden önce tc kimlik ve cep onayı olsun

ama burası webmaster forumu değil youtube forumu ağırlık youtube olması lazım benim görüşüm

bunların hiç birine engel yok ama ayrı bölüm diyorsan, olabilir.

Bence bunlara gerek yok çünkü arkadaşların dediği gibi burası webmaster forumu değil youtube forumu.

yöneticilere gir içeri demişsin ytkoray gelir banlar şimdi seni :D

ayrıca projen güzel ..

Arkadaşlar Biz Yenilikci İnsanlarız Fikirler Ölmez Bize Webmaster Forumu Değil ama Yardımlaşma Formu Ama Yöneticiler Youtube Alisveris Bölümü Eklemiş Siteye. Lütfen Yöneticilerden Rıca Siteye T.C Kimlik Numarası +Telefon Onayı Olsun Forumu Güvenli Hâla Getirebiliriz ve Ticaret Bölümü Olduğu Zaman Sitemize Daha Çok Kişinin Yönelmesi Olur Benim Şahsi Fikrim Teşekkürler.

Benim görüşüm;Forum'un amacı dışında kullanılmasına karşıyım.

Amaç youtubeden para kazanmak ve youtube işine hizmet etmeyen bir bölümün olmasıda saçmalık bence.

sadece yt kanal alımı satımı adsense satısı ile bile zor ugrasıyor forum yinede dolandırılanlar az olsa da oluyor burdaki en az bir kacı sadece ticaret bölümündeki dolandırılanlar ile ugrasması gerekir hani derler ya nerde cokluk orda ... işde burda da okadar bosta yönetici olmadıgından bence kısa surede şeyi çıkar o konunun ... tamm eyw.. her forumda olması gereken bölümlerden bahsetmişsin başta gelen forumların vazgecilmez kategorileri ama burda herkezin zaten ayrı bir işi var ve basından aşkın vaziyette zannetmiyorum

bence çok doğru ve yerinde bir karar olur şimdi burası youtube forumu olabilir ancak aynı zamanda youtube videolarını imleme yapmak için site açmış biri tema, eklenti, tasarım gibi ihtiyaçlarını bu kategorilerde gerekli yardımı alır bu sadece örnektir daha çok farklı sebeplerle bu kategorilere ihtiyaç vardır.

Forumun amacı dışındaki konular dışarı bence.. bu gibi işlerin yapıldığı yerler zaten var webde. Eğer ki bu sistemler çoğalırsa forumun bölünmesi an meselesidir.

Arkadaşlardan Yorumlar Geliyor Teşekkür Ediyorum, Fikirlerinizi ve Ankete Katılmanızı Rıca Ediyoruz..

Bu işler çok risk taşıyan işler. Zor bence.

Tc kimlik ve Tel no neden hala gelmedi ki.

Youtube forumunda Youtube olmalı bence. -1

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri