YTpara'ya 100 TL bayıldım! Değer mi arkadaşlar?

• Kullanıcı rekl4m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

rekl4m

Kayıtlı Üye
Web sitesi
simgemasaj.com
YTpara'ya 100 TL bayıldım; bence değer!

Size bi "Selamın Aleyküm" demek için YTpara'ya 10x10 TL yani 100 tane 1 TL mesela 5x20 TL para verdim. "Aleyküm Selam"larınızı ve youtube konusunda süreç içerisinde yardımlarınızı esirgemeyesiniz. :)

Son düzenleme:
youtube için geç kaldın ama yine de hoş geldin

Youtube icin gec kaldin ama yol yakınken dön

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoş geldin ama çok boşa gidecek o 100 lira be kardeş.

aleykum selam hoşgeldin

Aleyküm selam , Allah pişman etmesin :)

a.s Hayırlı olsun.

Cümleten hoşbulduk, Allah razı olsun.

youtube için geç kaldın ama yine de hoş geldin

geç kaldın youtube için ama hoşgeldin aramıza diyeyim :D

Youtube icin gec kaldin ama yol yakınken dön.

Valla iyi moral verdiniz. "Ne işin var arkadaşım burada? Biz zor ekmek yiyoruz; git işine Allasen" der gibi. Neden böyle düşünüyorsunuz, merak ettim doğrusu? :)

şair burada ne demek istemiş?

YTpara ailesine bir "merhaba.." belki. ;)

Kimse yazmamış ben yazıyorum. Bu kafayla gidersen değmez...

Sanırım "100 TL para verdin, bi dünya söylendin" manası var mesajında. Halbuki o mesajın mizahı bir yanı arkadaşım. Sonuçta herkes satın alamayacağı şeyler kadar zengindir değil mi?

Daha kaç yüz liralar gidecek :)

Kaz - tavuk diyalektiği gelişecekse varsın gitsin. :)

Hoş geldin ama çok boşa gidecek o 100 lira be kardeş.

İnşallah dediğin gibi olmaz kardeş. :)

Vealeykümselam neşeli gardaş hoşgeldin

Etikete baksen : "ytpara üyelik ücreti, ytpara'ya 100 tl para" :D :D

Allah'ın selamı üzerinde olsun gardaş. :)

İşini bilen kazanır taktik çok :) evet eskisi gibi bol kepçe olmayacak ama belkide zamanla düzelir fakat aylık yine çıkar

Bayılmak iyi bir kelime olmamış, bence uslubunuza dikkat edin, gelir gelmez banlanmayın.

Kimse sizi zorla üye yapmadı, değip değmeyeceğini zaman gösterecek.

Öncelikle hoş geldin aramıza umarım umduğunu bulursun :)

Sonralıkla daha ilk dakikadan ofsayt bir başlık ve cümle kurmuşun forumun kurallarını bir oku derim 10 dakika sonra ban yediğinde giden 100 tl ne üzülüp başka forumlarda ytpara adminlerini kötüleyen konu açma :)

İşini bilen kazanır taktik çok :) evet eskisi gibi bol kepçe olmayacak ama belkide zamanla düzelir fakat aylık yine çıkar

İnşallah dostum; temennimiz bu. :)

Bayılmak iyi bir kelime olmamış, bence uslubunuza dikkat edin, gelir gelmez banlanmayın.

Kimse sizi zorla üye yapmadı, değip değmeyeceğini zaman gösterecek.

Konudaki mizahı kaçırıyorsun hocam; "Bayılmak" kelimesi ile YTpara ve kullanıcılarına yönelik aşağılama ya da küçük düşürme kastı katiyen yok. Bilinçsizce kullanılan bir jargona sahip değilim, dikkat çekmek ve etkileşim geliştirmek amacıyla bu başlığı kullandım -ki gördüğünüz gibi forum sakini arkadaşlar ilgi gösteriyorlar. Kanaatimce bu durumdan hoşnut olacağınıza inanmıştım. Tabi ki bir şeyin hakkı neyse ödenir ve hizmet sağlanır; elbette kimsenin zorladığı yok. Beni buraya üye olmaya zorlayan tek şey YTpara'nın internette oluşturduğu kalitesi. 8 yıldır internet üzerinden kazanıyorum çok şükür, Allah herkese helalini nasip etsin.

Bayılıp banlanmada :D

Yok dostum, ne banlanması. :)

---------- Spam Engelliyici 23:59 ---------- Önceki Mesaj 23:55 ----------

Öncelikle hoş geldin aramıza umarım umduğunu bulursun :)

Sonralıkla daha ilk dakikadan ofsayt bir başlık ve cümle kurmuşun forumun kurallarını bir oku derim 10 dakika sonra ban yediğinde giden 100 tl ne üzülüp başka forumlarda ytpara adminlerini kötüleyen konu açma :)

Hoşbuldum dostum. Görüldüğü üzere sıkıntılı bir giriş oldu; dikkatli olmak gerek. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri