YTpara'nın En Çok Tercih Edilen Tasarım Konusu

ahmetrz

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Referans güncelleme, referansların yakın zamanda tek mesaja sığmayacak olması ve her düzenlemede alıntı yapılan üyelere bildirim gitmemesi gibi sebeplerle yeni konu açmak istedim. Eski konuya buradan ulaşabilirsiniz.

Referans çalışmalara geçelim;

LOGO:

lZv49g.png

nlLy2B.png

VDvB6j.png

LD1GEV.png

r1ZyRP.png

1EMpn5.png

LD1voV.png

r1Z0dP.png

7DMB8l.png

PDP7E8.png

g6ZPLN.png

9N2Y98.png

MDL1P9.png

Q2ZP4g.png

X6LbDD.png

b6Jvgj.png

dBkLWn.png

0zm04L.png

1EM7r5.png

vPnyRr.png

KAPAK:
(Kapak resimlerinin izinsiz kullanılmaması ve bazı içeriklerin ifşa olmaması için kapak resimleri sansürlenmiş, küçültülmüş ve filtre eklenmiştir.)

DD4G6m.png

mo1R7Z.png

ED526B.png

j6VA1D.png

2a8PNd.png

BzDG6Q.png

Z37nQo.png

oVry8R.png

VDvBXj.png

nlLymB.png

1EM7D5.png

LD1GgV.png

r1Zy8P.png

7DMQXl.png

PDPG68.png

9N2b28.png

qvPyPq.png

MDLRL9.png

Q2ZyZg.png

X6LlLD.png

b6J9Jj.png

dBkMkn.png

5yMqMd.png

Az5G5q.png

AFİŞ - EL İLANI

GDoGPV.png

OD7aVP.png

yqLjN7.png

WD1ogN.png

RDoG1a.png

k6n0br.png

zMrya9.png

3zYgvr.png

pnB20q.png

İletişim için; [email protected] adresini ekleyebilir yada [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ytpara ahmetrz diyor :)

işini temiz yapıyor ve ilgili bir arkadaş çalışma yaptırıldı.

Kendisiyle iki logo için anlaşmıştık. Kısa zamanda beğendiğim bir logo ortaya çıkardı. İmzamda küçük versiyonunu da görebileceğiniz YTR Network'ün yeni logosunun tasarımcısıdır. Kendisine teşekkür ederim ilgisi ve emeği için.

Tasarım yaptırıldı. Devam gelicek ;)

Arkadaşa yeni projemiz için harika bir logo yaptırdık.
İlgisi ve bilgisi oldukça tatmin edici.

Teşekkürler...

İmzamdaki çalışma yaptırılmıştır..ellerine sağlık...

Ahmet'le bir takım çalışma yaptık, ortaya güzel şeyler çıktı,

Teşekkürler,,

3 kanal için profil ve kapak resmi yaptırıldı başarılı çalışmalar çıkarttı tavsye ederim.

sedat babür için logo yaptırdım işinin gerçekten ehli. Emeğine sağlık hocam.
@ahmetrz Kesinlikle tavsiye edilir.

10 adet tasarım yaptırıldı. Kendisi son derece ilgili ve hızlı. İlerde mutlaka tekrar çalışacağım bir arkadaş. Ellerine sağlık.

Youtube kanalım için tasarım yaptırdım Ahmet beye.Sağolsun çok ilgili.İstediğim gibi bir çalışma oldu. :)

Beyefendinin referansları arasında tasarım yaptıranlardan biriyim. Kapak tasarımı sırasında kanal linkimi ve nasıl olabileceğine dair bilgiler verdim. Ardından bir gün sonrasında ise bana kapak tasarımı gönderdi ve memnun kalıp kalmadığımı, eklenmesi veya çıkartılması gereken yerler var mı diye sordu. (sen ref'sin deyip al bunu demedi ilgilendi.)
...

Cidden işinin ehli bir arkadaş ve ref olmamıza rağmen normal bir satıcıdan daha çok ilgilendi. Bu sebeple kendisine teşekkür ediyorum. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Tekrardan ellerine sağlık hocam, başka bir çalışmada görüşmek üzere inşallah :)

Bir adet logo tasarımı yaptırdım güvenilir dürüst bir arkadaş

Kampanya'dan yararlanarak bende 1 logo yaptırdım. Teşekkür ediyorum. Oldukça başarılı..

grafik ödevini yaptırdım tam istediğim gibi yaptı güvenle çalışabilirsiniz :)

kapak fotografı logo yaptırıldı gercekten ısınde profesyonel ve tahammul gucu yukse bırı calısmasını cok begendım :D

Arkadaşa yaptırmış olduğum yt kapak fotoğrafı ve profil resmi için teşekkür ediyorum ilgi ve alakasından dolayı
konuda başarılı bir arkadaş ellerine sağlık

profil resmi logo ve kapak çalışması yapıldı. güzel iş çıktı teşekkürler

Hocam tşk ederim işimi 24 saatten az bir sürede gördün.Arkadaşın tasarımı çok güzel eline sağlık.

bu adam varya mükemmel birisi gerçekten süper bir insan yaptığı iş tam bir profesyonel helal olsun ona şiddetle tavsiye ediyorum

Arkadasa tasarim yaptirilmistir. Cok kaliteli ve hizli calisiyor. Herkesin memnun kalacagindan eminim :)

Son düzenleme:
işini hakkı ile yapan kaliteli bir arkadaş, gözü kapalı iş verebilirsiniz.

hocam size vaktinde çalışma yaptırmıştım onun psd si duruyormudur arşivinizde ? bu arada arkadaşımız o zaman baya ilgilenmişti benimle.

Duruyor hocam, dönüş yaptım. İş alımı açıktır

gayet profesyonel çalışmalar, emeğinize sağlık, logo,ve kapak fotoğrafı için fiyat bilgisi alabilirmiyim?

Bir insan kendini bu denli geliştirmeli. Tebrikler hocam. Başarılarınız daim olsun.

[MENTION=20836]ahmetrz[/MENTION] Alalim Bi Dal Pm Me ))) skype

[MENTION=20836]ahmetrz[/MENTION] bir Adet is verildi cok harika bir is cikardi gayet memmun kaldik devamli calismayi dusunuyoruz aldigi parayi her kurusuna kadar hak ediyor 20 liraya bundan iyisini yaptiramazsiniz ayrica sirket logomuzu da yaptirmak icin anlasiyoruz ))

Ahmet bana web site logosu için dönüş yaparmısın toprağım :D

Merhaba hocam youtube için logo ve kapak lazım ayrıca intro da yapabiliyormusunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorumum bulunsun, yakın zamanda iletişime geçeceğim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri