Ytparanın Adaletsiz yönetimi

moonlive

Kayıtlı Üye
http://www.ytpara.com/youtube-editorluk-isleri/37909-kanal-kopyalama-hizmeti-500-video-7-5-tl.html

Bu konumda tek tek reportladım konumu baltaladı gereken yapılmadı çünkü mod degilim .

http://www.ytpara.com/verenler/40781-video-hazirlayacak-yardimci-araniyor.html

Bu konuda modun açtıgını mesaj attım baltalamadan ceza yedim. Gerekeni yapmıslar .

72P7jW.png

[MENTION=11620]era[/MENTION]

Nerede adalet simdi . Konu açtım diye baltalayanlara bir sey yapmayın geçti gitti ama adalet yok.

hocam bence konunu baltalamamışlar arkadaşlar sadece teklifinin piyasa botlarının altında oldugunu vurgulamışlar kimseye sakın almayın ondan alacagınıza böyle yapın felan dememişler sadece fikirlerini beyan etmişler bunun örneklerine kanal satışlarında cokca rastlayabilirsin şimdi ben günlük 5tl getiren bi kanala 1000tl istesem sen demezmisin 1 aylık kazancı 150tl max 200tl eder gibi yorum yapmazmısın yani

Ayrıca
"3 katı para verim aynısını bana yapip teslim et ?" yorumunda da bi baltalama oldugunu düşünmüyorum eğer arkadaş 50 vido 10tl eder diye düşünüyorsa 3katı teklif sunmak cok mantıklı

ama dediğim gibi bunlar sadece benim düşümcem

Son düzenleme:
forumda ilk kez ceza aldım gülermisin ağlarmısın o cinsten bir ceza

Ramazan ayındayız arkadaşlar kırmayın birbirinizi biraz sakin olun :) (Yeri geliyor Adalet'in çözemediği konular da oluyor. Nerede Adalet kelimesi bana çok şaçma geliyor)

Güzel insanlar, zamanında yoneticilik yaptığım için tecrübeme dayanarak söyleyebilirimki yönetici arkadaşların tek işleri frm değil...
Bu adamların kendi işleri gücleri var, kendi kanalları var kendi hesapları var, belki gerçek anlamda çalıştıkları işleri, eşleri dostları aileleri var...

Tek yaptıkları iş bu frm u yönetmek ya da takip etmek değil...

Bu gibi durumlarda az sağduyulu olup isyana başvurmadan önce söz konusu yönetici arkadaşa pm den siteminizi dile getirin, tüm yöneticileri tanıyorum hiçbiri art niyetli insanlar değil eminim yardımcı olacaklardır!

Güzel insanlar, zamanında yoneticilik yaptığım için tecrübeme dayanarak söyleyebilirimki yönetici arkadaşların tek işleri frm değil...
Bu adamların kendi işleri gücleri var, kendi kanalları var kendi hesapları var, belki gerçek anlamda çalıştıkları işleri, eşleri dostları aileleri var...

Tek yaptıkları iş bu frm u yönetmek ya da takip etmek değil...

Bu gibi durumlarda az sağduyulu olup isyana başvurmadan önce söz konusu yönetici arkadaşa pm den siteminizi dile getirin, tüm yöneticileri tanıyorum hiçbiri art niyetli insanlar değil eminim yardımcı olacaklardır!

illa bizde modmu olacaz konu sahibi arkadaşın konusuda baltalanmış ceza verilmemiş super modun konu baltalanınca ban + ceza yağıyo nasıl bir iş bu

evet boykot edip ytpara ürünleri kullanmayalım :D

her report değerlendirmeye alınacak diye bir kural yok.

aynen biraz ayırım oldu ben hatta şaka yaptığımıda söylemiştim sonra arkadaş okadar alınmışki ceza almamıza neden oldu

Forumda bazı arkadaşların işi gücü yt'yi bırakıp forumla ilgileniyor konu açılsada eleştiri vs yapıp like alsam peşindeler :)

Öncelikle şu konu baltalama olayına değineyim. Eğer sen satış konusu açıp çok kolay birşeyi çok pahalıya satmaya kalkarsan burdaki insanlar o konuya girer ve görüşlerini iyi yada kötü belirtebilir.

Neden belirtir? Çünkü bilmeyen bazı saf üyelerimiz hemen kanıyorlar ve 20 tl , 50 tl, 100 tl gönderiyorlar. Sonrasında özelden ben aldım hiçbirşeye yaramıyor paramıda teslim etmiyor vs. gibi mesajlar atıp sitem ediyorlar.

Konu baltalama ile görüş belirtme olayını bi anlayamadı şu forum.

Zaten güzel taktikli daha önceden uygulanmamış satış konularında dikkatle bakın kötü eleştiri bulamazsınız. Demekki senin satış yapacagın taktik istediğin parayı haketmiyorki burdaki insanlar bunu eleştiriyor.

Süper mod olayı hakkında bir bilgim yok. Ben sadece baltalama olayı hakkında yazıyorum bunları.

Öncelikle şu konu baltalama olayına değineyim. Eğer sen satış konusu açıp çok kolay birşeyi çok pahalıya satmaya kalkarsan burdaki insanlar o konuya girer ve görüşlerini iyi yada kötü belirtebilir.

İyi kötü söyledik ceza aldık :). Çok pahalı seyi ucuza sattıgını söyledik baltalamadan ceza aldık.

Bu cezanın büyütülecek bir tarafı yok. Bu ceza uyarı niteliğindedir. 1 hafta sonra silinecek.Bundan sonra yapmamaya dikkat edersiniz. Bu olay için konu açıp büyütmeye gerek yok.
Bir daha bu tip mesaj gördüğünüzde reportlayın gereken yapılır.

Ayrıca bu forumda adaletine en çok güvenilecek isimlerden biridir @era o yüzden kendisinin kalbini kırmayın bosu bosuna.

Neden belirtir? Çünkü bilmeyen bazı saf üyelerimiz hemen kanıyorlar ve 20 tl , 50 tl, 100 tl gönderiyorlar. Sonrasında özelden ben aldım hiçbirşeye yaramıyor paramıda teslim etmiyor vs. gibi mesajlar atıp sitem ediyorlar.

Konu baltalama ile görüş belirtme olayını bi anlayamadı şu forum.

Zaten güzel taktikli daha önceden uygulanmamış satış konularında dikkatle bakın kötü eleştiri bulamazsınız. Demekki senin satış yapacagın taktik istediğin parayı haketmiyorki burdaki insanlar bunu eleştiriyor.

Süper mod olayı hakkında bir bilgim yok. Ben sadece baltalama olayı hakkında yazıyorum bunları.

hocam orada da eleştiri oldu, millet fikrini söyledi, burada adaletsizlik var bence.

Bu cezanın büyütülecek bir tarafı yok. Bu ceza uyarı niteliğindedir. 1 hafta sonra silinecek.Bundan sonra yapmamaya dikkat edersiniz. Bu olay için konu açıp büyütmeye gerek yok.
Bir daha bu tip mesaj gördüğünüzde reportlayın gereken yapılır.

Ayrıca bu forumda adaletine en çok güvenilecek isimlerden biridir @era o yüzden kendisinin kalbini kırmayın bosu bosuna.

konumuz ceza değil hocam, buradaki konumuz adaletsizlik, Era zaten bu forumda en güvendiğim insanlardan birisidir.

heryerde olduğu gibi forumda israil lobisinin baskısı altında. şu foruma hilafet getirin. serkanyt yi padişah yapın olsun bitsin :)

http://www.ytpara.com/youtube-editorluk-isleri/37909-kanal-kopyalama-hizmeti-500-video-7-5-tl.html

Bu konumda tek tek reportladım konumu baltaladı gereken yapılmadı çünkü mod degilim .

http://www.ytpara.com/verenler/40781-video-hazirlayacak-yardimci-araniyor.html

Bu konuda modun açtıgını mesaj attım baltalamadan ceza yedim. Gerekeni yapmıslar .

72P7jW.png

[MENTION=11620]era[/MENTION]

Nerede adalet simdi . Konu açtım diye baltalayanlara bir sey yapmayın geçti gitti ama adalet yok.

Evet size göre, siz mod olmadığınız için sizin konunuza bakma gereği duymadık.
Bir kaç mesajımda söylemiştim yine söylüyorum, 2,3 defa report edin eğer müdahale edilmesi gerekiyorsa ve müdahale edilmiyorsa bunu adminlerden birine pm olarak iletin kimse ilgilenmezse bana pm ile iletin elimden geleni yaparım.

Adalet yönetimi kişiye göre değişir. Bana göre adaletli olan bir ceza sana göre adaletsiz olabilir.
Sizin adalet sisteminize göre bu süper mod. un ceza almaması gerekiyordu
mh5s6LN.png

s.MOD ne için ceza aldı ? kendi konusunu baltayamacagına göre fiyat için uyarı almıstır.

Bu durumda konuya yorum yazanlar baltalamakta haklılar. Kendileri için baltalamadılar baskası köle olarak çalısmasın diye yorum yazdılar.

s.MOD ne için ceza aldı ? kendi konusunu baltayamacagına göre fiyat için uyarı almıstır.

Bu durumda konuya yorum yazanlar baltalamakta haklılar. Kendileri için baltalamadılar baskası köle olarak çalısmasın diye yorum yazdılar.

ceza almamın sebebi fevri çıkış yapmamdan dolayıdır.
İkincisi; benim verdiğim fiyatı kabul eden eder, etmeyen etmez. Bu kadar basit. Ben zamanında konuda belirttiğim fiyatın çok altına bu işleri başkasına yaptım. İş verenlerde bilirler. Hatta daha da eskiye gidecek olursak, 1 tl'ye videolu (30-40 videolu) kanallar da sattım. Bu beni ne amele yapar nede köle. Adam fiyatını vermiştir. Bende yapmışımdır. İşime gelmeseydi yapmazdım. Bu kadar basit. Bu kadar zorunuza gitmesin. Bu konuda daha fazla uzamasın rica ediyorumm

Forum yöneticileri maalesef gerektiği gibi görevlerini yapmıyorlar. Başka işlerinin olması mazaret olmamalı. Madem çok yoğunlar forumda yöneticilik yapmasınlar. Bu forumunda yöneticileri seçen kim bilmiyor ama ona tavsiyem yönetici seçerken daha özverili ve adaletli olmalı. Umarım yapıcı eleştirimiz dikkate alınır.

İkili atışmadan vs. ceza aldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri