YtParaVUP BETA sizlerle (CPA ve SPAM için ideal)

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
YtParaVUP - Keyword listesine göre otomatik video kopyalayıcı, açıklamaya link ekleyici

60Sgm6T.png

Keyword listenizi veriyorsunuz, kullanıcı adı ve şifrenizi ayarlıyorsunuz. Açıklama kısmına eklenmesini istediğiniz linki ayarlıyorsunuz. Ardından (YTVDS.com vdslerinde test edilen süredir ve küçük videolar tercih edilmekte program algoritmasında önemli olan spam ve cpa olduğu için) her 2-3 saniyede bir video YouTube kanalınızda oluyor. BETA sürümü olduğu için eklenen linklerden bir tanesi bizim istatistik almamıza ve kazanç sağlamamıza sağlayan bir link, daha gelişmişini o link olmadan kullanılabilecek şekilde daha sonra tanıtımla sunacağız üyelerimize ancak bu haliyle çalışıp oldukça iyi gelir kazananlar CPA aracılığı ile oldu.

Örnek Kanal: Hortensia Benavides - YouTube (kesin gider bu akşama kadar ama en azından görün :) )

Adres: http://www.wallkie.net/YtParaVUP.zip

Zip Şifresi: ytpara.com

Aynı anda birden çok kanala upload yapabilirsiniz, tüm klasörü birden çok kopyalayıp masaüstünden anında çalıştırabilirsiniz. 10'a kadar denedim problem yok :)

3rUhes7.png

BeniOku.txt dosyasını aynen yapıştıralım:

Kod:
YtPara.com adresinde Incubus tarafindan paylasilmaktadir.

Youtube hesabinizdan kanalinizi olusturuyorsunuz manuel olarak. Bu islemi gerçeklestirmezseniz upload basarisiz olur.

Yapilmasi gerekenler:

1- Google API Key'i alin. (1 adet almaniz yeterli, daha sonra onu kullanabilirsiniz tüm hesaplariniz için, ayri ayri almaniza gerek yok)
- https://console.developers.google.com/project bu adrese girin.
- Create Project deyin "Create"e tekrar basin. Proje adi ve id'sini degistirmeyin, sabit kalsin.
- APIs kismina sol taraftan tiklayin.
- En asagida YouTube DATA API v3'ü aktif hale getirin.
- Credentials kismina tiklayip Create New Key'e basin ve Server key'i seçin, create'e basin.
- API keyi oradan alabilirsiniz.  (Su tarz bir sey: AIudOxBA4hdIfjdueI-031nJdoKRsH2)

2- ayarlar.txt dosyasini açin ve ilgili bölümleri ayarlayin. Her satira gerekli bilgiler girilecek su sekilde:

youtubemailiniz
sifreniz
api key'iniz
tüm açiklamalara download here: yazisi sonrasi eklenmesini istediginiz adresiniz
kaç sayfa taransin 3-4 idealdir ;)

3- keywordlistesi.txt dosyasini açip gerekli sekilde keywordleri ayarlayin.

Bir sey gerekirse YtPara.com üzerinden bana ulasabilirsiniz.

Link kisaltma sitesi olarak önerim: http://bc.vc/?r=31941
CPA PPD sitesi olarak önerim: http://www.wallkie.net/files

Ücretsiz çalışarak herkese kazandırmak tek amacım :) Eklenecek link olarak link kısaltma servisi olan bc vc'ye referansımızla üye olursanız güzel olur ;) aynı şekilde CPA olarak da wallkie.net/files kullanılabilir. Tabi tüm problem sadece spam için de kullanılabilir. Keyfinize kalmış. İyi performans için VDS'te çalıştırmanızı öneririm hız açısından ;)

Yine her türlü sorunuz olursa, yorumunuz olursa buradan bekliyorum. Yorumlarınızla daha iyi şeyler yapabiliriz.

NOT: CPA çalışacaklar için otomatik keywordlistesi de içinde, direk başlayabilirsiniz çalışmaya hızlıca kazanç ;)

Yapmışsın yine yapacağını hemde ücretsiz teşekkürler :)

İnşallah faydasını görürüz. Teşekkür ederim.

Deneyen arkadaşlar yazarlarsa sonuçları, istekleri süper olur ;)

y aben program lardan uzak durdum hep ban yerım vb. vb. organık olmaya çalışıyorum...
bu program dan anladıgım bu programı kurucaz aktif edicez, sonrasındada ib rsite adresi vericez oradan alıcak videoları belirttiğimiz youtube kanalına gonderecek. bu içi pc açıkenmı yapıyor? yoka onlıne olarak kendısı hallediyormu ? yada videolu anlatım varmı? iyi çalışmalar

videoları sistem kendisimi yüklüyor ben anlamadım :D

Aynen üstad, giriyorsun keyword listesine, Youtube üzerinden keyword arıyor buluyor videoyu yüklüyor, etiket kopyalıyor üstüne linkinizi ekliyor. Siz bir şey yapmıyorsunuz :D VDS üzerinden çalıştırmanız mantıklı, sonuçta sizin internetinizi yiyor ;)

y aben program lardan uzak durdum hep ban yerım vb. vb. organık olmaya çalışıyorum...
bu program dan anladıgım bu programı kurucaz aktif edicez, sonrasındada ib rsite adresi vericez oradan alıcak videoları belirttiğimiz youtube kanalına gonderecek. bu içi pc açıkenmı yapıyor? yoka onlıne olarak kendısı hallediyormu ? yada videolu anlatım varmı? iyi çalışmalar

Sizin pc'niz üzerinden ya da VDS'iniz üzerinden yapıyor. Keyword giriyorsunuz site adresi değil ve Youtube üzerinden videoları çekip upload ediyor. :) Ban yersiniz mi tabi kapanır kanalınız ama spam her türlü eninde sonunda kapanır :)

peki youtube kanalı harici bir web site ye yönlendirebilirmiyiz? sadece youtubeden mi indiriyor videoları bu

kardeşim anlamadığım nokta kanal nasıl kopyalıcaz yada örnek dailmotiondan istedimiz videoları nasıl cekecez

yada bu program sadece snin örnek olarak verdin kanaldaki videolarımı yüklüo ben anlamadım acıklama getirsen iyi olur

kardeşim anlamadığım nokta kanal nasıl kopyalıcaz yada örnek dailmotiondan istedimiz videoları nasıl cekecez

yada bu program sadece snin örnek olarak verdin kanaldaki videolarımı yüklüo ben anlamadım acıklama getirsen iyi olur

Üstad kanal kopyalama ya da dailymotiondan video çekmek tarzı şeyler mevcut değil bu sürümde. Sadece keywordlistesi.txt dosyasında bulunan keywordlere göre youtube üzerinden arayıp otomatik ekliyor videoyu. Keywordlistesini değiştirirseniz değişir yüklenen videolar ;)

peki youtube kanalı harici bir web site ye yönlendirebilirmiyiz? sadece youtubeden mi indiriyor videoları bu

Şuan için youtube kanalı da yapmıyor hocam, search sonuçlarını youtube üzerinden indirip yüklüyor.

Youtube kanal urlsinden ve diğer sitelerden kanal, video çekmeyi de eklemeyi düşünüyorum ama şimdilik bir süre böyle devam edecek ;) daha hızlısı zor ;)

Onur biz şimdi bununla keyword ları değiştirip kanalları yükletsek istedimiz şekilde sonra açıklama kısmını editleyerek normal bir bot gibide kullanabilirz doğrumu ?

örnek video olsa iyi olur sanırım :D keyvord de neyın nesi... bahsedılen arama kriterlerini nasıl değiştirebiliriz? arama motlarını yani. herkes bılıyormu _ 3 soru sormuşum konu hakkında da kendımden şüphe ettim :d

S.a onur hocam 2-3 aydır yokum ben de ara vermiştim yt'de başaramayınca asgariye çalışıyoruz yeniden başlıyacağım da sizin şu cpa konusunu ben bulamadım kaldırıldımı o ben mi göremedim acaba bir de paylaşım için teşekkürler :) [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] Burger Kingçilikden YtKing lobisine adım atmak istiyorum artık :cool: destek pls :)

örnek video olsa iyi olur sanırım :D keyvord de neyın nesi... bahsedılen arama kriterlerini nasıl değiştirebiliriz? arama motlarını yani. herkes bılıyormu _ 3 soru sormuşum konu hakkında da kendımden şüphe ettim :d

keyword => anahtar kelimeler :) Yani o kelimeleri Youtube.com'da aratıp oradaki videoları alıyor gibi düşünebilirsiniz, dosyayı indirip bir örnek kanalda denerseniz hemen anlaşılacak. Arama kriteri vs değişmiyor hocam. Bu küçük, hızlı, etkili olsun diye olan bir şey. Daha çok atılan video sayısını çok çok arttırıp hit çekmek için kullanılıyor bu tarz sistemler. Kanalı düzgün oluşturup güzel spam yapmak için değil yani :)

Onur biz şimdi bununla keyword ları değiştirip kanalları yükletsek istedimiz şekilde sonra açıklama kısmını editleyerek normal bir bot gibide kullanabilirz doğrumu ?

Biz yapabiliriz :D ama henüz forumda paylaştığım kısmı botun kanal çekimi yapamıyor. Açıklama kısmını da manuel editleyebiliyorsun sadece abi :D Ama bir iki güne direk kanalı kopyalayan açıklama kısmı boş olan (yani dümdüz açıklama kısmını da kopyalayan ekstra link vs atmayan) halini sana atarım ;)

S.a onur hocam 2-3 aydır yokum ben de ara vermiştim yt'de başaramayınca asgariye çalışıyoruz yeniden başlıyacağım da sizin şu cpa konusunu ben bulamadım kaldırıldımı o ben mi göremedim acaba bir de paylaşım için teşekkürler :) [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] Burger Kingçilikden YtKingçiliğe adım atmak istiyorum artık :cool: destek pls :)

O konular şuan yok; ancak http://www.wallkie.net/files/ bunu kullanarak translate.google aracılığı ile siteyi ziyaret edip deneyebilirsin cpa olayını. Bu adresi ve konudaki programı kullansanız ne olursa olsun kazanırsınız belirli kanal sayısında her kanala 300 video vs attığınızda :)

Sağolasın çok güzel olmuş deneyelim.

çok güzel paylaşım cpa ya çok girmek istiyorum.Cpalead ile şansımı denedim pek başarılı olamadım.Bu iş te bazı püf noktalar var.Bu sistem sayesinde deneme yanılma ile baya yol kat edicez.Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri